צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
laviyo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 457
|
נשלח: 19:51 ,20 דצמבר 2008, שבת כותרת הודעה: תקלה בהפצצה בגובה נמוך |
|
|
ביום רביעי האחרון טסתי עם viff, טיסת לילה בגובה נמוך מעל פני המים לכוון ספינת אויב במטרה להשמידה, חייב לציין שהיו לי חיים קלים כי viff ניווט וכוון אותי אל המטרה, ולמעשה הוא הגיש לי אותה על מגש של כסף, הגענו למצב של טיסה בגובה 50 מ' מעל פני המיים והנה אני רואה לפני את הספינה, מתחיל ירי לעברנו, אך לא יעיל, היינו ממש דבוקים למים ובשלב מסוים אף למטה מ 50 מ', או. קיי. הספינה מילאה לי את הכוונת ולא נותר לי אלא לשחרר את הפצצות ולנסוק, אני לוחץ על כפתור שחרור הפצצות בג'ויסטיק, כלום לא קורה, עוד נסיון מהיר ועוד אחד .. נאדה. ואז נהיה מאוחר מידי וכשניסיתי למשוך כדי לחלוף מעל הספינה המטוס הכבד הגיב באיטיות והעסק נגמר עם כדור אש אל תוך הספינה ואני מחוץ למשחק..
מה אגיד, מאכזב מאד, והכל זה מתקלה מטופשת וחוסר ניסיון - וזאת למעשה הסיבה שאני מעלה את העניין, כדי שלא יקרה לעוד מישהו מה שקרה לי - . פשוט כפתור שחרור הפצצות היה מכוון לשיחרור רקטות (wepon 3), והיה צריך להיות קבוע על wepon 4.
זה הכל, חשבתי שחשוב לשתף אותכם.. כמה טפשי, אבל עשה את כל ההבדל בין הפלה מוצלחת לבין אכזבה וסיום המשחק..
<SALUTE> |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
maxw0wz טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 23, 2008 הודעות: 80
|
נשלח: 17:28 ,6 ינואר 2009, ג' כותרת הודעה: |
|
|
על איזה משחק אתה מדבר פה? |
|
חזור למעלה |
|
|
fibola טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 22, 2006 הודעות: 488
|
נשלח: 14:57 ,7 ינואר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
קמפיין הים התיכון
חדר מלחמה לקמפיין הים התיכון בסימולטור אי אל 2.
מנהלים ViFF, Twister |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|