צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
נשלח: 16:57 ,20 אוקטובר 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
שיפט אף 1 יעזור לךעם הכוונת.
אתה לא חייב לקזז הגה כיוון אתהיכול גם פשוט לתת הגה כיוון נגדי עם הסטיק באופן ידני וברגע שתהיה באוויר זה כבר לא ישחק תפקיד "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 0:40 ,21 אוקטובר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
זה קורה הרבה. תנסה לעדכן דרייברים...
בקשר להשתלטות שלך על תנועת המטוס - יש מטוסים בהם לא ניתן לקזז צירים מסוימים, לדוגמא עם ה BF109 לא ניתן לקזז -> או -< . (סיבוב סביב עצמך) "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 8:22 ,21 אוקטובר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
שלום advent_m1,
אני מציע לך לבדוק את המדריכי הקהילתיים פה -http://www.preflight.us/HE/ftopict-8909.html
להצתרף לטיסות ב-TS ולדבר עם אנשים
בנוסף תעקוב אחרי הפורום הזה, כאשר יפתח קורס בסיסי נוסף אני יכריז עליו פה watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 14:52 ,21 אוקטובר 2008, ג' כותרת הודעה: Re: חדש במשחק - לא מצליח להשתלט על העסק :( |
|
|
advent_m1 כתב: |
קניתי את ה-DVD לפי מה שרשום במדריך בפורום זה. מעבר לזה שלא הצלחתי לגרום למשחק לפעול בויסטה (בדיוק כמו RV, שניהם פועלים לי רק ב-XP),
|
המשחק עובד מצוין על ויסטה מאז SP1. במידה ואתה עדיין נתקל בבעיות הרצה, פיל לפי הלינק הבא:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/49310655/m/1921070116
אני בקושי מצליח להשתלט על המטוסים. הבנתי כבר שיש אוטורוטציה של המטוס ושניתן לקזז/להפעיל כוח על הסטיק בכיוון ההפוך לגלגול הטבעי, אבל לפעמים זה מוגזם מדי. אני מנסה להשתמש במקשי הקיזוז כפי שהם מופיעים ב-Setup, אבל זה ממש לא משפיע.
|
כפי שאמרו כאן קודם, בהמראה תנעל גלגל זנב. מה גם שלא לכל המטוסים יש להם מקזזים. לBF109 לדוגמא יש מקזז רק בהגה גובה. אני ממליץ על מטוס כמו P-40M שיש לו מקזזים על כל שלושת ההגאים והביצועים שלו סבירים בגובה נמוך.
גם יש לי חוסר איזון בהגה גובה, שזה לא אמור לקרות.
|
אלו אינם מטוסי FLY BY WIRE כמו F-16 שישאר לך באותה זוית כשאתה משחרר את הסטיק. החיבור בין הסטיק למשטח ההיגוי הוא מכאני ישיר, והמטוס כל הזמן יגיב אחרת במהירויות משתנות. עד למצב של מהירות קבועה אתה צריך כל הזמן לקזז כדי לשמור על המטוס אופקי.
מעבר לזה, ניסיתי לטוס ב-BF-109, ואני רואה את מרכז כוונת הירי רק בגלגול חזק לשמאל. ניסיתי להשתמש במקשי ברירת המחדל כדי לכוון את הכוונת למרכז, אבל זה גם לא מופשע כלל מהקשת מקשים במקלדת.
|
SHIFT-F1 כמו שנאמר כאן קודם.
בהצלחה!
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|