צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
dorcami טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 10, 2008 הודעות: 36
|
נשלח: 21:01 ,15 נובמבר 2008, שבת כותרת הודעה: תוכנית טיסה IFR עם ATC |
|
|
אהלן!
הזמן האחרון אני עושה טיסות IFR אבל עם נחיתות ב-VISUAL APPROACH כלומר שאני מנצל את תוכנית הטיסה אך ורק בשביל לקבל הנחיות גובה וכו'...
שמתי לב שכל פעם, אני מקבל לקראת הנחיתה, הנחייה לרדת ל-2100 רגל.
עכשיו כל פעם, קורה שאני מאוד נמוך (2100), יחסית רחוק מהמסלול ומאוד הצידה. הם לא מדוייקים, זה בנוי על זה שאני אמור לעשות את התמרון הסופי, אבל אני מאוד נמוך וצריך לטוס כמה קילומטרים מאוד קרוב לקרקע על אותו הגובה, זה דיי לא מציאותי.
בנוסף, בגלל זה, אני לא יכול להוריד מהירות ומדפים כמו באופן רגיל, כי אם אני מוריד מהירות אני חייב להעלות את האף... מה אני יכול לעשות? יש לכם טיפים? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Trigger טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 20/03/2005 הודעות: 197
|
|
חזור למעלה |
|
|
idantr טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 21, 2007 הודעות: 177
|
נשלח: 18:11 ,24 נובמבר 2008, ב' כותרת הודעה: Re: תוכנית טיסה IFR עם ATC |
|
|
dorcami כתב: | אהלן!
הזמן האחרון אני עושה טיסות IFR אבל עם נחיתות ב-VISUAL APPROACH כלומר שאני מנצל את תוכנית הטיסה אך ורק בשביל לקבל הנחיות גובה וכו'...
שמתי לב שכל פעם, אני מקבל לקראת הנחיתה, הנחייה לרדת ל-2100 רגל.
עכשיו כל פעם, קורה שאני מאוד נמוך (2100), יחסית רחוק מהמסלול ומאוד הצידה. הם לא מדוייקים, זה בנוי על זה שאני אמור לעשות את התמרון הסופי, אבל אני מאוד נמוך וצריך לטוס כמה קילומטרים מאוד קרוב לקרקע על אותו הגובה, זה דיי לא מציאותי.
בנוסף, בגלל זה, אני לא יכול להוריד מהירות ומדפים כמו באופן רגיל, כי אם אני מוריד מהירות אני חייב להעלות את האף... מה אני יכול לעשות? יש לכם טיפים? |
זה שבתוכנית טיסה שלך רשום שאתה טס IFR זה לא אומר שזה באמת מה שאתה טס .
הדבר היחיד שקובע אם אתה טס IFR הוא ההתנהלות בקוקפיט .
הפיקוח בסימולטור בנוי לכאלו שלא יודעים לטוס ולנווט אלה רק לשמור גובה מיהרות להנמיך לנחות ולהמריא .
אם אתה באמת יודע לטוס IFR לפי עזרי ניווט רדיו ושאר העזרים בקוקפיט אז תשתמש בפיקוח רק עד החלק של המראה .
הפיקוח בסימ נותן לך כל הזמן פיקוח וקטורים . אומנם יש גם אפשרות כזאת באמיתי אך ב99 אחוז מהזמן והטיסות משתמשים בניווט אצמאי של הטייס ע"פ העזרים בקוקפיט.
תתעלם מהפקח בסימ ותעשה ILS או VOR DME כמו שיש בדפיות של השדה
בגישה למסלול שבשימוש לפי הרוחות והתנאים בשדה . |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|