מה שכן, חשוב לבחור את חומרי הגלם בקפידה. השמדתי שלושה מכסים עד שמצאתי את סוג הפלסטיק הנכון. צריכים לקחת את הגמישים יותר - אלה שלוחצים להם על הצד והם נדחסים וקופצים חזרה.. הקשיחים נסדקים ומתפוררים לפני שמספיקים לסיים לחתוך אותם.
השמדה נעימה
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
נערך בפעם אחרונה על-ידי uri_ba בתאריך 21:04 ,29 05 2008, ה', נערך סך הכל פעם אחת
פשש מעולה אני בדיוק מחפש לקנות את הערכה הזו והתלבטתי האם הוא רך מדיי ע"פ התגובות האם אתם ממליצים? ממליץ לקנות בEBAY אפשר למצוא מציאות אפילו 50% ממה שיש בארץ!
תראה, אני את שלי הזמנתי מאיביי.
עלה לי סה"F פחות מ750 שקל לX52 Pro (כולל הכל)
לתת חוות דעת אמיתית אני עדיין לא יכול, אני עדיין מתכנת לי פרופילים.
עשיתי איתו סיבובי בדיקה בכל מני סימולטורים - ולי אישית היה חסר קצת פידבק מהסטיק (לא FORCE FEEDBACK - סתם משוב לגבי מירכוז שלו).
ההוספה של הדיסקית הזו (ריאתי את הסירטון הזה עוד לפני שהזמנתי את הסטיק) מקשיח אותו במידה ניכרת. והוא נותן עכשיו תחושה יותר קשיחה ממה שנתן לי הלוג'יטק שלי. אתה מרגיש שאתה עושה משהו.
לא בדקתי עדיין את ההשלכות של השידרוג בטיסה - שכן סיימתי את השידרוג כחצי שעה לפני שפרסמתי את זה. והמחשב עסוק בלקודד סרטון כלשהו - אז הוא די מנוטרל לכמה שעות הקרובות.
הPro שחור עם לדים ירוקים (לעומת כסוף עם כחול)
יש לו MFD יותר מתפקד...
ב52 הרגיל הוא יודע רק להציג שעה ופרופיל בשימוש.
בפרו הוא יודע (עם הפלאגאין הנכון) לדבר עם המשחקים.
לדוגה, הוא מגיע עם פלאגאין שמאפשר לו לשלוט על הRADIO STACK בFSX.
כלומר כל פנל הקשר (כולל חלק מפונקציות הטייס האוטומטי) מנוהלות מהמצערת.
הוא מאפשר לך (עם הידע המתאים בC++) להשתמש בנתונים מהמשחק ע"מ לשנות את הצבע של כל אחד מהלדים, לירוק, כתום או אדום. בהתאם למה שהפלאגאין מתוכנת.
תארתית, ניתן להציג על הMFD את מסך הSMS של פאלקון (בצורה בסיסית - יש רק 3 שורות)
או לתכנת את הAD וה LOFT ANGLE ישירות מהMFD.
ניתן תאורטית גם לשנות את הלדים לצהוב כשהRWR מזהה נעילה ולאדום מהבהב שיש שיגור אליך..
האפשרויות מוגבלות אך ורק ע"י יכולת התיכנות שלך.. ואני לא יודע כלום כרגע, אז אין לי מושג איך בכלל לעשות את זה - והאם פאלקון תומך בפלט כלשהו..
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה