נשלח: 4:22 ,12 יולי 2008, שבת כותרת הודעה: [ווידאו] תקיפת חטף (POPUP)
שלום.
לאחרונה, לא יצא לי להעלות את הטיסות שאני מקליט ל-YOUTUBE כי לא מצאתי הרבה זמן לזה. הפעם החלטתי בסוף שבוע - שאם יש לי כבר זמן, אז למה לא בעצם.
בכל אופן, החלטתי לצלם תקיפת POPUP לצורך תחקיר, ולאחר מכן החלטתי תוך כדי צפייה - להעביר את הקטעים החשובים לקובץ נפרד כדי לשתף ולקבל FEEDBACK מהאנשים שמבינים עיניין בפאלקון ובטיסה ויכולים לתת פה ושם טיפים לי ולאחרים.
אל תתנו למראה המוזר להטעות אותכם, אני פשוט אוהב לגרום לזה להראות אמיתי :]
הצטרף בתאריך: Aug 28, 2007 הודעות: 324 מיקום: ישראל
נשלח: 5:23 ,12 יולי 2008, שבת כותרת הודעה:
סרטון חביב שאני מניח שבוצע ב-OF.
לעצם הענין, חטף הוא יעף בפרופיל נמוך-גבוה-נמוך, ממה שאני ראיתי בסרטון היעף שלך מתחיל ב-30 מעלות משמאל לכיוון המטרה שזה טוב (לא ראיתי את התצוגה של הקוקפיט התלת מימד כדי לראות אם המשיכה הייתה בזמן), הענין הוא שאתה מתחיל מאוד גבוה - 7000 רגל והמשיכה היתה לא מדויקת (נכון להתחיל ב- CCRP ולעבור ל- CCIP לאחר ההפיכה) הענין הוא שצריך למשוך בערך ב-5 עד 5.5 G ובכ- 70 מעלות הרמת אף, שמור מהירות של כ-450 קשר או יותר (תלוי בתצורה) אבל אם צריך תן מבער, תתחיל בגובה 200 רגל מעל פני השטח ומשוך עד גובה 9000 שם תזהה ויזואלית את המטרה ותן בראש.
סה"כ ביצוע סביר אבל שוב צריך לשמור על הנתונים (צור קשר בפרטי אתן אעביר לך מצגת בנושא כולל VIP, VRP).
Elf
------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
theelf, קודם כל - תודה על הנתונים שאת רובם ידעתי.
מעבר לזה, ממה שאתה אומר נשמע כאילו הייתי בגובה 7,000 רגל וזה בעצם 7,000 רגל מעל פני הים, שזה לא מעיד בהכרח על הגובה שלי מעל פני השטח (AGL) שהוא 1,800 בתחילה.
אני מסכים שצריך להיות במצב CCRP כדי לקבל את הנתונים והמרחק המדויק מהמטרה ורק לאחר מכן לעבור ל-CCIP בתקיפה, דרך המעבר הפשוט בין פרופילים 1\2, אבל אני מניח שבתקיפה הזאתי (יוצאת דופן) לא נעזרתי בו ולקחתי 30 מעלות שמאלה כדי להתיישר ביציאה עם נ"צ מפגש (נ"צ אחד אחרי נ"צ תקיפה, במקרה הזה נ"צ 6).
הצטרף בתאריך: Aug 28, 2007 הודעות: 324 מיקום: ישראל
נשלח: 5:38 ,12 יולי 2008, שבת כותרת הודעה:
על הכיפאק, אתה עדיין גבוה (לצורך הענין מיג 29 צבע אותך קצת).... שחרור מוץ נורים (לאחר צפייה שנייה) היה אני חושב מעט מוקדם, הייתי ממליץ בכל מקרה על תחילת יעף באיזור 200-300 רגל מעפ"ש ע"מ להיות מוסתר כמה שיותר. אגב, שימוש ב- VIP היה פותר לך את ההתלבטות מול המשיכה וההזדהות.
בהצלחה.
Elf
------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
נשלח: 11:28 ,12 יולי 2008, שבת כותרת הודעה:
נראה ממש נחמד אבל אני מצטרף לביקורת של עמית.
גובה הטיסה צריך להיות דבוק לריצפה, 100 רגל ומטה מתחת לתקרה של גובה המכ"ם .
ואז ברגע המשיכה והפניה לכיוון המטרה כשאתה נחשף, לשחרר מוצים נורים לישר להפוך מגובה מסוים בו תיצור את זוית ההפצצה הרצויה (שזה תלוי במרחק שלך ממנה) אחרי הזריקה שוב לכבות הכול לשבור חזק ולחזור לקרקע כמה שיותר מהר כדי שזמן החשיפה יהיה קצר ככל האפשר.
המטרה של יעף חטף הוא הפצצה באיזור עם איומי טק"א עם מינימום חשיפה.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה