צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
gprr בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 07, 2006 הודעות: 427
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 22:28 ,19 ספטמבר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
מטוס זה יהיה כלול ב- PATCH C במוד של הקהילה אשר ישוחרר בקרוב מאד... |
|
חזור למעלה |
|
|
gprr בוגר בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
|
נשלח: 1:55 ,20 ספטמבר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
הסיבה שאנחנו ממליצים על המוד של 242 היא כי החברה שם רציניים ודקדקנים.
הם מכניסים למוד שלהם אך ורק תכנים שהם מציאותיים, שנבדקו מול Data אמיתי ונמצאו מספיק קרובים למציאות, וגם תכנים אפליקטיוויים ולא תכנים חובבניים כמו B-29 עם קוקפיט לא נכון ופצצות אטום שסתם עושות בום גדול. |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
נשלח: 8:39 ,20 ספטמבר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
ViFF כתב: | הסיבה שאנחנו ממליצים על המוד של 242 היא כי החברה שם רציניים ודקדקנים.
הם מכניסים למוד שלהם אך ורק תכנים שהם מציאותיים, שנבדקו מול Data אמיתי ונמצאו מספיק קרובים למציאות, וגם תכנים אפליקטיוויים ולא תכנים חובבניים כמו B-29 עם קוקפיט לא נכון ופצצות אטום שסתם עושות בום גדול. |
לא רק...
הסיבה העיקרית היא מה שרמי אמר. תאימות. ברגע שיש חבילת מודים, ושרת שרץ עליה (102nd_COOP_DED) אפשר להשתמש ב-CRT=2 כדי לוודא תאימות בין כל השחקנים לשרת, ואז אין חשש לרמאות ותופעות אחרות. הסיבה המשנית היא שהתוכן פה הוא מותאם ומאושר לקמפיין הים תיכוני שנתחיל להשתתף פה בקרוב.
כך שבעיקרון כן, גרשון, אם אתה רוצה ליהנות גם ממודים שלא נכללים עדיין או בכלל בחבילה של 242 (הטמפסטים החדשים למשל, יתווספו בפאץ' C שאמור לצאת בקרוב), אתה צריך שלוש גרסאות כפי שציינת.
שרת 102nd_COOP_DED רץ בשישי-שבת על המוד, נצלו את זה!
צוות ניהול ראשי - פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
gprr בוגר בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 11:33 ,20 ספטמבר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני לא מבין בכל המודים האלה, יש לי רק את המשחק עם הפאטץ' העדכני ביותר.
מישהוא יכול אולי להסביר לי על המודים, איזה מומלץ להוריד, ואיך להתקין? תודה מראש! "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
|
נשלח: 11:50 ,20 ספטמבר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
גרשון: עיקר ההתייחסות של תגובתי היא לעניין איכות התוכן והאפליקטיוויות שלו. לגבי רמאים, לי עוד לא יצא להיתקל בהם אבל אני בטוח כשזה יקרה זה לא יהיה נעים. ולעניין האפליקטיוויות, ההבדל המשמעותי ביותר באיך שמפיצים את המודים בין אתר AAA לבין טייסת 242 ו-102 היא שלדעתי AAA מפיץ את המודים ללא שום תכלית - סתם בשביל לטוס. זה נחמד, אבל אין לזה שום ערך. בטייסת 242 ו-102 הם מפיצים את אותו מוד, עם כמה שינויים קטנים שרלוונטיים למשימות, תרחישים, וקמפיינים של SEOW שהם מריצים על השרת.לזה אני קורא תכליתיות.
יואב: המודים פרסמו כדביק בלינק הבא:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-11727.html
כדי להקל עליך, קבל ציטוט של הלינקים:
בהצלחה,
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 11:52 ,20 ספטמבר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה! "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 13:59 ,20 ספטמבר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
gprr כתב: | 1)תאימות גרסאות יכולה גם להיות מבוקרת כמו שמריצים בשרת של AAA.
2) איפה הרמאים? |
1) תקן אותי אם אני לא יודע משהו, אבל לא. Check Run Time=2 מפעיל פונקציה שבודקת תאימות של גירסאות השחקנים ברמה מאוד גבוהה של דיוק. כלומר, אם אצלי מותקן טמפסט 13 ליברות ועל השרת לא, ובשרת מוגדר CRT=2, אני לא אוכל להכנס לשרת. בשרת של AAA, לפחות בפעם האחרונה שהייתי שם, CRT לא על 2, כלומר אין וודאות לתאימות מול השחקנים האחרים בשרת.
2) חלק גדול מהעניין של התאימות זו האפשרות לרמות. איפה הרמאים? באמת שאני לא טס מספיק בזמן האחרון כדי לתת הערכה כמה התופעה של הרמאות נפוצה. אבל תחשוב על זה גם בהקשר של מה ש-ViFF אומר בעניין תוכן ואפליקטיוויות של התוכן. הקהילה שהתגבשה סביב שרת ה-Dedicated COOP של 102, כלומר טייסת 242, 102 והקהילה הישראלית, רוצה לטוס ביחד על השרת שלה, עם התכנים שמעניינים אותה, וכן, גם בלי שום חשש לרמאויות. כל זה על אחת כמה וכמה נכון בהקשר של קמפיינים, ולא סתם טיסה חופשית בשרת. למטרות אלו החבילה מותאמת עם תוכן ספציפי ושדרוגים אחרים, כמו למשל היכולת להריץ COOP עם 64 שחקנים (בניגוד ל-32 בעבר) על השרת של 102, שתתווסף ב-Patch C.
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 20:17 ,21 ספטמבר 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
Hedgehog כתב: | אני לא ממש בטוח שאני מבין על מה מדובר כשמזכירים את "ההתקנה המאוחדת":
האם מדובר על משהו מבית AAA שמכיל סט מסוים של פאצ'ים?
האם מדובר על התקנת כל הפאצ'ים ביחד?
האם זו תוכנת שליטה שמאפשרת בחירת פיצ'רים ספציפיים מתוך כל אלה שהותקנו?
לפי מה שראיתי אצל 242, יש תוכנת התקנה שמכילה סט מסוים של פאצ'ים שנבחרו ונבדקו ע"י צוות ולפי המלצות, ובנוסף קיימת תוכנת שליטה שמאפשרת כיבוי\הדלקה של פיצ'רים מסוימים כגון 6DOF או טקסטורות משופרות וכו'. אין אפשרות לבטל התקנת מטוסים מסוימים או מפות וכו', ואין אפשרות בחירה לדברים קטנים כגון כוונות, מראות, חופות, עננים וכיו"ב. |
קיימת חבילה של AAA שכוללת את כל המודים של AAA ותוכנה שמאפשרת לעבור בין 4.08, 4.09 בטא, ו-4.09 בטא + מודים. האם יש אפשרות להפעיל ולבטל כל מוד ספציפית - את זה תצטרך לשאול מישהו שהוריד את החבילה הזו.
בחבילה של 242 קיימת גם כן תוכנת Mod Enabler, ומאפשר לעבור בין 4.08 נקי ל-4.09 בטא + מוד. התוכנה לא מאפשרת לשנות דברים קטנים כגון טקסטורות משופרות ו-6DOF - זה נעשה דרך קבצי ini.
מעבר לזה, אני מציע להתחיל להתייחס לחבילה של 242 בשם History Mod. יש פה יותר מדי בלבול. History Mod SFX (כי היא בדיוק כזו - מוכוונת לדיוק היסטורי) זה השם שבו 242 ו-102 קוראים לחבילה שלהם ביניהם. הם בעצמם עוד לא בטוחים אם זה FSX, XSF או SFX, אז אני מציע שנחסוך מעצמנו את הבלבול ונסתפק ב-History Mod.
אם כך אנחנו מדברים על 3 גרסאות עיקריות של הסימ':
1) 4.08 נקי.
2) חבילת המודים של AAA.
3) חבילת History Mod של טייסת 242 שבוררת מודים מסויימים מתוך AAA ועורכת / מוסיפה פיצ'רים מסויימים.
לחבילת History Mod יצאו עד כה 2 פאצ'ים, A ו-B, ובקרוב יצא פאץ' C. במקביל אמורה להשתחרר בקרוב התקנה מאוחדת של החבילה הבסיסית ושני הפאצ'ים A ו-B.
*אני לא מתייחס ל-4.09 בטא נקי כי כמעט ולא משתמשים בו.
***אין לי כרגע זמן להתעסק עם הדביקים וכו'. אולי אחד המנהלים האחרים יוכל לעבור על הדביק בנושא המודים ולערוך בהתאם למה שאני מציע כאן? יש המון בלבול ושאלות, צריך לעשות משהו.
|
חזור למעלה |
|
|
gprr בוגר בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|