צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
fibola טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 22, 2006 הודעות: 488
|
נשלח: 9:15 ,11 דצמבר 2008, ה' כותרת הודעה: סיכום : משימת זירת ים התיכון, יום ד', 10 דצמבר. |
|
|
מצטער |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 11:41 ,11 דצמבר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לא הלך לנו.
לעומת זאת ראיתי בסטטיסטיקות שקבוצת המפציצים של אלי, אשר, ולביא הצליחו לחזור הביתה ולנחות אחרי שהפציצו בעומק האויב.
אתם נקודת האור שלנו
הזירה הזאת ממש לא קלה.
המפה ענקית, האויב יכול לתקוף איפה שהוא רוצה, ואנחנו מתפזרים עד דק עם כוחותינו הדלים ובסוף לא מצליחים להגן על כלום.
סוג של "תפסת מרובה - לא תפסת". היה די גרוע בקרבות ליד נושאת המטוסים. לבסוף באו מפציצי JU88 גרמנים וטיבעו אותה.
אין צורך להתחיל להיכנס לדיונים על זה, די מיצינו לקחים במקום.
אני גם לא חושב שציפו מארבעה F4F מסכנים לעצור מפציצי JU87, JU88, עם ליווי של מטוסי קרב מקדים.
חצי הכוס המלאה היא שאמנם טיבעו את הנושאת מטוסים אבל היא הייתה סתם עוד נטל, עוד מטרת איכות שחייבים להגן עליה.
בעל כורחנו נפטרנו ממנה ועכשיו אפשר להתרכז על מה שבאמת חשוב: שיירת האספקה שכבר חצי הדרך למלטה!
שיירת אוניות האספקה הצליחו להתקדם וכרגע נמצאים בריבוע AQ12 והולכים ומתקרבים למלטה.
ככל שהשיירה מתקרבת למלטה כך יהיה לנו קל לרכז חיפוי אווירי "רב-שכבתי" כמו שאנחנו עושים בימי ראשון.
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
fibola טיסות סדירות
|
נשלח: 12:21 ,11 דצמבר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
מיכה,
אולי תארגן איזשהו שיעור או שניים על הפצצה עם מפציצים כבדים שנוכל בימים שמקצים לנו מפציצים להטיס אותם .
לי למשל אין מושג ב LEVEL BOMBING או בהקפצה .
כמובן אם מתאפשר לך. |
|
חזור למעלה |
|
|
Perry טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 04, 2006 הודעות: 490
|
נשלח: 14:24 ,11 דצמבר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
מיכה הטיס PBN NOMAD (שייצג את PBY CATALINA), והייתי מקלען קדמי. טסנו לכיוון כללי מערב, במטרה למצוא אוניית אויב. לא מצאנו...
בדרך חזרה התברר שאנחנו נמאצים צפונית לסיציליה!!! ירדנו דרומה לכיוון מלטה, בדרך אמנם קיבלנו מצ'רלי נ"צ של אוניית אויב, אך היינו קצרים מאוד בדלק (לדעתי, נחתנו לא על אדי דלק אלא על רוח אלוהים...) ולא יכולנו להגיע אליה. מיכה הנחית את המטוס כמו גדול!!!
היה מעניין לטוס על "גיגית" בגובה של כמה מאות מטרים, שביום טוב מצליחה להגיע ל-250 קמ"ש (אולי...). התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry |
|
חזור למעלה |
|
|
fibola טיסות סדירות
|
נשלח: 15:21 ,11 דצמבר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
מה שאני אוהב בכל הקמפיין הזה , (בין היתר) הן משימות כמו של מיכה ושמחה וכמו שהיה לנו ביום רביעי שעבר.
אלו הם משימות, שכמובן שמייאשות, מאכזבות ומשעממות, אבל הן בדיוק כמו במציאות, שלפעמים יצאו למשימות יירוט ו/או הפצצה אך חזרו ללא כל זיהוי שהוא ומאוכזבים.
רק שלהם לא היתה אפשרות אחר כך להיכנס ל- war clouds ... |
|
חזור למעלה |
|
|
Perry טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 04, 2006 הודעות: 490
|
|
חזור למעלה |
|
|
לביא טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/02/2007 הודעות: 440
|
נשלח: 18:46 ,11 דצמבר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
שלום לכולם.
לי פשוט היה כף לחזור ולטוס עם הקהילה, שזה זמן לא לקחתי חלק
למרות שנדרשתי להגדיר מספר כפתורים ותנאי הטיסה עם השעה ומזג האויר לא היו במיטבם .
בנוסף גם אני חושב ששעור אחד או שניים יכולם לעזור ולשפר. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|