צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
idan51 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 18, 2006 הודעות: 11
|
נשלח: 19:00 ,18 פברואר 2006, שבת כותרת הודעה: עוד "עלם חמודות" שזקוק לעזרה עם התקנה של-ff |
|
|
שלום לכולם, שמח להיצטרף סוף סוף לפורום הנהדר הזה.
הענין הוא כזה: ניתקלתי כבר בכמה פניות של "צעירים"(חברה חדשים, כמוני) שניסו להיכנס לתוך ה"קלחת" של עולם ההתקנות של -free falcon וגירסאותיו השונות (והמרובות) אבל איפה שהו בדרך "היתברברו" ומשהו הישתבש, במקום להנות מזירה ישראלית מדהימה עם מטוסים וטייסות שלנו (ערך מוסף לא יאומן) הם (כולל אותי כמובן) תקועים עם הרגשה של תיסכול רב, מפני שמצד אחד אתה נחשף לגרפיקה המדהימה ול"סקינים" המגניבים של הטייסות שלנו ומן הצד שני אתה מסתבך בהתקנה שלהם ושל המשחק, מבאס לא??
הבעיה שלי באופן אישי היא שהיתקנתי את ff3+cobra+ff3.1+cobra1.1.1 וכמובן את הזירה הישראלית וקרו שני דברים:[b]1[/b המשחק מקרטע ממש ואין אפשרות להיעזר ב-AWACS להכוונה מכל סוג שהו ו-2 אינני יכול להחיל (eplly) שום שינויים ב-cobra config editor.
כמו כן לרוב ה"צעירים" אין שום מושג איך להתקין דגמים ו"סקינים" חדשים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Peled תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: 17/04/2005 הודעות: 1760 מיקום: F4ITDG
|
נשלח: 19:23 ,18 פברואר 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
idan51,
עידן....
בקשר להתקנה מוצלחת.....------->המדריך של אראגורן .....אין לי מה להוסיף.....
בקשר ל-AWACS ----ע"מ שיפעל בשטח ישראל כמו שצריך ,הריבוע שלו בקונפיג חייב לא להיות לחוץ ! אני חוזר...מצחיק...אבל ....לא לסמן X בריבוע של AWACS בקונפיג ,אם אתה רוצה שיפעל כמו שצריך בשטח ישראל ....
דבר שני.....תבדוק את הנתונים של AWACS ב- F4Browser .....אני חושב שבקמפיינים הנוכחיים AWACS הוא E2-C (אני כבר לא זוכר, אין לי אותם,אני עם החדשים שלי ) לכן ,אתה אמור לשנות בברווסר את ההגדרות כך ש-E2C יפעל כ-E3 ...זה אומר לשנות את הטווח טיסה ועוד כמה הגדרות....פשוט תטען את E3 בברווסר ואת הE2 גם ותשווה נתונים ותשנה בהתאם...רק ככה AWACS יפעל לך כמו שאמור לפעול ....
את F4Browser ,תוריד מפה אם אין לך :
http://www.freefalcon.com/forum/viewtopic.php?t=11580
שם תמצא גם מדריך לפעולות מינימאליות.....
כמובן ------אל תשכח לגבות את התיקיות לפני כל פעולה ! חוק חשוב מאוד בפאלקון !
עירן. הייתי פעם פאלקוניסט...... |
|
חזור למעלה |
|
|
idan51 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 18, 2006 הודעות: 11
|
נשלח: 19:37 ,18 פברואר 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אחלה אני אנסה את כל מה שהסברת מייד אבל...
אני לא כ"כ מתמצא בכל נושא הקבצים והתיקיות, מפחד לקלקל משהו במחשב!
האם אני צריך ללחוץ עכבר ימני על התיקיה שאני מעוניין לגבות וללחוץ על העתק??
אם כן אז איפה עלי לרכז את כל הגיבויים?
וגם שאלה אחרונה: איך אני מתקין "סקינים" ו"חופות" חדשים?
נ.ב
תודה על העזרה המעולה!!
עידן, סוף. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|