צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
dynamic17 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 06/02/2006 הודעות: 428
|
נשלח: 16:03 ,1 מרץ 2006, ד' כותרת הודעה: כמה שאלות בקשר למשחק . . |
|
|
כמה המשחק עולה ואיפה אפשר להשיג אותו ?
שווה לקנות אותו ?
בדרך כלל אני טס בסימולטורים עם מטוסים מודרניים ..
השינוי למטוסים ישנים יבאס אותי אתם חושבים ? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
69iAF~Bar טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 05/06/2005 הודעות: 499
|
|
חזור למעלה |
|
|
shay__silber טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/05/2005 הודעות: 628 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 19:02 ,1 מרץ 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אחרי שתתקין את הכל דבר איתי, ונכניס אותך לפרויקט שרת ה- IL2 VPN.
עם פינג של פחות מ-15ms, אנחנו עושים שם טיסות רשת של מעל 25 איש, מתארים, תרחישים, תחרויות, מירוצים, אימונים, בית ספר טיסה... מה שלא תרצה יש לנו שם.
תתכונן להיות מוטרף טוטאלית....
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
|
נשלח: 19:27 ,1 מרץ 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
לגבי שאלתך אם זה יבאס אותך, לדעתי זה תלוי למה אתה מצפה, ובעיקר ברמה של שליטה במטוס.
במטוסים של מלחמת העולם השניה השליטה במטוס הרבה יותר קשה מאשר מטוסים מודרניים, בעיקר בגלל היעדר מערכות מחשב שמסייעות לטייס להחזיק מטוס מודרני יציב באוויר.
במטוסי מלחמת העולם השניה הסטיק והפדאלים מחוברים ישירות למשטחי ההיגוי, אין מחשב באמצע שמתקן טעויות של טייס. כשאתה עושה טעות במטוס כזה, זה יכול להיגמר ברע.
אם לדוגמא בF-16 אתה יכול "למשוך חזק ומהר את הסטיק" ולתת למחשב לקבוע כמה חזק המטוס יכול למשוך, אז למשל בP-51D נכונה לך הפתעה מאד לא נעימה, במהירות נמוכה עד סבירה קרוב לוודאי תכנס להזדקרות מואצת (accelerated stall) עם סחרור מיידי, ובמהירות גבוהה כמות ה-G העצומה שנוצרת יכולה פשוט לקרוע את אחת הכנפיים....
לסיכומו של ענין אם אתה נכנס לעסק בראש פתוח, רצון ללמוד מה זה טיסה אמיתית, והרבה סבלנות אתה לא תתבאס, לדעתי תיהנה.
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
Tomcat טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 26, 2005 הודעות: 34
|
נשלח: 21:02 ,1 מרץ 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
IL2 זה אחד המשחקים הכי מהנים שיצא לי לשחק בהם אני מאז שIL2 יצא אהבתי אותו לאחרונה קיבלתי את התוספות של FB+AEP+PF שהם תוספות למשחק IL2 (אם תצטרך משהו אל תתבייש לבקש) אני פשוט לא מפסיק לשחק בו ולא נמאס לי תמיד אתה מוצא טקטיקות חדשות להפיל מטוסים תמיד אתה מוצא מדריכים באינטרנט שמראים לך עוד שיטות להפציץ ואיך לטוס בכללי...
המשחק מאוד ריאלסטי ומאתגר אבל! הוא דורש הסתגלות ארוכה... כמו שVIFF אמר מאוד קשה להפיל מטוס בהתחלה וזה יכול להיות מאוד מייגע שאתה מכוון ולא פוגע או שלפעמים את עוקף את המטוס בטעות...
מה שכן גם קשה לתמרן כמו במטוסים המודרנים אסור למשוך חזק בסטיק ואסור לעשות תנועות חדות מידי למה זה עלול להגמר בהזדקרות ואם זה בגובה נמוך זה לא יכול להגמר ממש טוב.
אבל ברגע שאתה מתחיל לתפוס את הקטע אתה ממש תהנה מהמשחק הדבר הכי מהנה לדעתי במשחק זהו מודל הנזק ומבחר המטוסים העצום שאפשר לבחור בו...
מודל הנזק ממש מדוייק והוא מאפשר לך להוריד ממש חלק מהכנף חלק מהזנב ואפילו מאפשר לך לפגוע ישירות בטייס ולגרום לו למות ובכך בעצם הטייס השני לא מסוגל לעשות כלום...
לסיכום אני מאוד ממליץ על IL2 פלוס כל התוספות שלו אתה לא תשתעמם ממנו לרגע אם תאהב את האתגר ולא תתיאש...
נ.ב:
אני גם ממליץ לך להכנס לדיון הסרטים של gprr ולראות איזה דברים אפשר לעשות עם המשחק הזה...
קשה לתאר במילים תשחק ותראה...
בברכה,
מתן. |
|
חזור למעלה |
|
|
dynamic17 טיסות סדירות
|
נשלח: 23:02 ,1 מרץ 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה על התגובות ניראה לי שכבר מחר אני ילך לקנות אותו . .
אולי אני יצטרך קצת עזרה בהתחלה . אבל אני בטוח שבסוף אני יסתדר ..
תודה לכם . . |
|
חזור למעלה |
|
|
dynamic17 טיסות סדירות
|
נשלח: 23:30 ,1 מרץ 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
יש לי עוד שאלה . .
כול התוספות האלה שדיברתם עליהם . הם למחירה ?
או שצריך להוריד או משהו ? |
|
חזור למעלה |
|
|
dynamic17 טיסות סדירות
|
נשלח: 23:31 ,1 מרץ 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ואם התוספות כן למכירה . אז כמה בערך מחיר של כול תוספת?
אני חוזר ומעיר, יש כפתור בצד שמאל של התגובה שלך שנקרא "ערוך" תשתמש בו להוסיף טקסט או לתקן, אל תגיב פעמיים ברצף סתם, תודה
אוקיי הבנתי . . . |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
|
נשלח: 0:57 ,2 מרץ 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
את פאטצ'ים אפשר להוריד חינם, צור איתנו קשר בהודעה פרטית אחרי הקניה, נדאג לך לכל מה שאתה צריך כדי להריץ את העדכונים. |
|
חזור למעלה |
|
|
shay__silber טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/05/2005 הודעות: 628 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
|
נשלח: 19:40 ,2 מרץ 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אהלן שי,
ל-VPN אין אתר למעט דפי ה-HTML של הסטטיטיקות שיושבים בסביבת ה-VPN.
כיביתי את הגישה בחייגן L2TP עד סיום שידרוג האבטחה של השרת VPN, עניין של כמה ימים בודדים.
לגבי הפורום VPN שיושב באתר של IFS, הבנתי מאוהד שהייתה תקלה בשרת בחברה שמחזיקה להם אותו, ומתקנים אותו, והפורום יחזור תוך כמה ימים. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|