צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Sting935 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/09/2005 הודעות: 136 מיקום: חפש אותי בין הגבעות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Sting935 טיסות סדירות
|
נשלח: 19:51 ,1 פברואר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
106thE-LOL כתב: | Sting935, יכול להיות רעיון גדול! ואשמח מאוד לתת לו פה במה בפרייפלייט.
היו הרבה נסיונות להרים דבר כזה. אני מקווה שהפעם באמת נצליח לשחרר עותקים של העיתון למשך זמן ממושך.
מה בדיוק העיתון יסקר?
לפי דעתי צריכה להיות בעיתון תבנית קבועה מראש (ממש כמו בטאון הרגיל) וצריך להפיץ עותק פעם בחודש.
למשל:
-משחק מומלץ
-טיסות רשת שהתבצעו
-מדור שיסקר על דברי בחול...
וכו' |
רעיון טוב רועי,זה מה שהתכוונו ותכננו לעשות.
בכל זאת הנה אני מציב פה את הדרישות מה אנו צריכים כרגע:
עורך ראשי/עורך גרפי:
דורש ידע בפוטושופ לערוך דפים ושערים,כיצד לשלב בין דברים בנוסף שזה במסגרת העריכות אשר יתבצעו.
צריך אנשים שיבנו מן מיני אתר שבו יתפרסמו גם כן המהדורות החודשיות.
דרוש גם כותבים,אנשים בעלי זמן ועברית נכונה ותקינה וגם בעלי ניסוח טוב ויכולת בהתבטאות.
כמובן שכל אלו כלולים בכישרון כתיבה.
הכתבים אני מציין,רק יכתבו מתמונות שהם יקבלו ועל נושא הטיסה.
צלמים:
הצלמים צריכים להיות בעלי ידע הטסה גבוה ברוב הסימולטורים מכיוון שהעיתון יגוון סוגים רבים.
הם יתלוו אל הטייסים ויבצעו איתם את הטיסות/המשימות שנקבעו.
כשיסיימו הם יגישו את התמונות וישבו עם הכתב והטייסים שטסו ויחדיו ישבו ויקבעו את נושא הכתבה ובאיזה צורה תתנסח לעיני הקוראים.
טייסים-שיתנדבו ליזום טיסות ויתנו לצלמים שלנו להצטרף אליהם במהלך הטיסה בכדי לצלם את התמונות.
ביום שישי יתבצע דיון על העיתון הספציפי עם שני המנהלים,לאחר מכן נקבע שיחה ונפרסם את מועדה כאן במערכת הפורומים בכדי שאלו אשר מתנדבים להגיע ולסייע לנו בעיתון בתפקידים הנ"ל יעברו ריאיון אישי ויישאלו מספר שאלות.
תודה רבה על התמיכה,
עוד פרטים בקרוב. Soft as a butterfly, stings like a bee
|
|
חזור למעלה |
|
|
GoG טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 265
|
נשלח: 20:24 ,1 פברואר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
הרעיון ממש טוב.
אני מציע שלפני הכל תן לנו דוגמא כלשהי לכתבה (עדיף בפורמט PDF) וכך גם תוכל להלהיב ולמשוך את העיניים של האנשים.
זה יפה לזרוק רעיון לאוויר ולהגיד שהפעם זה רציני, אבל אני חושב שצריך להוכיח שזה רציני....
בהצלחה... |
|
חזור למעלה |
|
|
Sting935 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|