צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 14:21 ,29 05 2008, ה' כותרת הודעה: פרופיל ל-OF עבור X52/X52Pro |
|
|
עקב הביקוש העצום, לא היו שפני ניסיונות. אבל נראה שהכל עובד כהלכה.
מוזמנים להוריד ולהתנסות (גודל הקובץ 6K שלמים)
להורדת הפרופיל לחצו כאן
הערות חשובות:
1. הפרופיל נבנה ע"י גרסה 6 של התוכנה של סייטק, (קובץ pr0) גרסה ישנה לא תתאים.
ולפני שאתם רצים לשדרג! התוכנה הזו (SD6) לא תומכת לאחור בפרופילים שנבנו ע"י גרסה 4 (זאת עם הדגמים התלת מימדיים של הסטיקים) - כלומר ובמידה ואתם משתמשים בה תאלצו לבנות מחדש פרופילים עבור כל המשחקים שלכם.
2. לפני השימוש, אנא עיברו על הפרופיל, הבינו לאן הולך כל מקש ובדקו בתיקית הDOCS של OF, בקובץ BMS-DASH34 בעמודים 7-11 בדיוק מה התיפקוד של כל מקש בכל מוד. שכן לא תיכנתתי פונקציות "מוכרות" כגון נעילת מטרה וכו', אלא את הHAT SWITCHES כפי שקיימים על הסטיק של המטוס.
3. משתמשי TIR, שימו לב לעבור על T5, ולשנות את המקשים בהתאם להגדרות אצלכם. (אצלי זה לא בדיפולט)
4. חשוב לבטל מלוח הבקרה את האופציה של הCLUCH, גם לכפתור הזה נתתי תפקידים..
ציטוט: | כמו שכתבתי בנושא,
אני בונה עכשיו פרופיל עבור OF שמטרתי הסופית היא לגרום לדבר הזה להיות הכי קרוב לקוגר מבחינת תפעול הסטיק (מן הסתם אני לא יכול לעשות את זה בדיוק כמו הקוגר).
הפרופיל נמצא בשלבי בניה אחרונים - אני מניח שאסיים מתישהו בסופ"ש (צריך לעשות בדיקות בעצמי לא? )
אם מישהו מוכן נפשית להתמודד עם בחינה של הפרופיל - נא לשלוח לי ה"פ.
ואל תצפו שזה יהיה משהו נוח וידידותי למשתמש.. אני מתכנת שם DMS, TMS וCMS על הסטיק, וCOMM על המצערת. (יש פיתרון גם למבטים, אל דאגה)
בקיצור - עולם ומלואו בשתי ידיים..
|
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
regev06 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 113
|
נשלח: 10:44 ,1 יוני 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
ניסיתי את גרסה 6, לא אהבתי. חזרתי לבסוף לגרסה מדיסק ההתקנה המקורי והיא עובדת מושלם.
בפרופיל שערכתי אצלי השארתי כפתורים להחלפת ערוצים ברדיו וגם ליציאה לשידור (PTT).
עכשיו רק נותר לי להתאמן על מנת להטמיע את כל האפשרויות והמצבים השונים. המשחק הזה מסובך ויש לי כשעה בשבוע להקדיש לו, לצערי.
עדיין, גרסת OF היא החביבה עלי ביותר. שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.
"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון). |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|