צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
dorcami טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 10, 2008 הודעות: 36
|
נשלח: 17:46 ,14 אוגוסט 2008, ה' כותרת הודעה: כמה שאלות על FMC והמראה |
|
|
אהלן, כדי לא לשבור את ההרגל הזה, הבאתי עוד מס' שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן..:
1. FMC (PMDG 747). איך המכשיר עובד בקצרה, האם הוא נותן פקודות ישירות למטוס כמו טייס אוטומטי או שהוא רק מייעץ לי מה לעשות לפי הנתונים שהכנסתי בו..?
2. אם תוכלו להראות לי מדריך "קצר" וקולע על שימוש בFMC, אשמח. העדפה לא למשהו מאוד מאוד מפורט, לא יותר מדי דברים שמסביב אלא ממש מה שאני צריך לדעת.
בנושא אחר.. 3.
המראה נכונה. איך עושים? חשבתי על זה היום, עד היום הייתי מוריד מדפים כמעט מלאים ופותח מצערת עד הסוף וכמה שניות אחרי ההמראה נותן לו מצערת אוטומטית ומוריד מדפים וכו'.. לא הצלחתי להעלות את האף ובכל זאת לא להמריא כמו במציאות.. למה?
ומה שחשבתי, אולי מגיעים למהירות גבוהה אשר בה אפשר להרים את האף בלי להמריא ואז אחרי כמה שניות לפתוח מצערת מלאה, להמריא ואז להוריד מדפים וכו'...?
חוץ מזה- כמה מדפים צריך בהמראה ואיך אני מווסת את המהירות בשניות הראשונות של ההמראה, מבחינת המצערת? אני צריך ישר מצערת אוטומטית או לשלוט ידנית במצערת (לסגור לאט לאט)?
תודה רבה ויום טוב. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
bar_rodoy טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 22, 2006 הודעות: 788
|
|
חזור למעלה |
|
|
hoter טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 03, 2006 הודעות: 38
|
נשלח: 19:28 ,14 אוגוסט 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לכל מטוס יש בד"ח המראה משלו, בגדול זה מדפים למצב המראה בד"כ 20 מעלות, מנוע מלא עד למהירות רוטציה (ניתוק) ואז מושכים בעדינות ואחרי הניתוק בטיפוס תקין מכניסים גלגלים, כשמגיעים למהירות שמתקרבת למהירות התפעול של המדפים אז סוגרים אותם.
הכנסת הטייס האוטומתי בד"כ אחרי תחילת טיפוס תקין וסגירת גלגלים.
את המידע המפורט יש לך במדריכים של PMDG הם מפורטים מאוד.
תהנה, HOTER |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|