צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Ygotlib13 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 22, 2008 הודעות: 73
|
נשלח: 22:41 ,11 05 2008, א' כותרת הודעה: משהו שקורה הרבה יותר מדי וממש מרגיז |
|
|
הי אנשים מה קורה?
תקשיבו רגע משהו לא טוב קורה בפורום הזה, אני שם לב כל הזמן "שהותיקים" כל הזמן מתרגזים על החדשים על דברים מאד קטנים שהם עשו למשל לא לחפש איזה תגובה שמישהו כתב איזה 40 דפים אחורה, זה חייב להשתנות כי זה גם לא הבדלים משמעותיים מקסימום שנה שנתיים!!!!
(עצה לחיים טובים יותר)
מי שחושב כמוני שיגיב!!!! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
bar_rodoy טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 22, 2006 הודעות: 788
|
|
חזור למעלה |
|
|
shachar92 תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 02, 2006 הודעות: 2225 מיקום: תל אביב
|
|
חזור למעלה |
|
|
epshay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 29, 2006 הודעות: 208
|
נשלח: 7:17 ,12 05 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אז צריך לעשות מדריך שידריך אותם ובהרשמה שזה יופיע |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 11:17 ,12 05 2008, ב' כותרת הודעה: Re: משהו שקורה הרבה יותר מדי וממש מרגיז |
|
|
Ygotlib13 כתב: | הי אנשים מה קורה?
תקשיבו רגע משהו לא טוב קורה בפורום הזה, אני שם לב כל הזמן "שהותיקים" כל הזמן מתרגזים על החדשים על דברים מאד קטנים שהם עשו למשל לא לחפש איזה תגובה שמישהו כתב איזה 40 דפים אחורה, זה חייב להשתנות כי זה גם לא הבדלים משמעותיים מקסימום שנה שנתיים!!!!
(עצה לחיים טובים יותר)
מי שחושב כמוני שיגיב!!!! |
Ygotlib13 , אין לך שם נורמאלי?
זה לא עניין של וותק, אלא של אופן תפיסת הפורום. ה"וותיקים" תופסים את הפורום כמקום לשיתוף ידע ושיתוף בפתרון של בעיות מעבר לבסיס של הבסיס. הרושם הוא שה-"חדשים" תופסים את הפורום כמקום להשלים ידע באופן מהיר במינימום מאמץ! (בטח לזה התכוונת בעצה לחיים טובים יותר)
פורום בכלל במהותו הוא לא מקום לימוד אלא מקום שיתוף. לא מוותרים כאן לגמרי על החלק הלימודי, כל החומר הבסיסי קיים בדביקים, שה-"וותיקים" טרחו" לייצר. אבל אפילו אותם, חלק מממי שמכונים "חדשים" לא קורא ומדלג גם על זה. ביצוע חיפוש מקדים, הוא גם חלק בלתי נפרד מתרבות השתתפות בפורומים בכלל.
ה"וותיקים" לא "כל הזמן מתרגזים :
" על דברים מאד קטנים שהם עשו(ה"חדשים") למשל לא לחפש איזה תגובה שמישהו כתב איזה 40 דפים אחורה, זה חייב להשתנות כי זה גם לא הבדלים משמעותיים מקסימום שנה שנתיים!!!! "
הרוגז הוא על הפסיביות, ועל הדרישה שילעסו עבורך (לא אישית). המידע זמין באתרים המומלצים בדביקים, זמין בדביקים, וזמין כמובן בקובצי ה-readme. אין פה באמת רוגז על הפרסונה. כללית האוירה טובה מאד בפורום, יש רק התעקשות הגיונית על החוקים והתרבות(תרבות השתתפות ותרומה לפורום, ראה ערך חיפוש מקדים). ובכלל- ככל שעומק ורמת הדיון עולה כך הפורום משתפר והולך. אי אפשר להישאר כל הזמן ב " אני חדש-...חחחחחחח, איך מוסיפים מטוסים ל-FSX??
זה הכל, תשתלב ותראה שתרגיש מצויין בפורום.
חדשים וותיקים זה לא העניין בכלל!
זו דעתי האישית, אני לא מייצג שום צד, אני לא סגור אם קיבלתי כבר כנפי וותיק (כרונולגית, עדיין ינוקא)
(לי אישית לפעמים הייתה בעייה עם הסגנון הבוטה לעיתים, ורק איתו)
דרך אגב: ואז גם יפסיקו להתייחס אליך בגוף שלישי רבים " החדשים", " אותם",..., ותפסיק החלוקה של הם ואנחנו. אולי חזון אחרית הימים, אבל אופטימיות היא הרי העצה האמיתי לחיים טובים יותר. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Prince869 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/04/2008 הודעות: 735
|
|
חזור למעלה |
|
|
bar_rodoy טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ygotlib13 טיסות סדירות
|
נשלח: 14:11 ,12 05 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
מולי, יש לי שם נורמאלי פשוט אני לא יכול להחליף אותו אז כנראה שזה ישאר ככה |
|
חזור למעלה |
|
|
adislash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2007 הודעות: 2892
|
נשלח: 15:46 ,12 05 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני מניח שלא קראת את חוקי הפורום:
ציטוט: | 2. לפני שתתחיל להגיב ולפתוח דיונים בפורום אנא הכנס את שמך המלא בחתימה. |
|
|
חזור למעלה |
|
|
eladh16 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 31, 2008 הודעות: 43
|
נשלח: 17:04 ,12 05 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
חברה גם לא להתנפל על אנשים שרוצים לדעת דברים על מטוסים כבדים לפני שהם בכלל יודעים טוב בססנה.
הם רוצים לדעת דברים על מטוסים כבדים בשביל הכיף. שמתי לב שהרבה פה מתנפלים אליהם ועוד גם בכלל הם לא מכירים אותם.
אז חברה כחו לתשומת ליבכם. http://pcnet.2us.co.il/ |
|
חזור למעלה |
|
|
אלעד טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/03/2007 הודעות: 395 מיקום: חפשו ותגידו לי
|
|
חזור למעלה |
|
|
bar_rodoy טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
shachar92 תורם/ת באתר
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ygotlib13 טיסות סדירות
|
נשלח: 20:46 ,12 05 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אבל זאת הבעיה שחר, גם אני כשהתחלתי שזה לא היה לפני הרבה מאד זמן גם אני התלהבתי מהכבדים כי חשבתי שהקלים משעממים ואז הטסתי גם קלים וזה היה יותר קשה אבל לא ידעתי שיש בתי ספר אז חוזרים לכבדים ומתחילים לשאול שאלות, אבל אתה בעצמך אומר שעשית את זה אז איך אתה מעיר לאחרים כאילו זה לא הגיוני |
|
חזור למעלה |
|
|
shachar92 תורם/ת באתר
|
|
חזור למעלה |
|
|
|