צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 20:54 ,3 נובמבר 2008, ב' כותרת הודעה: פרסום | סימולטור חדש בדרך, הפעם על ההורנט! |
|
|
http://www.simhq.com/_air11/air_375b.html.
לפי מה שהבנתי מקריאה ברפרוף של העמוד[מצטער, מחסור בזמן], הסימולאטור הולך להיות כמו פאלקון, רק עם פיזיקה יותר משופרת[לקחו נתונים מנאס"א], סביר להניח שגראפיקה טובה יותר, וכמובן, על הF-18 הישן[לא כלכך ><] והטוב...
כנראה שלאור העובדה שהF-18 מתקדם וחדיש יותר מהF-16, הסימ' יהיה מסובך יותר. המדריך בטוח יהיה ארוך יותר:"we will be distributing the real 900 page F/A-18 flight manual for people to read"
למרות שמתמונות הגרפיקה לא משו, הסימ' עדיין בחיתולים, ואני צופה שיהיה גרפיקה נורמאלית.
בסימ' תהיה אפשרות כנראה או לטיסת מתחילים[יענו לקפוץ לקוקפיט ולטוס כמו ארקייד] או לטיסה כמו שצריך[להתניע את המטוס וכו'].
הגראפיקה תהיה על DX9 ותצרוך מחשבים מ06' ומעלה, 512 מ"ב כרטיס מסך כנראה... הסימ' יצא בקיץ 09' לפי ההערכות.
הסימ' יהיה חופשי, משמע חינמי.
דעה אישית:
אוווו הורנט!!!! יאאאא!!@!
אני צופה דברים טובים לסימ' הזה. אם הוא יעלה את הרף שהציב פאלקון ויציב BS, אז אנחנו נתחיל לדעתי לראות עליה בתחום הסימ'. הבעיה היחידה היא שהוא חינמי. זה לכשלעצמו לא בעיה, אבל אם תחשבו על זה, זה אומר שהם מפתחים אותו בערך לכיף, זת'ומרת לא לרווחים, ומי אמר שיהיה כסף זמן ומשאבים לייצר סימ' טוב, או אפילו גרסאת המשך?
מה שיעניין אותי, נניח וזה יהיה הפאלקון של הF-18, האם לדעתכם תיפתח קהילה ישראלית, עם טייסות כדוגמאת ה108? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 21:16 ,3 נובמבר 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
כן והם לא מפרסמים תמונות ושטויות כאלה אלא ממש את הבילד עצמו ואפשר לטוס בעצמכם ולראות את ההתקדמות לא כמו fighter ops שמפתחים את המשחק 45 שנה ולא פירסמו סירטון אחד חח. |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|