נשלח: 22:59 ,25 אוגוסט 2008, ב' כותרת הודעה: שאלה|שלוש שאלות כנסו לפרטים
1. אחותי עכשיו בחופשה בארה"ב ואמרתי לה לקנות את FSX היא אמרה לי שהיו בחנות שלוש גירסאות ושהיא קנתה את ההכי חדש והיא אמרה שכתוב על האריזה Flight simoulator X
זה הרגיל זה לא fs2004 נכון אם כן אז יופי.
2.יש לי סטיק פשוט של Logitech attack3 אפשר לחבר את זה איכשהו למטוס נוסעים?
3.אם אפשר אפשר לקבל את כל קיצורי המקלדת נגיד shift+e=לקרוא לגשר הזה לבוא נגיד אפשר בבקשה?
תודה מראש.
אורי כל תשובה תתקבל בברכה.
1. יש שתי גרסאות לX , הדלקוס מכילה קצת יותר מטוסים
2. כן, אין בעיה
3. ממליץ לך להציץ בדף שמצורף לקופסאת המשחק. יש שם רשימה קצרה של מקשים, SHIFT+E אגב, זה פתיחת דלת.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
נשלח: 3:48 ,26 אוגוסט 2008, ג' כותרת הודעה:
oriaknin כתב:
1. אחותי עכשיו בחופשה בארה"ב ואמרתי לה לקנות את FSX היא אמרה לי שהיו בחנות שלוש גירסאות ושהיא קנתה את ההכי חדש והיא אמרה שכתוב על האריזה Flight simoulator X
זה הרגיל זה לא fs2004 נכון אם כן אז יופי.
היא אמרה לך שיש 3 גרסאות, כנראה 2 הגרסאות שאורי ציין וגם ההרחבה acceleration.
האמת שעל שלושתם כתוב בגדול Flight simulator X ובקטן- כל השאר. אבל מה שמעניין הוא ש הכי חדש הוא דווקא זה שכתוב עליו בקטן(יחסית) Acceleration Expansion Pack.
ועדיף שתוודא שלא את זה היא קנתה לך, כי ההרחבה הזו לא עומדת בפני עצמה וחייבת להיות מותקנת על הסימולטור. היא רק הרחבה ולא הסימולטור עצמו... הקופסה שלה דומה במימדים ובעיצוב לזו של הסימולטור. גם אם זה קרה, זה לא אסון גדול כי תוכל להשתמש בזה בכל מקרה.
ת'סתכל בעצמך, די מבלבל למי שלא מכיר... ומקבל תשובה על שאלה כללית. ה-Flight Simulator X, זועק ומקטין את הכיתוב הנוסף!
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה