הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
נשלח: 11:27 ,29 יולי 2008, ג' כותרת הודעה:
אני חושב שזו בעיה בדריוורים של ATI / AMD
האתר הנ"ל היינו אתר של מודים קהילתיים לסימולטור - הם אינם מודים רישמיים לסימולטור.
לא כל השרתים מאפשרים טיסה במודים מהאתר הנ"ל - הגדולים (war clouds, spits ) אינם מאפשרים אותם בכלל.
אם אתה הולך להשתמש במודים - אני מציע להחזיק עותק גיבוי בצד של התיקיה המקורית ככה שאם משהו מתשבש ללא אפשרות חזרה - יש גיבוי.
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
נשלח: 11:58 ,30 יולי 2008, ד' כותרת הודעה:
לפי מיטב הבנתי - הDLL החדשים באו כחלק מגרסת ביתא של 4.09 שהייתה אמורה להשתחרר - יכול היות שאני טועה ושמדובר על DLL אחרים לגמרי ממקור שאינו חברת 1C.
הם מתאימים גם לגרסה 4.08 - אני משתמש בהם בהצלחה כבר כמה חודשים, אבל צריך לשים לב שהם האחרונים ולא איזה גרסת ביניים.
השיפורים שהוכנסו בהם היו כדי לאפשר לטוס עם WATER=2 ושהמים לא יהפכו לכהים מדי, אבל יש בהחלט מצב שזה נעשה רק לסוגי הכרטיסים היותר חדשים של ATI ובטעות זה דפק את הכרטיסים הישנים יותר שהפכו לדי נדירים.
באופן כללי, נסיון לטוס עם WATER=2 על הכרטיס שאתה מציין לא ייתן שיפור ניכר, אבל מצד שני יוריד לך בהמון את ה FPS. שווה לך לשקול לחזור ל DLL המקוריים ולהמשיך לטוס עם WATER=0 כך שגם המים מספיק בהירים וגם ה FPS נשאר סביר. אם יש מצב שבעתיד הקרוב אתה משדרג למשהו יותר חדש, אז תנסה שוב (לדעתי זה יצריך מינימום כרטיס מסדרת X1900 והלאה).
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה