צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
בואינג75757 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 13, 2008 הודעות: 5
|
נשלח: 18:56 ,13 ספטמבר 2008, שבת כותרת הודעה: הפעלת ILS בבואינג 757. |
|
|
אהלן חבר'ה.
קודם כל אני ממש מצטער שאני פותח פה נושא חדש שוב על ILS ,למרות הנושא בחשוב וכו' וכו'..
אני חדש בפורום הזה,אך ממש לא בסימולטור,יש לי וותק של כמה שנים טובותת בסימולטור,אני אוהב להטיס כל מטוס שיש,אוהב לטוס בכל שדה תעופה גדול שיש[במיוחד אם קניתי אותו או שיש לי קרדיטים בAES בשבילו] ועם כל זה,אני ממש לא יודע איך לנחות אוטומטית.
אני יודע ואוהב לנחות ידנית,וחלק גם אומרים לי שזה הכי טוב,אבל במזג האוויר רע.. טוב הבנתם כבר
אז למרות כל הסרטונים וכל ההסברים פשוט הכל לא ניכנס למוח והכל לא עובד.
הנה כמה דברים שאני יודע שבכל זאת איכשהו ניכנסו אחרי שעות של לימודים[ניקח לדוגמא את בואינג 757]:
אני מחפש קודם במפה את כל הפרטים על הILS,ואת מה שרששום אני שם בNAV1 ומפעיל אותו.
בו זמנית אני גם ניכנס לGPS ואני מניס את השדה תעופה בB עם החץ,אחר כך באפרוצ' אני בוחר את הILS או הVOR שאני רוצה,במיקרה של בן גוריון-ILS 12.
אחרי זה לוחץ על האפשרות הראשונה שיש באפרוצ',אקטיב או פיינל או משהו כזה וזהו,לפי מה שהבנתי.
שמגיעים לגובה של 3000 בערך אני מחליף לNAV,הAP לחוץ עם הAPR,והALT,נכון?
עכשיו,מפה? לא הולך כלוםS:
אני בהחלט ישמח למדריך קליל,שיעזור לי..
ואם באמת אני כבר לא יבין,אני ימשיך עם הידני,למרות שגם בא לי להתנסות קצת על הILS והנחיתות האוטומטיות.. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
dani5003 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 08, 2006 הודעות: 29
|
נשלח: 19:31 ,13 ספטמבר 2008, שבת כותרת הודעה: נחיתה אוטומטית(ILS) |
|
|
בואינג 75757, שלום
אני ממליץ לך להירשם לאחד מבתי הספר לטיסה וירטואלים וללמוד שם קורס הגדר מכשירים, במידה ואינך מעוניין אתה יכול לקרוא את מדריך ששחר כתב בפורום ועזר להרבה אנשים שהיו באותה בעיה כמוך.
לינק למדריך של שחר: http://www.preflight.us/HE/ftopict-10786.html
מקווה שעזרתי
dani5003 |
|
חזור למעלה |
|
|
בואינג75757 טיסות סדירות
|
נשלח: 20:22 ,13 ספטמבר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אמרתי שכבר קראתי אותו והכל,ועדיין לא הבנתי,אולי בגלל שזה על ססנה ולא על בואינג,אם זה היה על בואינג זה היה הרבה יותר עוזר..
|
|
חזור למעלה |
|
|
bar_rodoy טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 22, 2006 הודעות: 788
|
|
חזור למעלה |
|
|
isdt טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 05, 2007 הודעות: 133
|
|
חזור למעלה |
|
|
בואינג75757 טיסות סדירות
|
נשלח: 14:33 ,14 ספטמבר 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
bar_rodoy כתב: | סתם לשאלה למדת מהבסיס על ססנה והתקדמת לאט לאטאו ישר קפצת לבואינג? |
למדתי המון זמן על ההסנה,עברתי ישר לאירבוס ובסוף לבואינג.
אל תידאג. |
|
חזור למעלה |
|
|
bar_rodoy טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 22, 2006 הודעות: 788
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|