צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 22:03 ,16 אוקטובר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
ש-ט-ו-י-ו-ת. עם פאנטומים וכמה F-14ים שהפצצה העיקרית שהם מטילים זה אומים וברגים מהמנועים המקרטעים שלהם, הם לא רק לא יגיעו לפה אלא גם לא יחזרו. למען השם, הם צריכים לעבור בעיראק, מה שחסר להם זה את ארה"ב מודעת לטיסה [שלאתהיה] שלהם... זה תרגיל לא אמין בכלל.
וזה איראנים, בטח יעשו את זה עם דגמים של מטוסים ע"ג מטוסי נוסעים, ואז זה יראה להם אמין... |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
ronen132 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 27, 2007 הודעות: 483
|
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
|
נשלח: 22:22 ,16 אוקטובר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
שמע רונן זה מדבקה אז תעזוב את הפרשנות שלהם שהיא הזויה במקרה הטוב... מה שמעניין זה שהולך להיות תרגיל וזה ודאי. כמו שאמרו F-14 אולי מטוס ישן אבל טיל זה טיל וטיל שפוגע זה נזק... אין מה לדאוג אבל לא כדאי לזלזל כי ייתכנו אבידות לצד שלנו בקרב אווירי. "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
|
נשלח: 22:28 ,16 אוקטובר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אבל טיל לא קיים שמשוגר ממערכת לא תקינה, לא יעשה נזק כמו טיל רגיל..
ואבידות נגד הדברים המתפרקים האלה? אני מסכים איתך שצריך להלחם ברצינות, אבל כולנו יודעים כמה עליון ה16 עם טייס ישראלי על פ5 או פ4 עם טייס איראני. ה14 היחיד שעוד נותר להם בהחלט יכול להוות טיפה בעיה, לא משו גדול לטייסינו... |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 22:37 ,16 אוקטובר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
הכאווה שהייתה לנו לפני מלחמת לבנון השניה והיי שהיינו חיים בו, נתנה לנו תשובה מספקת כיצד להתייחס ועם מי אנחנו כאן, ומי האוייבים שלנו, ומה היכולת.
בדיוק בגלל הדבר הזה לא ניצחנו. בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
|
נשלח: 22:45 ,16 אוקטובר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
שמעו אני לא אומר שנפסיד אבל כן לדעתי יש לקחת בחשבון אפשרות שיופלו לנו מטוסים. לך תדע מה יעשו האיראנים שהם לחוצים בפינה ואין להם מה להפסיד. "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
pilot-ROY טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2008 הודעות: 138
|
נשלח: 0:45 ,17 אוקטובר 2008, ו' כותרת הודעה: הם |
|
|
מה שהם יעשו זה דבר כזה- יהיו בפינה ולא יהיה להם דבר להפסיד
טוב עכשיו ברצינות-
אם מטוסים אירניים רוצים להגיע לישראל הם צריכים לעבור מעל עירק והנ"מ האמריקאי שבה
או מעל הצי החמישי (תקנו אותי אם זה צי אחר) שלדעתי לא ישמח שמטוסים עמוסים לעייפה בחימוש יעברו בקרבתו
או במסלול ארוך ביותר שדורש תאום עם כמה ארצות שהמודיעין שלנו עלול לשמוע על תיאום מסוג זה
הדבר הבא זה שהטייסים ששרדו את הטק"א מעל עירק או את קרבות האוויר עם טייסי הצי או את הטיסה הארוכה מעל מספר ארצות (שתיתכן במקרה של התרעה מוקדמת פגישה עם מטוסים ידידותיים במיוחד שיאלצו את הטייס האירני לצנוח) יצתרכו להתמודד עם מערכת טק"א ומטוסי קרב ישראלים שבעיניין המטוסים יש לנו מן ייתרון בגלל העיניין של התחזוקה- המטוסים שלנו לא מתפרקים באוויר (בלי עין הרע) |
|
חזור למעלה |
|
|
Tal-T טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 18, 2008 הודעות: 501 מיקום: חולון
|
נשלח: 1:27 ,17 אוקטובר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
חח הם חושבים שהפאנטום שלהם יכולים על הסופה והרעם שלנו ועוד עם הטייסים שלנו לעומת הטייסים הדבילים שלהם.
ובואלא ניכנס למערכות מכ"ם כי בזה אין לי מושג מי בעל היתרון. |
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
|
נשלח: 11:11 ,17 אוקטובר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
מכ"מ? אנחנו ><
המכ"מ של הסופה והרעם הוא פי מאה טוב משל הפאנטום.
שמעו, הם סתם חושבים ת'צמם, כי אצלם הנשיא לא נותן ממש חופש, הרבה ילדים שמתעניינים בטיסה וזה כמונו, נכנסים לאינטרנט, ובגלל הצנזורה זה מה שהם רואים, שהמטוסים שלהם ההכי משודרגים וחזקים וזה... |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
69LSD טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 07, 2006 הודעות: 548 מיקום: צפון
|
נשלח: 12:54 ,17 אוקטובר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
שיתרגלו, שישרפו דלק להנאתם..
כל עוד לא מתבצעת רכישת מטוסים חדשים אני מרשה לעצמי לא להיות מודאג מחיל האוויר שלהם.
אם כבר מזכירים את הדיווחים האובר דרמטיים של דבקה, אז הכתבה על הקוברות שיסופקו לצבא לבנון מדאיגות אותי מעט יותר.. |
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
|
נשלח: 13:20 ,17 אוקטובר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
כל צבא שלא מבוסס על ירי פחדני של טילים מתוך ואל אוכלוסיה פחות מדאיג אותי מצבא כמו חיזבאללה או סוריה. אז שיהיו ללבנונים כמה מסוקים. לא יעזור להם. "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
lirdon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 05, 2007 הודעות: 213
|
נשלח: 13:25 ,17 אוקטובר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אני אומר את מה שאמרתי כל הזמן התרגיל הזה בא לא כדי להרתיע אותנו או האמריקאים אלא כדי לעורר תחושת גאווה\בטחון ולהגדיל את התמיכה והשקט ברחוב האיראני. ובקיצור זאת פרופוגנדה פנימית.
מה שכן אני חושב שצריך להתחשב בתוכניות הרכש של איראן, ממה שפורסם הם מתעניינים ב J-10 הבן הממזר של הלביא, SU-30 ועוד מגוון מטוסי קרב מהגוש המזרחי. אפילו שהטייסים והמטוסים שלנו טובים יותר עדיין כמו הS-300 זה מהווה מכשול נוסף לחיל האוויר. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|