אני חושב שארים אותה...בכל מקרה יש לי כמה גרסאות שלו שכבר הכנתי ללוקאון , לא נראה לי בעיה להתאים אותו לפאלקון.
רק שייקח לי מעט זמן להבין איך פועלת מערכת הקבצים והסקינים של OF. הפעם האחרונה שעבדתי על סקין כלשהו לפאלקון הייתה לפני 3 שנים
עריכה: אוקיי, ממבט שהעפתי במה שקורה שם , אני מעדיף לעשות את זה בדרך שעבדתי בפעמים הקודמות.
איתור הטקסטורות הנכונות בלתי אפשרי עבורי, במיוחד בגלל שפשוט אין לי את פאלקון.
אם אוכל לקבל את הטקסטורות הנכונות אצליח לערוך אותן ללא בעיה...
אז הנה אני זורק פה כפפה גם.
אחלה, שניכם שלחתם לי את אותו הסקין המקורי, אז הכל נראה תקין בינתיים.
לפני שהתגייסתי ,יצא לי להשתמש בתוכנה OGLLOD כדי לצפות במודל יחד עם הסקין השונה. האם שימוש בה מצריך התקנה של פאלקון? או שהיא תוכל לזהות הכל רק לפי קובץ מודל וקבצי סקינים?
אם הדרך השניה אפשרית, אשמח לקבל את המודל עצמו כדי לא להטריד אנשים בשליחות של סקינים קדימה ואחורה רק כדי לבדוק התאמה למודל בשלבי ההתקדמות.
בדקתי בתיעוד של OGGLOD (מצורף ל-LE), יש אפשרות להפעיל את התוכנה באמצעות פקודה + פרמטרים ולהפנות לקובץ מודל, אבל אחד הפרמטרים הוא גם תיקיית האובייקטים של פאלקון אז אני לא בטוח שזה יעבוד בלי התקנה. בכל מקרה יש בעיה לפתוח ולייצא את המודל של ה F-15E, זה התחיל איפשהו בגרסאות האחרונות של OF. אם זה אפשרי אני חושב שהכי פשוט יהיה שתתקין OF, במידה ולא אין לי בעיה לעזור עם צפיה במודל.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה