צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
RIAIS טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2007 הודעות: 155
|
נשלח: 19:54 ,30 אפריל 2008, ד' כותרת הודעה: מידע לכל מי שרוצה לדעת הכל |
|
|
שלום חברים
הכנתי לכם אוסף של כמה קבצי PDF עם אינפורמציה ותמונות מדהימות של F-16 מכל הזוויות ושל כל הפרטים הכי קטנים.
כל מי שמכיר מישהו שיודע להכין סקינים או לעצב מודלים תלת מימדיים שיעביר לו את זה.
המטרה היא לשפר את המודלים הקיימים של ה-F-16 על כל גירסאותיו כולל סקינים עם הפרטים הקטנים ביותר.
היעד שלי הוא לראות סוף סוף מודל תלת מימדי מציאותי עם טקסטורות פוטוראליסטיות ולא סתם צביעה ב-PAINT BRUSH...
תנסו להשתמש בתמונות ובאיורים כמה שיותר כדי להגיע לדיוק מקסימלי במידות בפרטים ובטקסטורות.
אני בטוח שכל המודלים הקודמים יחווירו לעומת מה שנוכל ביחד לעשות עם האינפורמציה הזו.
כל הקבצים הללו זמינים ב-GOOGLE DOCS או באימיול. אני פשוט אספתי הכל וקיבצתי יחדיו לאחר שבדקתי אותם.
יש שם קצת טעויות אבל בשביל זה יש לנו את הפורום הזה כדי שאנשים אחרים יחוו דעתם וביחד נגיע לסימולטור סופר מדויק כמו שכולנו כל כך רוצים.
נאור, אתה במיוחד יכול להשתמש במידע הזה כדי לשפר את הסקינים המדהימים שלך לרמה שמתחרה בסימולטורים צבאיים !
http://www.mediafire.com/?yry4ytfm7wz |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
pilotxf-16c טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 16, 2007 הודעות: 1645 מיקום: חלפת,הופלת P:
|
נשלח: 20:27 ,30 אפריל 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
כל הכבוד לך!
אחלה רעיון!
מקווה שהסקינים ב-RV ו-RV2 לעתיד יהיו ממש ממש מציאותיים! בברכה,
ירין. |
|
חזור למעלה |
|
|
player123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 15, 2008 הודעות: 10
|
נשלח: 21:52 ,30 אפריל 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
יפה מאוד. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|