צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
נשלח: 18:12 ,29 אוקטובר 2008, ד' כותרת הודעה: קמפיין הזירה הים תיכונית Mediterranean Multisector Campaign |
|
|
שלום לכולם,
אני שמח להכריז על השקת קמפיין Scorched Earth חדש על שרת 102nd, בניצוחו של 242Sqn_Chap, האיש שהביא לנו את קמפיין 1948, שהיה כזכור לכם הצלחה אדירה. גם הפעם, אני מאמין שאפשר לצפות למשהו מרשים מכל הבחינות.
הקמפיין יורכב מ-3 זירות: מלטה, לוב (טוברוק), והים התיכון.
3 הזירות יהיו קשורות ביניהן וישאבו תגבורות ואספקה ממקור משותף, מה שיוסף לקמפיין עוד מימד אסטרטגי של ניהול משאבים בין הזירות.
בזירת לוב יאבקו מדינות הציר בבעלות הברית על השליטה בשטח בקרבות קרקעיים רחבי היקף. בזירת מלטה בעלות הברית ינסו להחזיק במעוז זה לנוכח התקפות אוויר של מדינות הציר ומצב אספקה דוחק. בזירת הים התיכון נראה קרבות ימיים גדולים כאשר שני הצדדים יאבקו על השליטה במים שמשמעותה הזרמת אספקה הכרחית לניצחון בשתי הזירות האחרות.
כמו שאתם יכולים להבין, מדובר בקמפיין מאוד מגוון, שישלב אוויר-אוויר, אוויר-קרקע, תקיפת ספינות, המראה ונחיתה מנומ"ט וכל זה מעל 3 שטחים שונים לחלוטין!
הקהילה הישראלית תטוס בצד של בעלות הברית - חיל האוויר הבריטי, יחד עם טייסת 242, שותפינו לדבר עבירה בקמפיין 1948, וטייסת 102 - היריבים המיתולוגיים שלנו.
מולנו תטוס טייסת 22GCT האיטלקית, טייסת גדולה מאוד של חברה מאוד רציניים. ביניהם תמצאו גם טייסים בחיל האוויר האיטלקי ! יחד איתם תטוס טייסת JG52 הזכורה לנו מקמפיין 1948, ואולי טייסת נוספת. האתגר הוא רציני, ומצפים מאיתנו לעמוד ברף שהצבנו בעבר!
מה שמאפשר את כל זה היא חבילת המודים המצוינת History Mod שאספו וערכו 242Sqn_Chap ו-242Sqn_Prof, ושאנחנו אימצנו כקהילה. אנחנו משתמשים בשטחים המדהימים לכל 3 הזירות שהחבילה כוללת, כמו גם מטוסים חדשים (Cant, Sea Hurricane ועוד...), ואולי הכי חשוב - לראשונה בקמפיין נוכל לשחק עם עד 64 שחקנים בשרת! לא רק שזה אומר שהפעילות תהיה מטורפת, אלא גם הסיכוי שלא ישאר למישהו מקום בשרת קטן בהרבה.
הקמפיין צפוי להתחיל בחודש נובמבר (להערכתי: סוף נובמבר). בשבל ההתחלתי נטוס משימות פעמיים בשבוע, בימי ראשון ורביעי בשעה 22:00 שעון ישראל. בכל ערב נטוס בזירה אחרת, כך שנוכל לגוון ולטוס זירות שונות באותם ימים של השבוע (א' - ים תיכון, ד' - מלטה, א' - לוב, ד' - ים תיכון... וכן הלאה).
כאמור, אנחנו משתמשים בחבילת המודים History Mod, כלומר כדי להשתתף בקמפיין חובה להוריד אותה מכאן:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-11727.html
צפו לפאץ' שיצא בשבועות הקרובים ויוסיף תוכן חסר שדרוש על מנת לטוס בקמפיין.
בימים הקרובים המודים יועלו לאיזור ההורדות בפריפלייט, כך שתהיה הורדה מהירה ואמינה יותר. תודות לרועי וודאל על האירוח!
כמו כן, צפו לפתיחת פורום שבו נרכז את הפעילות בקמפיין.
לדעתי, לקמפיין הזה יש פוטנציאל להיות מדהים. לא הייתי מפספס הגנה על מלטה בגלדיאטורים והוריקנים מתפרקים, קרבות אוויר בין הדיונות מול מסרשמיטים בלוב, ותקיפת ספינות אויב בסי-הוריקנים מעל הים התיכון, וכל זה עם עוד 63 מהטייסים ברמות הגבוהות בעולם!
כל מי שמתכוון להשתתף מוזמן להגיב כאן.
בהצלחה לכולנו!
צוות ניהול ראשי - פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IAF.101-Viper טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 11, 2006 הודעות: 638
|
|
חזור למעלה |
|
|
mountain בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 05/09/2005 הודעות: 371 מיקום: דרום
|
נשלח: 20:18 ,29 אוקטובר 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
twister ill need you to hook me up to the new mods -THE 3 PACKS allready downloaded
i just dont know what the hek to do with it
IAF.MOUNTAIN!
נב.102 החליטו לא לקחת צ'אנס ולהצטרף לצד של היהודים ...חחח..לא טיפשים לגמרי . |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ori טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 24, 2006 הודעות: 213
|
נשלח: 11:32 ,30 אוקטובר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
ההכרזה שכולנו חיכינו לה!!!
יהיה מעולה! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
Perry טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 04, 2006 הודעות: 490
|
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 21:00 ,31 אוקטובר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אם אני מוריד\קונה ת'משחק היום\מחר, אני אוכל להצטרף? יש רף מסוים של יכולות? אם יש לי ניסיון בפאלקון, CFS3 וIAF, זה יחשב? |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
orenmi6 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 06, 2008 הודעות: 99
|
נשלח: 22:13 ,5 נובמבר 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ני אנסה למרות שאני מתחיל אבל איך ניכנסים דרך שרת בהייפרלובי?
תודה מראש. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|