צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yanivshlom טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 13, 2007 הודעות: 26
|
נשלח: 18:45 ,29 אוגוסט 2008, ו' כותרת הודעה: שאלה|Microsoft Flight Simulator X |
|
|
יש לי את Microsoft Flight Simulator X deluxe אני יכול להתקין על זה את Flight Simulator X Acceleration?
תודה מראש |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
yanivshlom טיסות סדירות
|
נשלח: 19:47 ,29 אוגוסט 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
תודה, אבל..
אני ניסיתי עכשיו וזה לא התקין הוא אמר שאין לי את המשחק! |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
yanivshlom טיסות סדירות
|
נשלח: 20:54 ,29 אוגוסט 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אני לא מבין את השורה הזאת "(כחלופה ללהכנס לרג'יסטרי ולתקן רשומות שאין שם, כנראה)"
תוכל להסביר לי(-: |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Prince869 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/04/2008 הודעות: 735
|
נשלח: 0:37 ,30 אוגוסט 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תראה..אתה יכול למחוק את שניהם...להתקין את דלוקס שוב...ואז אחריו את אקסלוריישן...ואז תראה אם זה יעבוד...וגם...אקסלוריישן לא עובד על כרטיס מסך שהוא מתחת ל256 מגה בית... |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 3:17 ,30 אוגוסט 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אפרופו, להסיר ולהתקין מחדש, כדאי לדעת:
ההסרה הסטנדרטית של FSX היא קצת בעייתית ובד"כ לא מלאה ונקייה, היא משאירה הרבה שיירים שאח"כ בהתקנה המחודשת יוצרים בעיות בהתקנה ויש לא מעט דיונים כאן בפורום שנפתחו על רקע אותם בעיות, לכן מיקרוסופט ממליצה על מספר תהליכים משלימים להסרה הסטנדרטית:
שלב 1: ניקוי בעזרת Windows Installer CleanUp Utility , כנס ללינק הבא: http://support.microsoft.com/kb/290301/he
תקרא את ההסבר (עברית)- אין פה שום דבר מיוחד דרך אגב, תוריד את ה-Utility, תריץ ותפעל לפי ההוראות, בשלב המתאים תבחר Microsoft Flight Simulator X ותלחץ Remove. זה החלק הקל!
השלב הבא הוא שלב יותר בעייתי ומחייב זהירות רבה! שלב ה-registry.
והרי ההסבר למה שמייק הזכיר וחזר בו לפני מספר תגובות:
ה-registry הוא מעין יומן של ה-windows שבו היא רושמת לעצמה פרטים חשובים להפעלת התוכניות השונות המותקנות בה, למשל הספריה שבה יושב קובץ ההפעלה.
גם כשFSX מותקן הוא רושם ל-Windows את הפרטים החשובים שלו ב-registry. כך אמור להיות. בד"כ זה קורה, אבל אם זה לא נעשה באופן תקין, זה יכול לגרום לתופעות בסגנון הבעייה שלך. ומכיוון שקשה לשחזר בדיוק מה הכניסה ההתקנה ל-registry, ואם לא משחזרים בדיוק זה רק מרע את המצב, אז לא משחזרים את זה ידנית, אלא מבצעים הסרה והתקנה מחדש.
עד כאן ההסבר, ועכשיו לתכלס.
הזהרה!!!!!! : טיפול ב-registry הוא רגיש ומסוכן לפעילות התקינה של windows. עריכה לא זהירה של ה-registry, עלולה לגרום לנזקים בלתי הפיכים לפעולת windows ותוכניות המותקנות בה. אבל, אם עובדים זהיר ומדוייק ולא עושים טעויות או נסיונות, זה לפעמים הכרחי, כמו בשלב הבא, ופשוט צריך לשים לב בעיקר בעריכה או מחיקה. ולגעת אך ורק במה שמוגדר לגעת.
שלב 2: כדי להשלים את ההסרה, צריך לגרום להתקנה הבאה לראות את המחשב כאילו מעולם לא הותקן בו FSX, אבל- בחלק גדול מההסרות הסטנדרטיות נשארות העקבות של ההתקנה הקודמת של FSX, ב-registry וזה מבלבל את ההתקנה המחודשת. ולכן בשלב הנוכחי פשוט נסיר את השיירים של FSX מה-registry באופן ידני.
לעורך ה-registry קוראים regedit . כדי להריץ אותו ב-XP צריך לפתוח את תיבת ה-Run ע"י Start->Run ולכתוב בתוכה regedit (ו-Enter)
בויסטה זה עוד יותר פשוט, כותבים regedit בתיבת החיפוש וכשמופיע התוכנית באיזור התוצאות למעלה, פשוט לוחצים עליה.
הפעלת regedit תפעיל חלון דומה ל-File Explorer כשבצד שמאל מופיעות כל הספריות שמולם windows עובדת. אנחנו צריכים להגיע לספרייה ספציפית לחפש בה את הספריה של FSX ואז... למחוק אותה! איך עושים את זה?
