צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
shmil טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 09, 2008 הודעות: 46
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
shmil טיסות סדירות
|
נשלח: 21:09 ,10 פברואר 2009, ג' כותרת הודעה: |
|
|
למרות שלא היה כתוב בקובץ ההתקנה, העתקתי את תיקיית הפנל לתוך ספריית Gauges, אך עדיין לא רואים את השעונים.
אלא אם כן צריך להעתיק תיקיות מסויימות מתוך תקיית הפנל. תקן אותי אם אני תועה.
במחשבה שנייה אולי כדאי למחוק את כל ההתקנה ולהסיר אותה ולהוריד מחדש את המטוס. ירוק בסביבה |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 21:38 ,10 פברואר 2009, ג' כותרת הודעה: |
|
|
גם יש מצב שביצעת הורדת לא חוקית או פשוט לא מושקעת. |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 21:42 ,10 פברואר 2009, ג' כותרת הודעה: |
|
|
גם יש מצב שביצעת הורדת לא חוקית או פשוט לא מושקעת. |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
נשלח: 3:16 ,11 פברואר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
בהורדה מ-simaviation נושא חוקיות ההורדה אינו רלוונטי.
shmil כתב: | למרות שלא היה כתוב בקובץ ההתקנה, העתקתי את תיקיית הפנל לתוך ספריית Gauges, אך עדיין לא רואים את השעונים.
אלא אם כן צריך להעתיק תיקיות מסויימות מתוך תקיית הפנל. תקן אותי אם אני תועה.
במחשבה שנייה אולי כדאי למחוק את כל ההתקנה ולהסיר אותה ולהוריד מחדש את המטוס. |
אתה לא אמור להעביר את הפאנל ל-Gauges, אתה אמור להעביר את השעונים שבד"כ יושבים בספריית gauges ולא את הפאנל, כשהמודל "מושקע" הם יופיעו מסודרים בתוך ספריית gauges עם ההורדה. ואם הוא לא מושקע ומסודר, אז אתה פשוט צריך לאסוף את כל הקבצים עם סיומת .gau ולהעתיק לספריית gauges, אם קבצי השעונים מכווצים צריך להעביר את הקובץ המכווץ כמו שהוא ולא לחלץ אותו !! ויכול להיות, בכלל שאין שעונים מיוחדים למטוס והוא כבר משתמש בשעונים של מטוסים דיפולטיים, זה בד"כ תלוי ברמת המודל.
הספריה panel מכילה 2 סוגי קבצים קבצי bmp של הפאנל או הפאנלים עצמם וקובץ קונפיגורציה panel.cfg חשוב מאד! הקובץ הזה מכיל את כל ההגדרות של "לקחת איזה שעון מתקיית gauges הכללית ובדיוק איפה למקם אותו במסך כך שיישב במקום המדוייק שלו בפאנל המתאים (במטוסי נוסעים לרוב יש יותר מפאנל דו מימדי אחד)."
הספריה הזו חייבת לשבת בתקיית המטוס, אחרת איך בכלל יהייה לך פאנל במטוס ועוד עם שעונים בתוכו? מאיפה ייהיה המידע הזה לסימולטור כשהוא יוצר את המטוס?
שורה תחתונה, לא יודע אם זו הבעייה, אבל זה לידיעה על המנגנון של יצירת הפאנל והשעונים.
אם העתקת את panel לספריית gauges, עשית טעות.
תעביר אותה לספריית המטוס.
אפרופו מודלים "מושקעים", אני לא יודע מה הורדת, אבל יש גם מודלים שבאים ממש בסיסיים, וצריך להוריד בנפרד ולהוסיף את הקולות (ספריית sound) ופאנל (ספריית panel),וצביעות (ספריות texture.x) ,אבל אם אמרת שהעברת את ספריית panel ל-gauges, אז נראה שיש לך פאנל וזה לא המקרה. (אבל הרי אתה יודע את זה כי חיפשת ל b747 סט כזה בעבר).
נראה לי שהורדת את המודל Boeing 777-200 של www.projectopensky.com והמטוס אצלם מגיע מודולרי בחלקים ויש חבילת panel נפרדת (וגם אפילו VC), תיכנס לאתר ההורדות שלהם תאתר את המטוס ותנסה להוריד panel package http://www.projectopensky.com/downloads-index.php
ולהתקין. אולי זה יפתור לך את בעיית הפאנלים.
דרך אגב, אם ,ורק אם, באמת אילתרת והעברת מה שלא היית צריך לאן שלא היית צריך, אולי פשוט לא עקבת אחר הרידמי ביסודיות ופיספסת משהו.
(מקווה שקראת עד הסוף וביסודיות את מה שאני כתבתי.. )
זה כל מה שאני יכול לעזור על בסיס מינימום המידע שסיפקת.
תסיר את כל ההתקנה, ותנסה אולי 777-200 אחר אם יש (מודל, לא טקסטורה).
בכל מקרה, אם יש לך את הפאנלים(בספריית panel), השעונים המתאימים(gauges) וקובץ panel.cfg תקין ונכון אז לא צריכה להיות בעייה באופן עקרוני.
אולי תמצא מודל גם עם צד ימין תקין.
בהצלחה מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
shmil טיסות סדירות
|
נשלח: 13:31 ,11 פברואר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
קראתי אך נראה לי יותר מידי מסובך בשבילי. בשלב זה אוותר על העניין, עד שאוכל לקבל הדרכה פיזית
איך לבצע זאת.
עניין אחר: יש מצב להכנסת נ.צ ונקודות אימות לgps בניווט - cvfr בישראל?
תודה על ההסבר המקיף למעלה. ירוק בסביבה |
|
חזור למעלה |
|
|
yarin_l10 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 05, 2008 הודעות: 964
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
shmil טיסות סדירות
|
נשלח: 21:02 ,12 פברואר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תודה לך,
ביצעתי ירוק בסביבה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|