צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IAF_SoldieR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 04/08/2005 הודעות: 51
|
נשלח: 21:05 ,21 אוקטובר 2008, ג' כותרת הודעה: ראוטר אלחוטי והייפר לובי .... שאלה |
|
|
היי חברים יקרים מה שלומכם ??? חזרתי השבוע מארה"ב והתחשק לי לטוס קצת כבר הרבה זמן שלא טסתי פה איתכם אבל מה ... עכשיו אני עובד עם ראוטר אלחותי ומשום מה ההייפר לובי עושה לי בעיות לוקח לו שנים להעלות את כל הסרברים וגם אחרי שהוא העלה אותם אני מקבל הודעה שצריך לבדוק את הפייר וול של הוינדוס .. בעייה אני אישית ניתקתי את הכל ועדיין ישנה אותה בעייה מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויכול לעזור ?? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 21:07 ,21 אוקטובר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
גם לי יש ראוטר אלחוטי ומאז שקניתי אותו יש לי מלא בעיות... הוא כל הזמן מתחמם ומאתחל את עצמו אז אני יושב עכשיו עם מאוור עליו.... וזה רק על קצה המזלג. חרא דבר, תעבור לחוטי. "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_SoldieR טיסות סדירות
|
נשלח: 21:08 ,21 אוקטובר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
כן נכון הוא רותח אשששש |
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 23:47 ,21 אוקטובר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
משחקי אינטרנט דרך ראוטר אלחוטי זה לא מומלץ מכמה סיבות...
כפי שנאמר יש בעיות אבטחת רשת, אבל העיקרית מביניהם היא כי הרוב המכריע של הראוטרים האלחוטיים משדרים כיום בתדר של 2.4ghz
נחשו מה עוד משדר באותו תדר?
כל הטלפונים הניידים, כל הטלפונים האלחוטיים, כל השלטים של הטלוויזיות והמערכות סטריאו, ואפילו המיקרוגל במטבח.
כמובן לא רק של בני הבית שלכם אלא גם של השכנים שלכם...
זה לא מורגש כשגולשים באינטרנט, אבל במשחקי רשת דרוש זרימה רציפה של packets ללא הפרעה.
ישנם שרתים כמו warclouds שבודקים את רציפות זרימת הנתונים מהמחשב שלכם לשרת, ואם הם קולטים שיש הפרעות (עצירות זרימה זמניות) מעל מה שמוגדר שהותר הם מעיפים אותכם באופן אוטומאטי.
מבאס, אבל זה המצב עד שייצאו ראוטרים אלחוטיים שמשדרים בתדר של 5.4ghz
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
|
נשלח: 1:15 ,22 אוקטובר 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ViFF, אתה בעצם אומר לי שבשביל שאבא שלי יוכל להיות עם הלפטופ במטבח שעה בשבוע אני צריך לספוג קרינה מטורפת כמה שעות ביום, לחבר מאווררים כמו אידיוט ולסבול בעיות באינטרנט כל הזמן?!
זה נשמע כמו התחלה של בדיחה... הראוטרים האלה הם מכה... זה איום קיומי "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_SoldieR טיסות סדירות
|
נשלח: 19:22 ,22 אוקטובר 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
זה בדיוק מה שיש אצלי גם אני משתמש בחיבור הקוי ועדיין יש לי בעייה ההייפר לובי לא טוען את הסרברים ועד שהוא טוען זה לוקח שנה ושאני בא להתחבר לאחד הסרברים אני מקבל את ההודעה הבאה :
Connecting the HyperLobby server failed. Please check your firewall configuration. HyperLobby program (hlpro.exe) must have enabled access to the Internet !
זה 100% קשור לראוטר ... |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_SoldieR טיסות סדירות
|
נשלח: 19:27 ,22 אוקטובר 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
האם חוץ מההייפר לובי יש עוד תוכנה שדרכה אפשר להתחבר לסרברים של הסימולטור ? |
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
|
נשלח: 19:45 ,22 אוקטובר 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
Xfire אמורה לעבוד, ראיתי כמה נושאים על זה. תחפש בעמודים קודמים בפורום. "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
IDF_Gwyn טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 27, 2006 הודעות: 55
|
נשלח: 17:08 ,23 אוקטובר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
עברתי ל Xfire עקב אותן הבעיות. |
|