צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
CombaT007 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 05, 2008 הודעות: 17 מיקום: כפר-סבא
|
נשלח: 14:51 ,6 יולי 2008, א' כותרת הודעה: שאלה בקשר למערך הטכני של חיל האוויר |
|
|
הלן שמעו אני הבנתי שכל מי שהוא במערך הטכני של חיל האוויר עושה רובאי 02
אז מישהו יכול להסביר לי מה עושים ברובאי 02 זה כאילו הכשרה בסיסית??מה אתה עושה בטירונות(איזה דברים)???
תודה מראש
אה אוקיי ועוד משהו האם בטירונות אני יצא עם נשק???כי יש לי שכן שהוא טבח בחיל המודיעין ולפני כמה זמן פגשתי אותו ברחוב אז ראיתי אותו אם נשק והוא היה אז בטירונות,אז שאני יהיה בטירונות של המערך הטכני אז גם אני יצא עם נשק???
ומה זה טופס ניפוק נשק?
עוד תגובות בבקשה
נערך בפעם אחרונה על-ידי CombaT007 בתאריך 19:22 ,6 יולי 2008, א', נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 17:42 ,6 יולי 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
Hedgehog, השתנה למה לא השתנה?!
החיילים השתנו חחח.
בד''כ אתם עוברים טירונות כמו שאמרו פה בהתאם למערך תחת הדרכת חיילים מהטכני וכו'. בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
69LSD טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 07, 2006 הודעות: 548 מיקום: צפון
|
נשלח: 18:39 ,6 יולי 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
לפי הנוהל שנכנס לפני קצת יותר משנתיים, חיילים שאינם לוחמים וזה כולל את טירוני ה02, לא אמורים לצאת הביתה עם נשק. הם מפקידים אותו בנשקיה לפני היציאה
וזאת כדי למנוע גניבות נשק של חיילים מצ'וקמקים שזורקים את הנשק על הרצפה באוטובוס או ברכבת והולכים לישון.
מעבר לזה, יצא לי להיתקל בקצינים לוחמים שממלאים תפקיד בבה"ד 1 בהדרכת צוערים, ומכיוון שהתפקיד הנוכחי שלהם לא מוגדר קרבי גם הם לא יוצאים הביתה עם נשק. |
|
חזור למעלה |
|
|
CombaT007 טיסות סדירות
|
נשלח: 18:54 ,6 יולי 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
69LSD כתב: | לפי הנוהל שנכנס לפני קצת יותר משנתיים, חיילים שאינם לוחמים וזה כולל את טירוני ה02, לא אמורים לצאת הביתה עם נשק. הם מפקידים אותו בנשקיה לפני היציאה
וזאת כדי למנוע גניבות נשק של חיילים מצ'וקמקים שזורקים את הנשק על הרצפה באוטובוס או ברכבת והולכים לישון.
מעבר לזה, יצא לי להיתקל בקצינים לוחמים שממלאים תפקיד בבה"ד 1 בהדרכת צוערים, ומכיוון שהתפקיד הנוכחי שלהם לא מוגדר קרבי גם הם לא יוצאים הביתה עם נשק. |
אז למה שכן שלי שהוא טבח בחיל המודיעין יצאה אם נשק הביתה,וזה היה לפני חצי שנה בערך? |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
69LSD טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 07, 2006 הודעות: 548 מיקום: צפון
|
נשלח: 19:52 ,6 יולי 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
CombaT007 כתב: | 69LSD כתב: | לפי הנוהל שנכנס לפני קצת יותר משנתיים, חיילים שאינם לוחמים וזה כולל את טירוני ה02, לא אמורים לצאת הביתה עם נשק. הם מפקידים אותו בנשקיה לפני היציאה
אז למה שכן שלי שהוא טבח בחיל המודיעין יצאה אם נשק הביתה,וזה היה לפני חצי שנה בערך? |
יכולות להיות אלף ואחת סיבות למה..
יכול להיות שהוא שירת במוצב קדמי כלשהו של מודיעין שדה, משהו שמחייב נשק
ויכול להיות שסתם הנשקיה היתה סגורה כשהוא יצא.
אבל כעקרון, החיילים הנ"ל לא יוצאים עם נשק. |
|
חזור למעלה |
|
|
CombaT007 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
|
נשלח: 22:40 ,6 יולי 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
ועוד שרק חיל האוויר נדפק עם המטאטא.
אבל לפעמים הוא יכול לעזור. בן קלי.
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
|
נשלח: 22:40 ,6 יולי 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
ועוד שרק חיל האוויר נדפק עם המטאטא.
אבל לפעמים הוא יכול לעזור. בן קלי.
|
חזור למעלה |
|
|
dudu002 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 23, 2007 הודעות: 143
|
|
חזור למעלה |
|
|
CombaT007 טיסות סדירות
|
נשלח: 9:10 ,7 יולי 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
dudu002 כתב: | Hedgehog כתב: | חחחח - זה לא טירונות, זה יותר כמו קייטנה
לפי מה שהבנתי טירונות 02 זה המינימום הדרוש כדי להיות חייל בצה"ל
זה משהו כמו 3.5 שבועות טירונות ולומדים חיילות בסיסית, ירי במגוון כלי נשק הבסיסיים, קצת שדאות, קצת ניווטים, קצת "מסעות", וזהו.
אני יודע - כי אני עברתי כזאת טירונות (אמנם ממש מזמן, אבל קשה לי להאמין שמשהו שם השתנה). |
איזה מסעות ??? ואיזה ניוווטים ממתי עושים ניווטים ב-02 חחח...
לגבייך אחי אני במערך הטכני של חיל האויר וזה שווה אם אתה אוהב מטוסים אתה תאוהב את השירות =] |
אה אז סבבה,פשוט הרבה אנשים אומרים שלהיות במערך הטכני של ח''א זה מעפן ומשביז,אבל אין כמו לשאול את האדם שנמצא בתפקיד הזה,תגיד איך היציאות?יש שם בנות?
בא לך לספר לי קצת על השירות? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 10:52 ,7 יולי 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
ניווטים - זה הסתכם בערך בזה שהמ"כ הצביע לנו על כוכב הצפון, אבל אף אחד לא הצליח לזהות אותו כי הוא די חלש, אז הוא פשוט ירה נותב לכיוונו ואז עשינו מעין ניווט לילה פצפון
מסעות - היו בערך שניים, שניהם של 3 ק"מ להערכתי, מקסימום 5.
וגם אני בדעה של dudu002, מי שאוהב את המטוסים יהנה מאוד בחה"א, למרות השמירות והמטבחים.
יציאות - לא יודע מה היום, אבל בזמני נשארנו 3 שבתות ויצאנו אחת בהתחלה, אבל זה כל הזמן משתפר עם הדרגות.
לגבי בנות - הכל עניין של טעם יש כאלה שטוענים שלמערך הטכני נשלחות רק אלה שעברו את מבחן הגורילה, אני חייב להגיד שזה לא בהכרח נכון.
שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|