צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
dorcami טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 10, 2008 הודעות: 36
|
נשלח: 17:28 ,10 יולי 2008, ה' כותרת הודעה: עזרה עם המראה ונחיתה |
|
|
אהלן, אני חדש בתחום ויש לי כמה שאלות:
(פלייטסימולטור X)
1. כשאני מקבל משימה ואני צריך להמריא, אז המטוס מוכן על המסלול וכשאני מאיץ הוא נוסע ישר.
כשאני מכין את עצמי להמראה, ומאיץ, המטוס סוטה ימינה או שמאלה, אני מניח כי הוא לא לגמרי ישר.
איך אני יכול לטפל בזה? (הRUDDER מתקן אבל בסטיה גדולה ואז זה לא באמת עוזר כי הוא מתנדנד מימין לשמאל עד שאני ממריא וזה מעפן).
2. איך אני מרים גלגל קדמי על מנת להמריא ומרים את המטוס כשאני בוחר? בדר"כ אני לוחץ זמן ממושך עד שהגלגל מתרומם וישר כל המטוס מתחיל לעוף, במקום שיסע במשך כמה זמן על הגלגלים האחוריים.
3. כשאני במשימת נחיתה ואני באויר, אני מופנה באופן מושלם למסלול ולא צריך לתמרן בין ימין ושמאל. כשאני לא במשימה, אני כל הזמן צריך לשלוט על הכיוון, במקום שאני אוכל לקבע את הכיוון... איך אני עושה את זה?
4. איך אני בולם אחרי נחיתה?- אני מוריד מהירות ל-0 מצערת, ומוריד מדפים, אבל מרגע הנגיעה בקרקע, במציאות המדפים עושים משהו משונה, וגם יש רעש מאוד חזק שאני מניח שהמנועים מפעילים אויר שמתנגד לכיוון התנועה. איך אני עושה את אלה? עד עכשיו כל פעם שנגעתי ברצפה לא הצלחתי לבלום, והמטוס אף התרומם שוב.
5. איך אני נוחת עם הגלגלים האחוריים ואח"כ מוריד את הקדמי, תוך שימוש בנתוני השאלה הקודמת...
אני יודע שהכבדתי עליכם, אבל אני אודה לכם מאוד ואני מניח שזה יעזור להרבה אנשים.
תודה רבה ויום טוב. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
69LSD טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 07, 2006 הודעות: 548 מיקום: צפון
|
נשלח: 17:42 ,10 יולי 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
רוב השאלות שלך קשורות לשליטה בסיסית במטוס.
אני ממליץ שתרשם לאחד מבתי הספר לטיסה הוירטואליים.. |
|
חזור למעלה |
|
|
dorp טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 28, 2007 הודעות: 136
|
נשלח: 20:59 ,10 יולי 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
4)אחרי הנחיתה ואחרי שפעילות המנוע היא 0 אתה לוחץ על F2 ואתה מתחיל לשמוע רעש זה מהפכי הילוך משהו כזה..לא זוכר בדיוק איך קוראים לזה וזה גורם להאטת המטוס..אפשר לעשות את זה רק שהמטוס כולו על הקרקע. |
|
חזור למעלה |
|
|
AmitDo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 25, 2007 הודעות: 471
|
נשלח: 22:13 ,10 יולי 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
גם אני ממליץ לך להירשם לאחד מבתי הספר הוירטואלים,דבר שייקנה לך ידע מעולה,לעוד פרטים אתה מוזמן לפנות אליי במסנג'ר amit_doron@hotmail.com עמית דורון
vIAF-VATIL |
|
חזור למעלה |
|
|
JET_PiLoT טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 14, 2006 הודעות: 946
|
|
חזור למעלה |
|
|
talel2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 04, 2008 הודעות: 248 מיקום: קרית מוצקין
|
נשלח: 15:45 ,11 יולי 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
F2 מנועים לאחור
/ פותח מעצורי אוויר
תרשם לאחד מבתי הספר הוירטואלים ממליץ IFS - טל אלמשעלי -
Don't bend, don't break, baby, don't back down |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|