בשלב ראשון פותחים את הספריה HKey_LOCAL_MACHINE ומכאן מתחיל החיפוש אחר העקבות הספציפיות.
נתחיל בחיפוש הספרייה SOFTWARE ואח"כ בתוכה את Microsoft. ואנחנו כבר די קרובים...
בתוך Microsoft נחפש את Microsoft Games וזה כבר נראה מוכר, אבל שים לב זה לא ספריות קבצים אלא ספריות של מידע הפעלה של תוכניות.
טוב, הגענו ל- Microsoft Games בתוכה נמצא את Flight Simulator . אצלי מותקן גם FS2004 - FS9 ולכן מופיעות 2 ספריות 10 עבור FSX , כי X זה מספר הגרסא(10) באותיות רומיות. ו-9 עבור FS9: ככה זה נראה, כשהגעתי לשם על המחשב שלי.
אני מקווה שזה נראה ככה גם עבור התקנה בלי FS9, רק בלי ספריית 9.
אחרי שמצענו את העקבות, צריך פשוט להעלים אותם- למחוק את ספריה 10 של FSX. וזהו. עכשיו אין זכר לעובדה שאי פעם הותקן FSX על המחשב.
יכול להיות שההסרה והנקיון שאחרי (עוד לפני שהגענו ל-registry), בסופו של דבר כן ניקו את ה-registry. ואז פשוט לא נמצא את הספריה, והרווחנו ולא צריך לעשות כלום שם.
הערות ובקשות להשלמת מידע מהחבר'ה האחרים בפורום:
אני בעוונותי מעולם לא גיביתי את ה-registry, אני יודע שאפשר ובד"כ עושים את זה לפני שנוגעים ב-registry.
היה מצויין ואפילו חיוני אם משהו שיודע היטב את הפרוצדורה (לגבות ולשחזר) יפרט אותה כהשלמה להודעה הזו.
הערות והארות מיודעי דבר ובעלי נסיון ייתקבלו בברכה, והכרחיות
מקווה שזה ייתן פתרון לכל מי שהסתבך ויסתבך בהתקנות מחדש של FSX. מולי
נערך בפעם אחרונה על-ידי Muli בתאריך 18:19 ,30 אוגוסט 2008, שבת, נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
yanivshlom טיסות סדירות
|
נשלח: 7:42 ,30 אוגוסט 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה על כל העזרה אבל היה צריך בסוף רק להתקן מחדש בלי למחוק פשוט התקנתי וזה עבד...
אבל ממש תודה!
מה יש במשחק הזה? אני ראיתי תמונות של הורדת אנשים לספינה דרך חבלים...ודברים כאלה איך עושים את זה? |
|
חזור למעלה |
|
|
yanivshlom טיסות סדירות
|
נשלח: 8:44 ,30 אוגוסט 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
prince869 כתב: | תראה..אתה יכול למחוק את שניהם...להתקין את דלוקס שוב...ואז אחריו את אקסלוריישן...ואז תראה אם זה יעבוד...וגם...אקסלוריישן לא עובד על כרטיס מסך שהוא מתחת ל256 מגה בית... |
זאת ממש לא הבעיה שלי ישלי Geforce 8800 gts 512 |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
yanivshlom טיסות סדירות
|
נשלח: 19:04 ,30 אוגוסט 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
uri_ba כתב: | yanivshlom כתב: |
מה יש במשחק הזה? אני ראיתי תמונות של הורדת אנשים לספינה דרך חבלים...ודברים כאלה איך עושים את זה? |
יש המון משימות חדשות בהרחבה הזו.
הכי כייפיות הן כמובן המשימות של הF18 ושל הEH101 (משימות קשות מאוד למי שלא מיומן בהטסת מסוקים - כמוני) |
חחחח כיף לך אני לא הצלחתי לעבור משימה אחת של מסוק חוץ מהאימון הראשון
אה ובמשחק יש נושאת מטוסים זה ענק!! כדיי לטוס אתה צריך להתחבר כזה עם מוט למסלול וזה מזניק אותך קדימה ובשביל לנחות צריך להיתפס בחבל! אבל אני לא יודע איך לבקש בטיסה החופשית להתחיל מנושאת מטוסים....וגם יש שם את המסוק הזה שהוא ממש טוב למרות שאני גרוע במסוקים אני אצלחתי לטוס איתו בקלות אבל יש משימה נגיד להעביר משא ממקום למקום וזה קשה! אה תודה גם על המוד הזה שנתת אני מוריד את הדמו שלו
עריכה:
ישלי עוד שאלה ראיתי תמונות של אנשים שמכוונים אותך וגם ראיתי שיש שרוולים שניכנסים למטוס קראתי את מה שכתוב פה בפורום אבל זה לא עובד!
גם מצאתי איזה משהו אבל זה עולה כסף
אז איך עושים? |
|
חזור למעלה |
|
|
liorboing747 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 05, 2008 הודעות: 10
|
נשלח: 10:18 ,6 ספטמבר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|