צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Echo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 1130
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
|
חזור למעלה |
|
|
Echo טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
adislash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2007 הודעות: 2892
|
נשלח: 22:34 ,6 יוני 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Echo כתב: |
בקרוב גרסאות Youtube לעצלנים... |
חחח.. לזה חיכיתי |
|
חזור למעלה |
|
|
Echo טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
xxxmetalheadxxx טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 17, 2007 הודעות: 394
|
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/09/2005 הודעות: 1078 מיקום: קריות
|
נשלח: 15:12 ,7 יוני 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
Echo,
הורדתי את הסרטים ...הראשון יפה יותר ....אהבתי לראות...
אם אפשר בפעם הבאה איכות קצת יותר גבוהה שיהיה ניתן לראות את ה HUD בצורה נקייה יותר זה ממש יוסיף....
בכל מקרה אחלה של סרטון |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 16:03 ,7 יוני 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
סרטונים יפים מאוד, רק בנוגע לסרטון הראשון- נדב"ר.
אתם משתמשים הרבה בסלנג בקשר (אם מישהו בא מאחורי תעיף אותו), ודברים בסגנון הזה. זה לא ממש מראה על מקצועיות.
כמו כן בקשר בחיל האויר, צריך להשתמש בכמה שפחות מילים, לדבר קצר ולעניין. לא למרוח משפטים כמו "אני רואה אותו, הוא עליך, הוא ב6 שלך, אני עוקב אחריו, אני אפיל אותו..." אלא פשוט לקצר למשהו בסגנון "אויב בשעה 6 שלך אני נכנס אליו להפלה", או משהו בסגנון.
בכל מקרה סרטונים יפים מאוד, בהצלחה בהמשך הדרך. |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 16:16 ,7 יוני 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
afik_t_king כתב: | סרטונים יפים מאוד, רק בנוגע לסרטון הראשון- נדב"ר.
אתם משתמשים הרבה בסלנג בקשר (אם מישהו בא מאחורי תעיף אותו), ודברים בסגנון הזה. זה לא ממש מראה על מקצועיות.
כמו כן בקשר בחיל האויר, צריך להשתמש בכמה שפחות מילים, לדבר קצר ולעניין. לא למרוח משפטים כמו "אני רואה אותו, הוא עליך, הוא ב6 שלך, אני עוקב אחריו, אני אפיל אותו..." אלא פשוט לקצר למשהו בסגנון "אויב בשעה 6 שלך אני נכנס אליו להפלה", או משהו בסגנון.
אפיק, זה לא מדוייק.
הקשר צריך להיות פנוי כמה שיותר ושכולם יבינו בדיוק מי מדבר ומה הוא רוצה.
בקא"ז הסיפור מאוד פשוט כל זוג יושב על ערוץ משלו. ולכן שני המשתתפים בקרב יודעים מי מדבר. אם זה לא אתה זה הוא.. אז לשמוע משפטים כמו "תעיף אותו ממני", "שים לב הוא הפך ימינה והוריד את האף", "הוא יושב חזק, תהפוך ימינה" או אפילו תיאורים מפורטים על המקצוע של האמא של הפיפר, זה הגיוני בדיוק כמו לשמוע "רות קשר עין, נכנס".
הרעיון העיקרי, כמו שאמרתי, זה לשמור את הקשר פנוי, כדי שתמיד מישהו יוכל לשחרר את המשפט "שבור, נורים, טיל שעה 3 שלך".
אגב, אתגר אמיתי הוא בקרבות רביעיה (או שני זוגות על אותו הערוץ) - אז מתחילה בעיה רצינית לזהות מי מדבר ועל מי. והבלאגן בקשר חוגג.
יש סיפור די מפורסם ממלחמת ההתשה או מיום כיפור.
באחד מקרבות האויר ההמוניים שהכיל מירז'ים וקורנסים מצידנו ומיגים מצריים (בעיקר מיג 21) טייס מיראז' ראה מיג נכנס לעמדה מאוד מאיימת על קורנס שהיה עסוק במיג אחר.
