צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
nadlerav טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 15, 2006 הודעות: 55 מיקום: תל אביב
|
נשלח: 13:43 ,25 ינואר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
אכן מעציב לשמוע בייחוד על רקע העובדה ש-FSX כמוצר היה רווחי ונמכר בכמויות יפות. כנראה שמיקרוסופט מנסה לפצות על השקעה גדולה אחרת שיורדת לטמיון כגון מערכת הפעלה שמתגלית כ'פלופ' (מישהו אמר ויסטה?...).
בכל אופן, תמיד כדאי להתסכל על חצי הכוס המלאה. כאשר יצאו גרסאות חדשות של הסימולטור בכל שנתיים לערך, היתה לכך "עלות" קודם כל מחיר המוצר (למי שבאמת קנה את המוצר ובכך תמך בצוות הפיתוח, מי שלא קנה כמובן שאין לו מה להתלונן היום על החדשות האלה), שנית הבדלי הגרסאות והשידרוג יצרו בעיות תאימות. עם כל גרסה החלו מפתחים בכל עולם לפתח וליצור עולם מציאותי יותר עם סינרים ותוספות אחרות במיוחד עבור אותה גרסה, מטבע הדברים הסינרים לא תמיד השתלבו במעבר בין הגרסאות. דבר אשר גרם לאנשים להישאר עם גרסה ישנה יותר של הסימולטור - שזה גם מצב בעייתי מסויים. אנחנו מרגישים את זה יפה עם FS9 מול FSX.
כעת, אולי נתחיל (או ליתר דיוק נמשיך) לקבל מהמפתחים יותר ויותר סינרים ל FSX, למפתחים יהיה יותר דרייב לפתח סינרים שכן כנראה ה FSX ישאר איתנו בתקופה הנראית לעין.
זה המקום כמובן, להגיד תודה רבה ולהביע את הערכתינו לכל אלו שעוסקים בפיתוח סינרים למען הקהילה כולה שלא על מנת לקבל שכר ומוציאים תחת ידם סינרים שלא היו מביישים צוותי פיתוח מסחריים.
ועוד מילה אחת לגבי החדשות הנ"ל - על מי שבאמת כואב הלב זה על העובדים שצריכים ללכת הביתה. אל תטעו לא מדובר רק במתכנתים בני 20-30 שכל החיים לפניהם. מדובר גם באנשי פיתוח מבוגרים אשר ייתכן ויתקשו למצוא מקום פרנסה בעידן של סגידה לעובדים צעירים, וצוות העובדים אדמניסרטיבי מזכירות, אנשי תחזוקה, נותני שירותים וכיוצ"ב. בסופו של דבר סימולטור או לא - אנחנו מדברים על משחק מחשב מול דברים רציניים יותר.
והרי לכם שהשכלות משבר הסאבפריים או משבר האשראי בשווקים הפיננסיים הגלובליים ובארה"ב בעיקר, מגיעות לכל פינה ונוגעות לכל גיל גם למקומות שלא דמיינתם כגון לקהילות התעופה הוירטואלית. |
|
חזור למעלה |
|
|
sharonbh תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Dec 19, 2007 הודעות: 496
|
נשלח: 13:50 ,25 ינואר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
יפה אמרת!!!! |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 14:17 ,25 ינואר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
אוף הפסדתי בהתערבות עכשיו.... |
|
חזור למעלה |
|
|
dorp טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 28, 2007 הודעות: 136
|
|
חזור למעלה |
|
|
WalKMaN טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 09, 2008 הודעות: 205
|
נשלח: 15:14 ,25 ינואר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
לדעתי,
הם לא סוגרים לגמרי את הייצור.
לדעתי הם ישעו אותו לזמן מה.
ולדעתי זה מצוין! זה יתן ל-FSX זמן להתפתח, ולמפתחים לפתח סינרים ותוספים. דניאל פולק |
|
חזור למעלה |
|
|
yarin_l10 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 05, 2008 הודעות: 964
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 17:38 ,25 ינואר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
היי וואו רגע
Muli, אז פיטרו את הצוות , זה לא אומר שמרגע זה והלאה הסימולטור חדל מלהתקיים...אני לא יודע עד כמה X-PLANE מסוגל להתחרות בפליטסימ (לא שאני מזלזל בו, XP הוא סימולטור נפלא עם נקודות ייחודיות רק לו), אבל קשה לי לראות מה יהיה בעוד מספר שנים, במצב שבו FS עדיין תקוע בגרסת X שלו ו X-PLANE מתפתח לאט לאט (אם בכלל).
בכל מקרה, אולי באמת עכשיו המצב בשוק יירגע קצת, יהיה זמן טוב לתוספים להתפתח לגרסת X, שהפכה לפלטפורמה מצויינת אגב-סוף סוף גם מבחינה ויזואלית. ה"היסטוריה" מלמדת שדברים טובים מאוד קורים לסימולטורים אחרי שהחברה שפיתחה אותם מפסיקה לעבוד עליהם, הם עוברים לידיים של צוות פיתוח עצום (=הקהילה)
בואו נעזור לצוות הנהדר של FS למצוא עבודה! אני אומר שיצטרפו לEagle dynamics ויריצו עוד את העבודה על DCS, שהוא פרוייקט ענקי (אולי יותר מדי גדול בשביל חברה כזאת, לכן האיטיות בפיתוח).
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
נשלח: 18:00 ,25 ינואר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: | היי וואו רגע
Muli, אז פיטרו את הצוות , זה לא אומר שמרגע זה והלאה הסימולטור חדל מלהתקיים...אני לא יודע עד כמה X-PLANE מסוגל להתחרות בפליטסימ (לא שאני מזלזל בו, XP הוא סימולטור נפלא עם נקודות ייחודיות רק לו), אבל קשה לי לראות מה יהיה בעוד מספר שנים, במצב שבו FS עדיין תקוע בגרסת X שלו ו X-PLANE מתפתח לאט לאט (אם בכלל).
בכל מקרה, אולי באמת עכשיו המצב בשוק יירגע קצת, יהיה זמן טוב לתוספים להתפתח לגרסת X, שהפכה לפלטפורמה מצויינת אגב-סוף סוף גם מבחינה ויזואלית. ה"היסטוריה" מלמדת שדברים טובים מאוד קורים לסימולטורים אחרי שהחברה שפיתחה אותם מפסיקה לעבוד עליהם, הם עוברים לידיים של צוות פיתוח עצום (=הקהילה)
בואו נעזור לצוות הנהדר של FS למצוא עבודה! אני אומר שיצטרפו לEagle dynamics ויריצו עוד את העבודה על DCS, שהוא פרוייקט ענקי (אולי יותר מדי גדול בשביל חברה כזאת, לכן האיטיות בפיתוח). |
If the development team is no longer working on the Flight Simulator, then it literally means there is no FS development..
X-Plane is more realistic civil sim. It is even approved by FAA for loging part of the flying hours for the flight training(under the supervision of a flight instructor).
I think that another company will buy the brand some day, and there will be continuation in the future מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|