צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
NaoR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 14, 2009 הודעות: 91 מיקום: בת ים
|
נשלח: 20:19 ,16 ינואר 2009, ו' כותרת הודעה: שאלה בקשר לפורטים |
|
|
יש לי שתי שאלות..
תשמעו יש לי רשת אלחוטית ליותר משני מחשבים עכשיו זה לא שאני הולך לשחק מכמה מחשבים בפאלקון רק ממחשב אחד אז למה אני צריך להגדיר את המשחק עם הראוטר? כיאלו את הפורטים ...
וב.
איך אני בודק מה הראוטר שלי?
תודה מראש |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 7:05 ,17 ינואר 2009, שבת כותרת הודעה: Re: שאלה בקשר לפורטים |
|
|
NaoR כתב: | יש לי שתי שאלות..
תשמעו יש לי רשת אלחוטית ליותר משני מחשבים עכשיו זה לא שאני הולך לשחק מכמה מחשבים בפאלקון רק ממחשב אחד אז למה אני צריך להגדיר את המשחק עם הראוטר? כיאלו את הפורטים ...
וב.
איך אני בודק מה הראוטר שלי?
תודה מראש | באופן מאד פשטני: המחשבים שמחוברים לראוטר, בעצם "מוסתרים" מהאינטרנט ונמצאים במעין רשת פנימית (מקומית), כשהשער אל האינטרנט הוא הראוטר והוא קובע מה יעבור פנימה והחוצה. האינטרנט לא רואה את הפורטים שבהם משתמש פלקון באף אחד מהמחשבים שלך שנמצאים מאחורי הראוטר, לכן אתה צריך להגדיר לראוטר להעביר את הפורטים המסויימים(Port Forwarding) לרשת הפנימית ואת מה שנשלח אל/מ הפורטים הללו, וההיפך כשהמחשב שולח מהפורט החוצה. בלי קשר למכמה מחשבים אתה הולך לשחק. אחרת כל מה שנשלח אל/מ הפורטים של פלקון יעצר בראוטר ולא יגיע למחשב שעליו אתה משחק או אל האינטרנט. זו הסיבה למה אתה צריך להגדיר את המשחק עם הראוטר. כיאלו את הפורטים ... (בלי קשר ל-מכמה מחשבים אתה הולך לשחק, רק בגלל שאתה מאחורי ראוטר)
איך אתה בודק, מה הראוטר שלך?
תסתכל עליו, בד"כ כתוב עליו, על הפאנל או במדבקה מתחת.
כדי להבין טיפה יותר, וללמוד איך מבצעים את ה-Port Forwarding בראוטר שלך (אחרי שתברר מהו) ועבור פלקון 4 כדאי שתציץ כאן:
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
תבחר את הראוטר שלך, אח"כ תבחר פלקון 4 ובסוף תקבל הסבר מפורט
לך על זה מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 9:48 ,17 ינואר 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
דרך יותר פשוטה לפתוח את הפורטים שלך....
תבדוק מה האייפי של המחשב שלך ע"י כך שתלחץ קליק ימני על הסמל של ההתחברות אינטרנט שלך בסרגל למטה ועל "מצב" בחלון שיפתח תלחץ "תמיכה" ושם יש את כתובת האייפי שלך. תעתיק אותה ותפתך את האינטרנט ותדביק את הכתובת בשורת הכתובות ותלחץ אנטר.
אמור להיפתח לך אתר של האייפי שלך, תחפש שם איזה אפשרות של פתיחת פורטים, התהליך עצמו שם פשוט. |
|
חזור למעלה |
|
|
NaoR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 14, 2009 הודעות: 91 מיקום: בת ים
|
נשלח: 10:25 ,17 ינואר 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
Freeflight כתב: | דרך יותר פשוטה לפתוח את הפורטים שלך....
תבדוק מה האייפי של המחשב שלך ע"י כך שתלחץ קליק ימני על הסמל של ההתחברות אינטרנט שלך בסרגל למטה ועל "מצב" בחלון שיפתח תלחץ "תמיכה" ושם יש את כתובת האייפי שלך. תעתיק אותה ותפתך את האינטרנט ותדביק את הכתובת בשורת הכתובות ותלחץ אנטר.
אמור להיפתח לך אתר של האייפי שלך, תחפש שם איזה אפשרות של פתיחת פורטים, התהליך עצמו שם פשוט. |
אחי עשיתי זה עושה לי חיפוש בגוגל חח .. |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|