צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yair0865 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 11, 2008 הודעות: 43
|
נשלח: 16:01 ,11 אוקטובר 2008, שבת כותרת הודעה: טיפים בנוגע לקבלה לקורס טיס... |
|
|
שלום חברים....
קודם כל תודה רבה על התגובות בשאלות הקודמות שלי...
טוב אני די רוצה להיות טייס בעתיד אז השאלה שלי היא האם יש לכם טיפים לקבלה לקורס טיס?
שאלה די מוזרה(יש שיגידו מפגרת)אבל עדיין....
תודה רבה למשיבים....
ושאלה נוספת....
ראיתי את אחד הסרטונים על קרבות האוויר של חיל האוויר ודיברו שם על המיראז....
ביררתי עליו מעט והשוואתי את הנתונים שלו עם הנתונים של האף 16 וראיתי שלמיראז יש מהירות גבוהה יותר...אז למה בעצם לא נשארנו עם המיראז'?...
אם השאלות שלי נראות קצת בוטות אז בבקשה תסלחו לי....אני לא ממש מבין במטוסים ואני די מתחיל להתעניין בהם... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Avalanche1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2008 הודעות: 243 מיקום: צפון ישראל.
|
נשלח: 16:37 ,11 אוקטובר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
yair0865, שלום.
לא כל המטוסים זה מהירות.
יש גם את יכולת הביצועים, עמידה בלחצים (G), כוח, זמן טיסה וכו' וכו'. בברכה, דניאל ב.
צוות VFS / VIAF
מפקד טייסת 109 "העמק" הווירטואלית.
בוגר קורס CVFR - מחזור 34.
חניך קורס IFR - מחזור 11. |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
נשלח: 18:08 ,11 אוקטובר 2008, שבת כותרת הודעה: Re: טיפים בנוגע לקבלה לקורס טיס... |
|
|
yair0865 כתב: | ראיתי את אחד הסרטונים על קרבות האוויר של חיל האוויר ודיברו שם על המיראז....
ביררתי עליו מעט והשוואתי את הנתונים שלו עם הנתונים של האף 16 וראיתי שלמיראז יש מהירות גבוהה יותר...אז למה בעצם לא נשארנו עם המיראז'?...
אם השאלות שלי נראות קצת בוטות אז בבקשה תסלחו לי....אני לא ממש מבין במטוסים ואני די מתחיל להתעניין בהם... |
המיראז' 3 וה-F-16 שניהם מסוגלים לטוס ביותר ממאך 2, ככה שאין הבדל אמיתי במהירות.
יותר חשוב מזה, המהירות המירבית של מטוס היא בימינו ממש לא המאפיין העקרוני שלו. הרבה יותר חשובים הטווח, המערכות, החימוש האפשרי, וכו'.
המיראז' 3 נכנס לשירות מבצעי בשנת 1961, בעוד שה-F-16 נכנס לשירות מבצעי בשנת 1978. אתה לא ממש רוצה להמשיך לטוס על טכנולוגיה מלפני 20 שנה כשיש בשמיים מטוס כמו ה-F-16, שהיה מהפכני בהרבה מאוד מובנים. לא הייתה שאלה בכלל, כמובן שה-F-16 עדיף בכל פרמטר אפשרי. למה ישראל לא עברה למיראז' 2000, שמקביל פחות או יותר ל-F-16 ונכנס לשירות בערך באותה תקופה? בעקבות האמברגו הצרפתי, הרכש הצבאי של ישראל כבר התבסס בעיקר על ארה"ב, כך שזה לא שממש הייתה ברירה. בכל מקרה, ה-F-16 היה קפיצה ענקית קדימה.
צוות ניהול ראשי - פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Tal-T טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 18, 2008 הודעות: 501 מיקום: חולון
|
נשלח: 22:03 ,11 אוקטובר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אתם גולשים לנושאים אחרים, המהירות לא תעזור בכלום כל עוד זה לא איזה מטוס שטס על 300 קשר גג
הרבה יותר חשוב היכולת חימוש, היכולות בתמרונים, הטווח.. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|