צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Perry טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 04, 2006 הודעות: 490
|
נשלח: 16:26 ,8 דצמבר 2008, ב' כותרת הודעה: סיפור משימת מלטה, 7/12/2008 |
|
|
לקחתי משימת צילום בבופייטר. הגעתי למטרות "לפי הספר", צילמתי, לא היו אירועים מיוחדים בדרך: לא נתקלתי במטוסי אויב, לא הופלתי ע"י נ"מ, טסתי לרוב אופקית וישרה, והגעתי הביתה עם המון דלק: כ-70%.
אבל... בנחיתה (שגם היא הייתה "לפי הספר") התרסקתי... ובגדול. על פניו, לא הייתה שום סיבה להתרסק: אף אחד לא הפריע לי, ראות הייתה מצוינת, המטוס היה יציב כמו סלע (בופייטר הוא מטוס מטוס יציב ונוח להטסה). הייתי מאוד מתוסכל ולא רגוע בגלל ההתרסקות, והיום החלטתי לשחזר את המצב ולבדוק מה בעצם קרה - ולמה. הרי בופייטר הוא מטוס מאוד קל להנחתה.
ואז הבנתי: אחד הגלגלים הראשיים (ככל הנראה השמאלי) לא נפתח - למרות שקיבלתי חיווי שכן. בשיחזור ניסיתי שוב ושוב למצוא נוריות חיווי של גלגלים בחוץ - ולא מצאתי.
המסכנות שלי:
1. חטפתי נ"מ בנקודת הצילום האחרונה - אמנם לא חזק מדי, אך די מורגש. ככל הנראה, רסיסי אחת ההתפוצצויות פגעו במטוס ומנעו את הוצאת הגלגל.
2. כל פרט חשוב!! אין כזה דבר "פרט קטן". הייתי צריך להיות יותר זהיר ומודע לסכנות. התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 19:49 ,9 דצמבר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
לגמרי מבין אותך... משימה ארוכה ומושקעת לחינם, כולל איבוד מטוס בנחיתה
נקווה שהמזל יאיר פנים במשימה הבאה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|