צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 1:27 ,24 נובמבר 2008, ב' כותרת הודעה: משמעת עצמית לקויה = מקצועיות ירודה |
|
|
מאיפה שאני מגיע היה לנו אימרה: משמעת = מקצועיות.
דהיינו, במקומות שמקפידים גם על הדברים הקטנים נחסכים תאונות מיותרות.
היו לנו שתי תאונות מצערות ותקלה אחת עד כה וזה חבל.
כל השלושה תקלות גם מקורם בטייסים מטייסת 116 מה שעוד יותר מאכזב אותי באופן אישי.
היה מי שריסק שלושה ספיטפיירים כי ניסה להמריא מבלי לבדוק אם יש מטוסים מלפניו.
כדי שיהיה לכם ברור: אם לקחתם סלוט מס' 7 או 8 אז מן הסתם בטוח יש לפניכם מטוסים בליין.
כדי שיהיה יותר ברור אין להמריא לפני ש:
1. וידאתם מי נמצא לפניכם בקשר.
2. ראיתם אותו ממריא.
3. קיבלתם אישור ממנו שהוא באוויר והמסלול פנוי.
המקרה השני היה בנחיתה - מטוס הוריקן שלנו נחת על המסלול לפני שווידא שספיטפייר של הטייסת היוגוסלבית פינה את המסלול.
תוצאה: בנוסף לאבידות שלנו בקרבות, איבדנו בנוסף עוד הוריקן ועוד ספיטפייר.
נא לוודא מסלול פנוי לפני שניגשים לנחיתה! אם המטוס נזוק ואין ברירה תעשו נחיתת גחון ליד המסלול.
המקרה השלישי בטייס שמגלה שיש לו תקלה טכנית בציוד ג'ויסטיקים שלו וזאת לאחר ההמראה.
כל טייס ומטוס הם חיוניים למשימה. נא לבדוק את הציוד שלכם לפני שאתם עולים לטיסה!
רבותי, קחו את עצמכם בידיים.
זה אמנם משחק, ואמנם חלק מבידור ופנאי, אבל כדי להרים קמפיין רציני צריך שאנשים יכניסו את הדיסקט הנכון לראש ויבינו שמצפים מהם לא לעשות טעויות כאלו.
הולך לישון עם הרגשה של החמצה ומצפה ממכם ליותר במשימות הבאות.
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ori טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 24, 2006 הודעות: 213
|
נשלח: 9:10 ,24 נובמבר 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני הייתי מעורב במקרה המצער השני, ובאמת רציתי לתאר את מה שקרה כדי שנוכל להסיק מהענין כולנו.
המקרה הזה הרגיז אותי מאוד כי הרס לי גיחה טובה. אני בטוח גם שהיגוסלבי גידף אותי כראוי.
אני הייתי שייך למבנה של אלון, רועי, ודן. הייתי בן הזוג של דן.
מפאת חוסר בדלק, מעל וולטה שאלתי את דן אם מותר לי לנחות בכל בסיס, אך התברר שאסור לי לנחות בבסיס ליד וולטה.
כשהגעתי לבסיס שלנו חזרה עשיתי הקפה, ובאמת היה שם לפניי ספיטפייר.
הגעתי אחרון לנחיתה על טיפות הדלק האחרונות. המד שלי היה פשוטו כמשמעו על אפס.
מכוון שלא היה לי יותר דלק, החלטתי לנחות במקביל אליו, משמאלו, וכחצי דקה מאחוריו.
לא היה לי שום קשר איתו, ולא יכולתי לבקש ממנו לתת לי לנחות לפניו וללכת סביב.
שנינו נחתנו בשלום הוא עצר לפניי. תוך כדי שאני מנסה לעצור ובמקום לצאת מיד מהמשחק הוא פנה שמאלה לנתיב שלי.
יריתי קצת במחשבה שאולי הוא יבין ויצא מהר, לחצתי חזק על המעצורים, סובבתי הגה, אבל כלום לא עזר.
אין ספק שזה היה מיותר לחלוטין.
צריך לחשוב על דרך שתאפשר לנו לסמן למישהו אחר בצורה מיידית על בעיות בגישה לנחיתה.
מעבר לכך, לדעתי היתה משימה לא רעה, ואני בטוח שאם היינו מעלים לאוויר את כל הכוח שהיה לנו, אז קרוב לוודאי שהיינו מצליחים לעצור את האויב. |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF.101-Viper טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 11, 2006 הודעות: 638
|
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
נשלח: 18:14 ,24 נובמבר 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
חבר'ה, אני מציע לא להסחף ולא לקחת את זה קשה מדי. תאונות קורות.
זה מצער שנפלנו ממש חזק במשימה הראשונה עקב טעויות מיותרות ובכלל לא רלוונטיות לטיסה עצמה, אבל מה שהיה היה, והדבר הכי חשוב עכשיו זה להסיק מסקנות להבא. העניין של המראות הוא נושא כאוב במשימות COOP, ולכן כולם חייבים להפנים את ההנחיות ש-ViFF פירט בנושא. מעבר לזה, אנחנו נקפיד בתדריך לתת דגשי בטיחות, יכול להיות שזה היה חסר אם היו לנו תאונות.
לסיום אני רוצה לגשת לדברים מכיוון קצת שונה:
במשימה של אתמול, עם 5 מטוסי קרב באוויר, האויב איבד 18 מטוסים. אין לי שום כוונה לתאר את המשימה כהצלחה מדהימה , אבל תחשבו כמה עוד יכולנו לתת עם מבנה מלא של מטוסים באוויר. היו פאשלות לא נעימות, אבל עכשיו אנחנו מסתכלים קדימה ושואפים להצליח יותר טוב במשימה הבאה!
djmid כתב: | מה נהלי ההצתרפות? |
להצטרף
תהיה ב-TS בשעה שמודיעים עליה בדיון לקראת משימה.
צוות ניהול ראשי - פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|