צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yair0865 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 11, 2008 הודעות: 43
|
נשלח: 10:45 ,13 אוקטובר 2008, ב' כותרת הודעה: מהם הסימולטרים? |
|
|
ראיתי שכולם כאן מדברים על טיסה בסימולטר וכו'...
הסימולטרים הם בעצם משחקי מחשב המדמים טיסה וקרבות אוויר וכו'?
מישהו מוכן לפרט לי קצת עליהם?...פעם שמעתי בחדשות שחיל האוויר מבצע לפרחי הטיס קודם כל סימולטרים המדמים טיסה...האם הסימולטרים האלה דומים להם?.... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 11:57 ,13 אוקטובר 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
לא. הסימולטורים של חיה"א הם שונים מאוד מהסימולטורים שאנחנו משחקים בהם. (אולי חוץ מפאלקון)
הסימולטורים של שחקני המחשב מחולקים לאזרחי וקרבי. באזרחי יש את סדרת FLIGHT SIMULATOR הדומיננטית עם הרבה מאוד משחקים שלה, והמובילים בתחום הקרבי הם פאלקון, סימולטור ריאליסטי מאוד של F16, לוקאון, סימולטור לא ריאליסטי אבל חביב של כמה מטוסים מודרניים, ו IL2, משחק ריאליסטי למדי (אבל לא ברמה של פאלקון) וגם עם גראפיקה מובילה בתחום של מטוסים ממלחמת העולם השנייה. "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
yair0865 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 11, 2008 הודעות: 43
|
נשלח: 12:12 ,13 אוקטובר 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אז אתה ממליץ על פאלקון?אני די חדש בקטע הזה אז מה נחשב הטוב ביותר?....ועדיף שהכי דומה לאלה של חיל האוויר |
|
חזור למעלה |
|
|
adislash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2007 הודעות: 2892
|
נשלח: 12:41 ,13 אוקטובר 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
yair0865 כתב: | אז אתה ממליץ על פאלקון?אני די חדש בקטע הזה אז מה נחשב הטוב ביותר?....ועדיף שהכי דומה לאלה של חיל האוויר |
הכי טוב מאיזו בחינה?
אם אתה רוצה הכי ריאליסטי אז לך על פאלקון. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|