צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ds123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 07, 2005 הודעות: 47
|
נשלח: 16:15 ,22 ינואר 2006, א' כותרת הודעה: עזרה בהגדרות |
|
|
שלום לכולם
בזמן האחרון נתקלתי בתופעה מידי פעם (אני לא יודע אם גם לכם), שכאשר אני מתקין סינרים של שדות תעופה או מטוסים חדשים, הסימולטור מקרטע בזמן הטיסה ומפריע בצורה משמעותית ולא מאפשר לבצע את הטיסה. זה לא קורה בכל הסינרים או המטוסים, אלא רק בבודדים. רציתי לשאול אם נתקלתם בתופעה זאת ואם כן מה עלי להגדיר בסימולטור כדי שהוא יעבוד חלק עם הסינרי/מטוס המסויים הזה. קראתי איפשהו שאולי זה קשור לפריימים או משהו כזה... בעיה דומה מתרחשת בעת צילום עם התוכנה fraps. תודה על העזרה
ועכשיו אם אני כבר פה, רציתי לשאול על המטוסים בתשלום.
בזמן האחרון נתקלתי בתמונות עם מטוסים אשר הורדו בתשלום ולא בחינם ושמתי לב להבדל הגדול הן באיכות והן באפשרויות הגדולות הכרוכות בהם. עכשיו שאלתי היא, האם מטוסים אלו באמת שווים את הסכום הלא-כל-כך קטן? במה ההבדלים כל כך גדולים?
ואם אפשר המלצות על מטוסים כאלו שהורדתם בתשלום.
אני חשבתי על Citation X של EagleSoft שראיתי תגובות רבות טובות עליו.
תודה לכולם |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
|
חזור למעלה |
|
|
FlamingEagle טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/05/2005 הודעות: 1184
|
נשלח: 17:12 ,22 ינואר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
אמממ אני לא רואה משהו לא בסדר בהודעה שלו...
בכל אופן, יש סינרי שלפעמים מעמיס הרבה והFPS צונח...ה LOD שלהם עשוי באופן גרוע או שאין תמיכה כל כך בLOD בצורה טובה אז זה מוריד FPS
כנ"ל לגבי FRAPS, זה ידוע שיש ירידה בFPS בצילום בFraps, תנסה לשים את זה על חלון ולהקטין את החלון, או שתשיג מחשב ממש סוס חחחח :]
פתחתי פה בפורום איזה פוסט על כמה מטוסים מומלצים נראה לי, תלוי ברמה שלך ובהעדפות שלך בסוגים של מטוסים |
|
חזור למעלה |
|
|
ds123 טיסות סדירות
|
נשלח: 17:29 ,22 ינואר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
תודה על התגובה המהירה
האם יש דרך לסדר דרך הגדרות שהסינרי לא יעמיס פחות על הסימולטור ע"י הורדת גרפיקה או משהו כזה?
תודה אני אחפש את הפוסט.
ואתה מכיר את המטוס שכתבתי? (Citation X)
עריכה:
חיפשתי ונראה לי שמצאתי : http://www.preflight.us/HE/ftopict-555-.html%EE%E8%E5%F1%E9%ED+%EE%E5%EE%EC%F6%E9%ED
דרך אגב ה 737 נראה מדהים אבל אני לא בטוח שאצליח להטיס אותו עם כל המערכות האלו חח הוא נראה מסובך.. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 18:01 ,22 ינואר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
>>תודה על התגובה המהירה
>>האם יש דרך לסדר דרך הגדרות שהסינרי לא יעמיס פחות על הסימולטור ע"י הורדת גרפיקה או >>משהו כזה?
בבקשה :]
בדר"כ זה פשוט סינרי שלא עשוי טוב \ המחשב לא מספיק חזק בישבילו, אין הרבה מה לעשות בעניין, אתה יכול להוריד את הגרפיקה באופן כללי, אבל זה ישפיע גם על הסינרי הרגיל בצורה פי חמש יותר גרועה, וחבל.
