צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Zord תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Feb 14, 2008 הודעות: 43
|
נשלח: 16:43 ,7 05 2008, ד' כותרת הודעה: שאלה לגבי גבוה טיסה |
|
|
שלום חברים, בכל פעם שאני יוצא למשימה ושומר על גבוה טיסה לפי מה שרשום בתדריך טיסה שלי (שנמצא על רגל שמאל) אני מקבל מטר של טילי נ"ט ורק כשאני יורד לגבוה של 3000 רגל כמעט לא מזהים אותי עד למטרה.
[b]אז מה ההגיון? למה לא רשום בתדריך טיסה לטוס בגבוה נמוך כמו שציינתי?[/b] ואז הסיכוי שלנו להיפגע נמוך יותר, ולגבי מכונות יריה או טילי כתף שכן יכולים לפגוע בגבוה נמוך, בגלל המהירות הגבוה כמעט שהם לא מצליחים.
תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
sagid טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/09/2005 הודעות: 1078 מיקום: קריות
|
נשלח: 18:44 ,7 05 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
עזוב אותך מהתדריכים.....תמיד שיניתי את פרופיל הטיסה ככה שבשטח ידידותי חסכתי בדלק ולפני גבול מעלה ל"א אקטיבי(אם יש ) ויורד לגובה של עד 300 רגל מקסימום....
לפני עלייה למטרה ...קובע נ"צ לזיהויי ואח"כ נ"צ למטרה...
ושוב חוזר חלילה עד הגבול טס נמוך מאוד ואז בגבול עולה שוב לגובה אידיאלי לחיסכון...
ככה אני מקשה על זיהויי וגם חוסך בדלק
אבל כל אחד ופרופיל הטיסה שלו תמיד העדפתי לטוס עם בידון גחון ע"פ ל"א אקטיבי |
|
חזור למעלה |
|
|
Peten טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 20/05/2005 הודעות: 234
|
נשלח: 23:16 ,12 05 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
לא כל כל מדוייק שגיא.
ראשית פרופיל התקיפה נקבע לפי סוגי האיומים.
אם תטוס נמוך מעל איזור עמוס ב AAA, וטילי כתף מונחי חום, אתה חושף עצמך לאיום ממשי ומסוכן.
במיוחד אם באיזור אין סוללות טילים מאיימות בגובה גבוה, אזי רצוי דווקא לטוס נניח ב 25,000 רגל ,מעל לכל איום.
דבר נוסף,הפעלת משבש אינה אוטומאטית בשטח אויב. הפעלת משבש למעשה עלולה "להסגיר" לאויב מידע שיש פה מישהו .לפעמים עדיף לא להפעיל ולטוס בגובה נמוך. סיכוי גבוה שלא יבחינו בך.
לסיכום , פרופיל תקיפה נקבע לפי כמה פרמטרים כגון: אופי המטרה, סוגי איומים א"ק ו א"א, ראות, וכו. Peten
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|