צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
dorcami טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 10, 2008 הודעות: 36
|
נשלח: 16:13 ,23 אוקטובר 2008, ה' כותרת הודעה: דרוש ייעוץ| מפרט חזק ל-FSX שיריץ חלק! תודה |
|
|
שלום!
בחודשים האחרונים שיחקתי בסימולטור FSX ואני דיי מרוצה מהמחשב שלי, הוא מריץ הכל על גבוה אבל קצת פריימים וזה על הפנים. אשמח לקבל מפרט אשר ינוע בטווח של 4-5 אלף שקל.
חשוב!! אני אשמח לדעת אם אפשרי להתקין בעתיד הוספות כמו REX (real environment xtreme) וחבילות של שדות תעופה מלאי פרטים, ולשמור על איכות טובה מאוד עם קצב פריימים גבוה... ???
אשמח אם תתחשבו בשאלות הבאות:
1. עד כמה המעבד צריך להיות חזק?
2. איזה מעבד - כפול ליבה או מרוב ליבה ולמה..?
3. כרטיס מסך יחיד יספיק? והאם הוא יישחק לי במהירות?
4. כמה מגה בכרטיס מסך? 512 יספיקו או עדיף ג'יגה? או משהו אחר?
5. כמה זכרון RAM מומלץ ובאיזו מהירות = 800/1066/1200??
דבר אחרון
יש לי מסך 17 אינץ', שעד עכשיו הסתדרתי איתו נפלא, האם הגודל מהווה בעייה גרפית?
אני מבין שעדיף יותר גדול אבל האם זה קריטי?
תודה רבה לכם ויום טוב! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 21:52 ,23 אוקטובר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
דעתי האישית:
עם כל תוסף שתתקין קיימת האפשרות לירידה בקצב הפריימים או (עלייה) בזמני הטעינה (בזמן טיסה או לפניה).
אי אפשר להמנע מזה, בכל מקרה אתה לא יכול לרצות יותר מכ20-30 FPS. אין צורך בקצב כזה מהיר.
אז לגבי השאלות :
1) לא יותר מדי. אין למעבד יותר מדי תפקיד בFS ולדעתי כל מעבד שנמכר היום ונחשב חדש (לא בן יותר מכמה חודשים) יסתדר יופי עם FSX. כהשוואה קח את ה Athlon 64 X2 3800 שלי (שעבר אוברקלוק זעיר של כמה מאות מגההרץ). הוא יחסית ישן, אבל אין שום בעיה בFSX שקשורה אליו. הוא לא מה שמגביל את FSX.
2) לפחות כפול ליבה. סה"כ שים לב מה יהיו שאר השימושים של המערכת, אולי תרצה ארבע ליבות.
3)כרטיס מסך יחיד יספיק בהחלט. סדרת GTX200 של NVIDIA, למשל, תסתדר שם יופי. סדרה 8 כבר מרגישה בבית, אז אין כאן שאלה יותר מדי.
4) יותר מ512. זה כבר בשביל משחקים אחרים שתרצה להריץ. משחקים חדשים שיוצאים דורשים כמויות דומות של זכרון. (אולי Black Shark?)
5)תלוי במערכת ההפעלה שתרצה להשתמש בה. XP לא תזהה יותר מבערך 3.5GB, בגלל הצורה שבה היא בנויה. מערכות של 64 ביט יקראו יותר מ4. כנ"ל לגבי VISTA. מהירות זכרון לא חשובה יותר מדי לדעתי. אני הייתי הולך על היעיל מבין כולם מבחינת מחיר מול ביצועים.
עם כרטיס מסך טוב יותר, תרצה להריץ רזולוציות גבוהות יותר (ותוכל!) אז אם אתה מתכוון לקנות מסך LCD, לך על 19 אינץ' לפחות. בעיה גרפית זה לא יהווה, רק אם תריץ ברזולוציות נמוכות מהרזולוציה הטבעית של המסך. לא יודע לגבי גבוהה מכך.
עם מסך CRT אין את ההתלבטות הזאת (לכל הרוחות במאג 17 אינץ' שלי אפשר לשים 2048X1536 בלי בעיה). אבל איפה מוכרים כאלה
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
dorcami טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 10, 2008 הודעות: 36
|
נשלח: 22:14 ,23 אוקטובר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
יפה מאוד על ההשקעה!
תודה רבה!
בכל מקרה הNVIDIA GTX200 הם מה שאני מחפש או שאני יכול להסתפק ב-9800GT?
מה עם ATI readon 4850? איך הם לעומת הNVIDIA?
אשמח אם תגיד לי מה נותן הכי הרבה איכות- אם זה ATI או NVIDIA.
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|