נשלח: 15:42 ,18 מרץ 2009, ד' כותרת הודעה: בעייה בצוות אוויר
שלום לכולם .
יש לי שאלה מאוד מאוד חשובה בנוגע לעיניין צוות אוויר והמיונים הראשוניים
אחרי שעשיתי צו ראשון בדקתי את הנתונים שלי ( למרות שזה לא כל כך חוקי וכולם בודקים)
יש לי נתונים גבוהים המתאימים לצוות אוויר אבל בעייה אחת
יש לי מספר בעיניים שהוא 1 ו 1 ורבע . מתאים לצוות אוויר כי המיגבלה היא 1.75
כשביקשתי לדעת למה אין לי עדיין זימון לצוות אוויר ביררו לי ואמרו שזו בעיה בעיניים ואני כניראה אצטרך ללכת כניראה לרופא עיניים לבדיקה מקיפה(שיכולה גם לא לעזור בכלל ובסוף אני לא אקבל זימון )
הבדיקה שהבאתי להם בצו ראשון היא של אופטימטריסט שכתב מה הראייה שלי אז איזה בדיקות אני עוד צריך ? הרי יש לי מספר אבל לא יוצא מתחום המיגבלה אז למה אני צריך ללכת לבדיקות ?
בזמן שאחרים יש להם מספר ועדיין מקבלים זימונים ללא בדיקות נוספות !
להסביר אני לא יודע, אבל אני יודע שאתה יכול לנסות להתקשר ולברר (ולהתעקש) עוד פעם, ואם זה לא ילך פשוט לעשות את הבדיקות. אם הראיה שלך בסדר אז כנראה שתקבל זימון, ואם לא אז כנראה שהם היו עולים על זה בכל מקרה בשלב יותר מתקדם...
הצטרף בתאריך: May 28, 2007 הודעות: 138 מיקום: צפון ליד הכנרת
נשלח: 11:09 ,19 מרץ 2009, ה' כותרת הודעה:
בדרך כלל לוקח המון זמן בין המבחן הראשוני לבין ירפ"א (לי זה לקח בערך חודשיים עד שקיבלתי זימון)
אני ממליץ לך ללכת לרופא עניים ולעשות בדיקה מקיפה, אבל לפני זה תתקשר ללשכה או לצוות אוויר ותשאל אותם בדיוק מה אתה צריך לעשות.
שיהיה המון בהצלחה!
רופא עיניים יכול לעשות קצת יותר.
בד"כ זה כולל טיפות עיניים שמרחיבות לך את האישונים, ואח"כ הוא מסנוור לך את האמא של הצורה (הרי האישונים מורחבים). בצורה הזאת ניתן לבחון את הצורה והמבנה של הרשתית ולוודא שאין פגמים נוספים בעיניים (בד"כ עיוותים שונים ומשונים במבנה העין או הרשתית, כאלה שלא מפריעים ביום יום, אבל עלולים להיות בעייתיים לטייס)
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה