צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
bubugu טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/06/2005 הודעות: 16
|
נשלח: 22:39 ,6 פברואר 2006, ב' כותרת הודעה: עבודה בנושא תעופה |
|
|
היי,
אני עושה כרגע עבודה דיי רצינית על נושא התעופה וחשבתי שאולי אתם יכולים לעזור לי למצוא חומר רציני ומעניין בנושא הספציפי של מבנה המטוס.
למשל מבנה הכנפיים, המנוע, הגלגלים, הגוף האוירודינמי של המטוס....בקיצור, כל המבנה המכני של מטוסים ומסוקים (גם קרב..).
אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לתת לי לינקים לכל מיני אתרים שנותנים מידע על הדברים האלה.
תודה מראש |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 23:07 ,6 פברואר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
וואי אחי איפה אתה גר יש לי ספר שלם של מטוסים ועל הדברים האלו תנסה ליצור קשר עם מאיר כהן מרצה בנושאי תעופה וחלל אני חושב שהוא ישמח לשלוח לך חומרים וכמובןם שתפנה לאתר חיל האוויר ואולי תתקשר לאחת ממפקדות הבסיסים הם ישמחו! בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
os טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 24, 2005 הודעות: 118
|
נשלח: 23:16 ,6 פברואר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
THE_PILOT כתב: | וואי אחי איפה אתה גר יש לי ספר שלם של מטוסים ועל הדברים האלו תנסה ליצור קשר עם מאיר כהן מרצה בנושאי תעופה וחלל אני חושב שהוא ישמח לשלוח לך חומרים וכמובןם שתפנה לאתר חיל האוויר ואולי תתקשר לאחת ממפקדות הבסיסים הם ישמחו! |
אם אתה מדבר על הספר הזה שאתה כל הזמן מצטט ממנו אז נראה לי שהוא מדבר על משהו אחר.
תקן אותי אם אני טועה אבל בספר הזה לא מפורטים סוגים שונים של מנועים ואיך הם עובדים, מפרטים וכל מיני "בולשיט" של מערכות הידראוליקה, חשמל ומבנה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
|
נשלח: 23:22 ,6 פברואר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
מצוטט בסוף הספר הרבה על סוגי מנועים מהם היכולת הכללית של המטוסיםוכו'. ותעשה לי טובה בתור אדם בוגר תשתמש במילים פחות בוטות זה יעזור תודה. בן קלי.
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle Driver טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 07/07/2005 הודעות: 308
|
נשלח: 23:48 ,6 פברואר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
הנושאים שפירטת הם כלליים ומגוונים מדי מכדי שאפשר יהיה לכתוב עליהם, במיוחד אם מדובר בעובדה ברמה של תיכון (אני מניח).
תוכל לכתוב הסבר כללי על אווירודינמיקה ומבנה הכנף ו/או שיטת פעולה כללית של מנוע בוכנה או סילון. אבל להיכנס לפרטים טכניים ומכניים של "כל" המטוס (ואתה עוד מעוניין במטוסים ומסוקים רבים ושונים) זה די בלתי אפשרי.
אני מציע לך לצמצם קצת למשל להתרכז במטוסי נוסעים בלבד, או מטוסי קרב בלבד (וגם אז רק מספר מצומצם של מטוסים).
רק ככה תוכל להיכנס לפרטים שאתה רוצה, יש פשוט יותר מדי חומר ומידע. |
|
חזור למעלה |
|
|
FlamingEagle טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/05/2005 הודעות: 1184
|
נשלח: 23:54 ,6 פברואר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
כן, בידיוק חשבתי על ההערה הזאת אבל אני רואה שאוהד אמר זאת כבר, תנסה אפילו לרדת לרמה של מטוס ספציפי אחד או קבוצה קטנה של מטוסים בעלי מכנה משותף, אם לא אין סיכוי שתוציא מזה עבודה, מנסיון, גם אני עשיתי אחת באותו הנושא בעבר |
|
חזור למעלה |
|
|
os טיסות סדירות
|
נשלח: 0:55 ,7 פברואר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
THE_PILOT כתב: | מצוטט בסוף הספר הרבה על סוגי מנועים מהם היכולת הכללית של המטוסיםוכו'. ותעשה לי טובה בתור אדם בוגר תשתמש במילים פחות בוטות זה יעזור תודה. |
מה כל כך בוטה במה שכתבתי? לא התכוונתי לפגוע באף אחד, רציתי שתבין למה אני מתכוון.
(ציטוט זה אמרה או קטע שנלקח ממקום כלשהו) |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
|
נשלח: 11:42 ,7 פברואר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
''הבולשיט'' שאמרת זה לא בוטה? בן קלי.
|
חזור למעלה |
|
|
os טיסות סדירות
|
נשלח: 12:00 ,7 פברואר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
THE_PILOT כתב: | ''הבולשיט'' שאמרת זה לא בוטה? |
באיזה כתה אתה? אני כבר לא זוכר באיזה כתה לומדים על המשמעויות של המרכאות. אם עוד לא למדת אז תחכה קצת, לשון זה אחלה מקצוע, בין המקצועות הבודדים שמשתמשים בהם אחרי הלימודים (לא כולם משתמשים וחבל).
בכל אופן, כתבתי בולשיט על דבר שלא רציתי להרחיב ולא קריטי לנושא ובולשיט זאת המילה הראשונה שקפצה לי לראש כי כל העסק הזה של הידראוליקה, חשמל ומבנה זה חתיכת וואג'עראס, תאמין לי למדתי את זה בקורס. |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
|
נשלח: 12:35 ,7 פברואר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני יודע מה המשמעות של המרכאות, אבל גם עם זה במרכאות אתה לא חייב להגיד את המשפט הזה.
בחייך יש גם ילדים קטנים ממני שמסתובבים באתר ורואים וזאת לא הפעם הראשונה שאתה אומר דברים כאלו עם כל הכבוד לקורס.
וגם אני אלמד שנה הבאה מערכות חשמל וכו' (במכללה הטכנולוגית של חיל האוויר)
ולגבי השאלה שלך אני בכיתה ט'. בן קלי.
|
חזור למעלה |
|
|
DeepSpace טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 08, 2005 הודעות: 160
|
נשלח: 12:37 ,7 פברואר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ואם ברצונך להסביר על איך פועל העילוי, בבקשה אל תשתמש בחוק ברנולי כהסבר (לפחות לא כהסבר היחיד). |
|
חזור למעלה |
|
|
os טיסות סדירות
|
נשלח: 13:39 ,7 פברואר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
THE_PILOT כתב: |
בחייך יש גם ילדים קטנים ממני שמסתובבים באתר ורואים וזאת לא הפעם הראשונה שאתה אומר דברים כאלו עם כל הכבוד לקורס.
. |
תגיד איפה אתה חי? ילדים בכתה א' יכולים להרצות לי על שוק הליווי ויכולים לכתוב ספר שלם על קללות שאני בכלל לא מכיר. בולשיט אם אתה לא יודע זה שטויות.
לא הבנתי למה כתבת את מה שהדגשתי, מה הקשר לקורס.
לפותח הדיון:
אני מצטער שסטינו מהנושא. אישית אני הכי נהניתי מהחלק על המנועים אתה יכול לכתוב עבודה די גדולה על הנושא.
תבדוק את האתר הבא אולי הוא יעזור לך
http://planet.nana.co.il/aviron2/Information/Jet/Jet.html#4
תחפש עוד חומר על המגח סילון, מצאתי את הנושא מאוד מעניין במיוחד על השילוב בין מנועים שיש ב SR-71
אני לא יודע לאיזה רמה אתה רוצה להגיע בעבודה זה היה עוזר לי לכוון אותך יותר טוב.. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|