צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
SALI7878 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 11, 2009 הודעות: 4
|
נשלח: 1:04 ,18 מרץ 2009, ד' כותרת הודעה: מציאת FALCON4.0 |
|
|
ממה שהבנתי איפשר ליקנות את המישחק בחנויות ואני לא מוצא אותו איך אני יכול להשיג את המישחק יש לי חשק עז אליו ;] תודה לעוזרים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
regev06 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 113
|
נשלח: 22:09 ,18 מרץ 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00000K4KF/sr=/qid=/ref=olp_tab_all?ie=UTF8&coliid=&me=&qid=&sr=&seller=&colid=
זה קישור להצעות מכירה באמזון. משומשים וגם שניים חדשים.
כל פעם שמישהו מעלה כאן הודעה שאומרת שאי אפשר לקנות את המשחק אני מחפש ומוצא שיש להשיג מקורי בתשלום ללא בעיה.
המסקנה שלי היא פשוטה.
א. יתכן שאנשים יודעים להקליד אך לא יודעים להשתמש בראשם על מנת לחפש ולמצוא לעצמם את מה שהם רוצים.
ב. יתכן שיש המון עצלנים שמעדיפים לשלוח הודעה אחת מאשר להשקיע כשלוש וחצי דקות מהחיים בביצוע חיפוש מושכל באינטרנט (פעולה שדורשת הפעלת השכל וגם האצבעות).
מי שלא יודע איך לחפש, לכו לקרוא ספרים. תצברו חוכמה וידע.
מי שעצלן- הלוואי שתיפלו על התחת בכל פעם. שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.
"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון). |
|
חזור למעלה |
|
|
efi69 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 10, 2009 הודעות: 20
|
נשלח: 22:36 ,18 מרץ 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תגיד רגב, לא נראה לך קצת בדיחה לשלם כמעט 90 דולר על פאלקון הישן?! אם כל הכבוד למפתחים של המשחק- זה בחיים לא שווה כל כך הרבה כסף.
לא צריך להיות צדקן לוחם בפשע ושומר זכויות יוצרים. ניחא משחק חדש...אני אבין.על allied force אני אבין... אבל על דיסק של משחק שיצא לפני איזה 10 שנים...ויצאו לו איזה מלא תוספים שמשנים אותו לחלוטין...
אני צנצנת אם יש כאן מישהו שיש לו עותק מקורי (אולי רק בודדים שמצאו את זה בפוקס באיזה מבצע של 20 ש"ח באיזה חנות נידחת).
ללמד את הבחור חובה על עצלנות- לגיטימי. אפשר למצוא עותק ברשת תוך 2 דקות גלישה.
אבל לעשות לו נו נו נו ולהגיד לו ללכת לקנות משחק מקורי- לא יפה ואני בטוח שגם קצת צבוע... אין לך שום דיסק צרוב? לא הורדת מוסיקה/משחקים/תוכנות/סרטים...? |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
Echo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 1130
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
SALI7878 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 11, 2009 הודעות: 4
|
נשלח: 11:00 ,19 מרץ 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אין מצב אני בחיים לא ישלם 90 דולר בישביל זה |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
efi69 טיסות סדירות
|
נשלח: 16:44 ,19 מרץ 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אתה צנצנת. יש כאן מספיק ותיקים שהיו פעילים גם כשפאלקון 4 נמכר בחנויות וקנו אותו. אישית אני מכיר כ-15 אנשים כאלו (כל מי שהיה ב-108 לדורותיה). מעבר לכך מי שבאמת אכפת לו מהז'אנר המאוד לא גדול שנקרא סימולטורים ימצא דרך לקנות את פאלקון, אם זה משומש כאן בארץ - ומתפרסמות כאן מודעות מדי פעם בפורום - ואם זה משומש \ חדש בחו"ל באמצעות EBAY או AMAZON. אז נכון שיהיה צריך לשלם 100-200 ש"ח כולל המשלוח אבל מחיר טוב על הסימולטור המודרני הכי טוב שקיים אם מחשיבים את התוספות של היום.
להוריד משחק, כל משחק, זה להרוג את הז'אנר שהוא נמצא בו ולירות לעצמך ברגל וזה נכון במיוחד בסימולטורי HARDCORE שבהם השוק קטן ממילא ואין הרבה מפתחים שקופצים למים ומוציאים משהו רציני בהשקעה של שנים ומיליוני דולרים. וזאת ממש לא הגזמה.[/quote]
דבר ראשון, סחטיין על הסט ועל ההשקעה שבתגובה. לא ציפיתי שזה יעורר מישהוא ונראה לי קצת התעצבנת ולקחת אישית.
בכל מקרה, אני לא צנצנת. הרוב המוחלט של המשתמשים- עם עותק צרוב או שהם הורידו מהאינטרנט וזה בסדר גמור. אם היית קורא את ההודעה שלי לאט ולעומק בלי להתרגז אחרי 2 שורות היית רואה שרשמתי בצורה די ברורה:"ניחא משחק חדש...אני אבין.על allied force אני אבין... אבל על דיסק של משחק שיצא לפני איזה 10 שנים...ויצאו לו איזה מלא תוספים שמשנים אותו לחלוטין... " אולי לא הייתי ברור אז אני אנסה לפרש כדי למנוע אי הבנות- משחק חדש- שווה את הכסף. אגב, אני מסכים איתך לחלוטין שזה סופר רלוונטי בזאנר של הסימולטורים כי השוק לא מי יודע מה גדול ואנחנו רוצים שהוא יתפתח. אבל, וכאן זה עצם העניין, על משחק שיצא לפני 10 שנים' 90 דולר- פשוט לא. לא צריך להיות "צדיק" ולעשות "נו נו נו" למי שמשתמש בשכל הישר ומבין שזה לא שווה את הכסף... יודע מה- גם לא 10 דולר. אולי 20 ש"ח. גג. 30 עם הספר
מייק, תאמת, קנית את המשחק? אם כן- כל הכבוד.
אגב איתי, הסיפור של הפירטיות יותר רלוונטי בזאנר לגבי תוספים פרטיים, כגון הקוקפיטים של אייס, כל מיני שטויות לFS ויודע מה-גם לשטח שלך. וואלה השקעת. אני חושב שזה שווה תמורה.
והעיקר- תהיה נינוח, לא להתעצבן |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
regev06 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 113
|
נשלח: 19:03 ,19 מרץ 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
שמחתי לראות שמתעוררים גם לדיונים בנושאי מוסר.
מי שירצה יוכל לראות בקלות שבהודעתי לא שלחתי אף אחד לקנות כלום.
לכל היותר איחלתי משהו לא מפרגן בעליל לכמה אנשים.
את העותק המקורי שלי של המשחק קניתי ב-15 דולר בארה"ב בשנת 2000 עם הערכה של הספר המלא והחוברות המצורפות. המחיר היה כזה כי מדובר במשחק משומש (PREOWNED) שגם יש עליו מדבקה שמציינת זאת.
בנושא העבירות שאני מבצע, אני לא כולי תכלת ולא ניסיתי לטעון לכך.
אבל כשאני עבריין אני לא משתין מהמקפצה. שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.
"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון). |
|
חזור למעלה |
|
|
dudu002 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 23, 2007 הודעות: 143
|
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
|
חזור למעלה |
|
|
efi69 טיסות סדירות
|
נשלח: 23:57 ,21 מרץ 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
Muli היקר, דבר ראשון אתה יותר צדקן ממני בגלל סיבה אחת פשוטה- אני בכלל לא צדקן ולא מתיימר להיות אחד ואי לכך אתה זכית בעוד שם תואר שאני לא מחזיק וזה"צבוע". אלא עם כן בחיים לא הורדת סרט, או שיר, או בחיים לא ראית סרט יחד עם חבר שהוריד את הסרט/שיר(או לפחות אמרת לו עד כמה הוא פושע ועד כמה כיוון שהוא העז לגנוב סרט ממפיקים שלרוב משיקיעים בסרט פי 100 יותר ממה שמשקיעים במשחק מחשב ואז בטריקת דלת יצאת לו מהבית ולא דיברת איתו יותר כי הוא גנב והוא אדם רע) ואם כל התוכנות מא' עד ת' במחשב שלך חוקיות... אז תעשה טובה- אל תטיף. כי אתה עושה צחוק מעצמך כשאתה רושם כמה זה לא בסדר לגנוב בזמן שאתה מאזין לשיר שהורדת, רואה סרט שצרבת וכו'...
schredder, יש מחיר הגיוני לכל דבר. 50 ש"ח עבור פאלקון מקורי, עם ספר ושאר הירקות בשביל הנוסטלגיה- ניחא. זה מחיר סביר גם היום. אם אתה מטורף על פאלקון ברמות קשות וזה מה שעושה לך טוב- מצידי שלם עליו 1000 ש"ח- שיבושם לך.
אין לי בעיה אם אנשים שמוכרים את המשחק ב90/200/600 דולר, זה לא מעניין אותי. בטוח יש כאלה שעבורם זאת נוסטלגיה/פטיש וכו'... אבל עבור משתמש רגיל ולפי דעתי זה הרוב- זה מחיר מוגזם שלא שווה להוציא. כבר עדיף לפדות 3 כלבים מצער בעלי חיים עם הכסף הזה ולתת להם בית חם אוהב.
בקיצור, חבר'ה אני לא צנצנת. האמת ולא משנה כמה תצלמו לי/תשוויצו לי בעותק המקורי שלכם היא שלרוב יש פה עותק לא חוקי. לא רלוונטי אם זה בסדר או לא- זאת המציאות. לכן לא צריך לקפוץ ולהטיף מוסר לאף אחד- מספיק לכתוב לבחור הנחמד "שמע, בפורום לא תקבל לינק להורדה, שיהיה בהצלחה בהמשך"...
אגב, כי הרי יום אחרי זה הוא יוריד את המשחק מהרשת בכל מקרה ולא יקנה באמזון ויצטרף לאיזה טייסת וירטואלית ויגיב בפורום ויהיה "חלק מהחבר'ה"... ואולי יום אחד הוא אולי יאהב את המשחק מספיק בשביל בשביל לקנות מקורי ב90 דולר ולתת לאיזה זם חוטם פה שיעיז לבקש לינק- כתובת באמזון עם המשחק ב90 דולר... (אני בספק לגבי החלק השני)
שיהיה שבוע טוב לכולם, שבוע בלי מוזיקה פירטית, סרטים פירטים ומשחקי מחשב פירטים. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|