צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
sharonbh תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Dec 19, 2007 הודעות: 496
|
נשלח: 16:33 ,30 מרץ 2009, ב' כותרת הודעה: לא שומע את הבקרה הקרקעית ב-OF 4.7 |
|
|
שלום לחברי הפורום,
מותקן אצלי במחשב OF 4.7 עם שטח ישראל. משום מה אני לא מצליח לשמוע את ההוראות של הבקרה הקרקעית וגם כשאני שולח להם הודעה (דרך T ואז אחת מן האפשרויות שם) אני גם לא שומע "אותי" שולח להם הודעה.
את שאר המטוסים (מבנה אווקס וכד') אני שומע בסדר גמור.
רעיונות?
שרון |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
efi69 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 10, 2009 הודעות: 20
|
נשלח: 20:49 ,30 מרץ 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
כמה רעיונות שעולים לי:
א. כנס לF4-BMS config editor.exe שם לך לAvionics ותוודא שManual radio tuning לא מסומן. בעיקרון זה מבטל את המצב שבו אתה צריך להכניס תדרים ידנית.
בכל מקרה, בדוק ברשימת התדרים שאיתי פרסם יחד עם השטח האם הבסיס שבו אתה נמצא מכויל אצלך בCOMMS
ב. shit happenes, תתקין מחדש. |
|
חזור למעלה |
|
|
regev06 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 113
|
נשלח: 23:34 ,30 מרץ 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
רגע!
לפני הכל נסה לפני המראה כשאתה במסך תכנון המשימה (זה עם המפה שבו אתה יכול להתעסק עם נ"צ, לגשת לתפריט החימוש והתדריך) יש בצד הימני של המסך טור של סמלים. התחתון מביניהם פותח את
ה-DTC, שבו אתה יכול להזין כל דבר מנ"צ מטרות, אופן פיזור נורים ומוץ ועד הגדרות ערוצי התקשורת.
לך ללשונית COMMS, אל תשנה כלום רק תלחץ על SET TOWER.
אחרי כן לחץ SAVE שמימין למטה בחלון הזה שבו אתה נמצא,
וזה אמור להגדיר למטוס שלך שאפיק אפס הוא תדר המגדל. זה לא משנה את התדרים האחרים.
אצלי זה עבד אחרי שלחצתי על כל מיני הגדרות אחרות והתרגזתי, הכל תודות לאחי הצעיר שקורא את ההוראות לפני השימוש... שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.
"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון). |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|