>>ואתה מכיר את המטוס שכתבתי? (Citation X)
יאפ, מכיר את הaddon הזה של eaglesoft, תוספת יפה.... אבל שוב, זה תלוי ברמה שלך בסימולטור \ שלב של למידה \ ידע
>>חיפשתי ונראה לי שמצאתי :
יאפ, זה הפוסט
>>דרך אגב ה 737 נראה מדהים אבל אני לא בטוח שאצליח להטיס אותו עם כל המערכות האלו חח הוא נראה מסובך.
בהחלט מטוס מדהים, וגם מסובך :] הדגש הוא על ריאליזם פה, והמטוס הזה דיי נוגע בו בצורה יפה :] ושוב פעם אני חוזר לאותה הנקודה של - תלוי מה הרמה שלך בסימולטור, או מה אתה מחפש לעשות בסימולטור (טיסות ריאליסטיות כמה שיותר \ סתם כיף פשוט) |
|
חזור למעלה |
|
|
ds123 טיסות סדירות
|
נשלח: 18:22 ,22 ינואר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
אני מחפש בערך באמצע...
משהו שיהיה ריאליסטי, גם כיף להטיס ולא מסובך יותר מידי.
ואני לא יודע להגיד מה הרמה שלי.. אני מטיס בסימולטור קרוב לשנה אבל בדרך כלל טיסות בשביל הכיף.. משהו כמו שעה ליום (אני לא עושה טיסות ארוכות) אני חושב רמה די טובה, אבל אני לא יודע עד כמה מסובך ה 737/citation ואיך זה להטיס את זה והאם הרמה שלי באמת מספיקה כדי להנות כמה שיותר מהמטוסים האלו שנראים מצויין בתמונות.
והמטוסים האלו בתשלום אני מקווה שהם לא כמו הסינרים, מעמיסים על המשחק או משהו כזה, כן? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 19:53 ,22 ינואר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
יש להם מעמסה ניקרת על המשאבים של המערכת, אי אפשר להכחיש את זה.... אחרי הכל איכות של גרפיקה וטקסטורה לא באה בחינם :] אבל אם המחשב שלך סביר זה אמור לעבוד בסדר....
אני אומר שתנסה את המטוס הדו מנועי (מנוע בוכנה) של PMDG, תראה איך זה, הוא דיי מאוזן בין ריאליסטיות לגרפיקה יפה ופשטות.
הייתי ממליץ על הcitation, הבעיה שלא טסתי במטוס הזה מספיק זמן כדי לקבוע לגמרי עליו.... |
|
חזור למעלה |
|
|
ds123 טיסות סדירות
|
נשלח: 21:34 ,22 ינואר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
אתה מתכוון ל PMDG Express B1900D ?
אם כן נראה לי הוא יותר שווה מה citation... כמעט חצי מחיר.. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 7:39 ,23 ינואר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
כן זה המטוס, אמממ שווה במחיר זה מושג יחסי.... יש חברה שיכולה לבנות משהו לא הכי טוב ולגוות מחיר גבוה וחברה שתבנה משהו ממש טוב עם מחיר לא הכי גבוה.... שוב, אפשר ללכת עם רמה ומחיר עד לקצה, אבל לא יעזור לך לשלם כל כך הרבה על מטוס שלא תוכל להרים מהקרקע חחח :] |
|
חזור למעלה |
|
|
ds123 טיסות סדירות
|
נשלח: 12:56 ,23 ינואר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
בסדר החלטתי ללכת על ה B1900D.
היום אני אקנה אותו
תודה על התמיכה והעזרה
עריכה:
לפני שאני רוכש את המטוס רציתי לשאול איך מתצבעת הקנייה? אני מקבל את ההורדה של המטוס במקום? או ששולחים לי משהו בדואר או לא יודע מה...
תודה שוב |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 17:37 ,23 ינואר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
ds123, אחלה, רק בדוק פרטי, שלחתי לך |