צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
fibola טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 22, 2006 הודעות: 488
|
נשלח: 9:22 ,10 נובמבר 2008, ב' כותרת הודעה: לא מצליח להתחבר לשרתים לאחר משימת הניסיון בקמפיין מאתמול |
|
|
שלום חברה,
אתמול אחרי שסיימנו לטוס במשימת ניסיון של הקמפיין נתקלתי בבעיה בהתחברות לשרתים השונים.
לאחר שהחזרתי את הגרסה ל 4.08 ניסיתי להתחבר לשרתים שונים (war clouds, AAA , zeke vs wildcats), אך מיד לאחר שמופיע לי מסך הסימולטור עם ההודעה connection successful אני ישר מקבל את KICK .
יש למישהו מושג מה גורם לזה ? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
נשלח: 14:16 ,10 נובמבר 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
זה מצטרף להרבה בעיות מוזרות שהתגלו בימים האחרונים עם פאץ' D וטיסה ברשת... אני אצור קשר בפורומים של 242, נראה אם יש התקדמות.
בינתיים:
1) אתה בטוח שביטלת את כל המודים ב-JSGME? יש מצב שביטלת רק את History Mod ולא את ה-6DOF או ה-French Gunsights ? זה היה גורם ל-CheckRunTime להעיף אותך (למרות שאני לא רואה סיבה שב-AAA זה יקרה... בעצם, איך בכלל התחברת ל-AAA? אתה בגירסא 4.08 והם ב-4.091, לא?).
2) האם ניסית להריץ את הסימ' פעם אחת אופליין, לסגור אותו, ולנסות להתחבר מחדש?
3) האם ה-local host ב-conf.ini תואם ל-IP העכשווי שלך? יכול להיות כשכחזרת ל-4.08 החלפת ל-conf.ini ישן, עם IP ישן, וה-HL שלך לא עידכן את ה-IP, מה שמנע ממך להתחבר (אם כי אז היית מקבל Timeout ולא Connection Successful -> Kick).
4) האם הבעיה ממשיכה גם היום?
5) האם אתה מצליח להתחבר ישירות דרך הסימ' (לא דרך HL)?
6) יש עוד מישהו שחווה בעיה דומה?
צוות ניהול ראשי - פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
fibola טיסות סדירות
|
נשלח: 15:07 ,10 נובמבר 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני אחזור בערב הביתה ויענה במפורט על שאלותיך שאני אהיה מול הסימולטור . |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 7:47 ,11 נובמבר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני טסתי ביום ראשון והצלחתי הבוקר להתחבר ולהכנס לתא טייס בשרת warclouds watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
fibola טיסות סדירות
|
נשלח: 9:33 ,11 נובמבר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
הבעיה היתה ב CALL SIGN שלי שלא תאם את ה CALL SIGN שהשתמשתי ב HYPERLOBBY ומאחר ולאחרונה יש לי בעיות איתו, התחלתי להיכנס ישירות דרך ה IP של השרתים.
חוסר התאימות גרם ל KICK.
בכל אופן כעת זה סודר. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|