בקשר הוא נתן את התיאור הכי מפורט שהוא יכול היה לתת באותו הרגע כדי להזהיר את הקורנס הזה - "קורנס שטס מערבה ליד ברדוויל - לשבור".
התוצאה היתה שכל הקורנסים באיזור, גם כאלה שהיו שניה לפני הפלה עזבו הכל ושברו.
אותו מיראז' הפיל את המיג המאיים כמה שניות אח"כ וכולם חזרו הביתה כדי לספר את הסיפור. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
נערך בפעם אחרונה על-ידי uri_ba בתאריך 16:22 ,7 יוני 2008, שבת, נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Echo טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
טולקו טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 24, 2006 הודעות: 21
|
נשלח: 16:30 ,7 יוני 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אפיק, יש נדב"ר וזה סבבה, אבל... לשמור בקור רוח על נדב"ר ברור ומוגדר כשאתה באמצע קרב ומטוסים מתיישבים על הזנב אחד של השני זה לא דבר מובן מאליו וגם לאו דווקא נכון בחלק מהמצבים.
מכיוון שלכל זוג יש ערוץ משלו, עומס הקשר בערוץ הוא יחסית קטן וגם אם אומרים משהו כמו "הוא על הזנב שלך, הוא על ה-6 שלך, תשבור" ומעט חוזרים על עצמך זה לא כל כך קריטי כי שצף המילים הוא מהיר.
אני מסכים שגם בשעת קרב צריך להיות תמציתיים ותכליתיים כמה שיותר, אבל אני לא חושב ששימוש במשפטים כמו "תעיף אותו" מראים על חוסר מקצועיות, ואני אומר את זה כמי ששמע כמה הקלטות מקוקפיטים ישראליים בעבר. |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 18:14 ,7 יוני 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
uri_ba כתב: | יש סיפור די מפורסם ממלחמת ההתשה או מיום כיפור.
באחד מקרבות האויר ההמוניים שהכיל מירז'ים וקורנסים מצידנו ומיגים מצריים (בעיקר מיג 21) טייס מיראז' ראה מיג נכנס לעמדה מאוד מאיימת על קורנס שהיה עסוק במיג אחר.
בקשר הוא נתן את התיאור הכי מפורט שהוא יכול היה לתת באותו הרגע כדי להזהיר את הקורנס הזה - "קורנס שטס מערבה ליד ברדוויל - לשבור".
התוצאה היתה שכל הקורנסים באיזור, גם כאלה שהיו שניה לפני הפלה עזבו הכל ושברו.
אותו מיראז' הפיל את המיג המאיים כמה שניות אח"כ וכולם חזרו הביתה כדי לספר את הסיפור. |
סיפור די ידוע, המשך הסיפור הוא כשחזרו טייסי הקורנס לבסיס, הם התלוננו בפני מפקד חיל האוויר על הטייס מיראז' החוצפן שצעק לכל הפאנטומים לשבור, הם התלוננו שהוא צעק כדי לגנוב להם את כל ההפלות...
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
נשלח: 14:44 ,10 יוני 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
afik_t_king כתב: | סרטונים יפים מאוד, רק בנוגע לסרטון הראשון- נדב"ר.
אני יכול רק לענות על זה בשאלות.
מתי בפעם האחרונה עשית קרב זוגות?
למה אתה חושב שסלנג מעיד על חוסר מקצועיות?
האם שמעת אי פעם קרב זוגות במציאות?
מה שנכון לגבי, זה שהתשובה שלי היא כן לגבי השאלה השלישית מדי שובעיים יוצא לעשות קרב זוגות ושסלנג קיים גם במציאות.
החוק הוא פשוט, עשה מה שצריך כדי להעביר מסר כמה שיותר מפורט אך בקיצור, אימון קיים כדי לעושת וללמוד.
אתה מוזמן לעלות לטיסה ולתת דוגמא של השפה שלך בקרב זוגות. (תגיד מתי ונסדר את זה)
בכל מקרה תודה על הביקורת תמיד טוב שיש כזאת. "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|