צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
saarb97 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 28, 2008 הודעות: 80
|
נשלח: 15:27 ,27 אפריל 2008, א' כותרת הודעה: שאלה בקשר לfs2004 שרוולים |
|
|
אני שואל עוד פעם, פעם קודמת לא ענו לי כי אני מחפש תשובה הינה השאלה: יכול ליהיות שאין לי שרוולים אני תמיד טס מבן גוריון ואין לי שרוולים פעם אחת טסתי מבן גוריון וחזרתי אם אם מטוס בואינג (אני לא זוכר איזה..) ואין לי שרוולים בכלל זה בעיה במישחק? או שצריך להוסיף את השרוולים? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
נשלח: 15:43 ,27 אפריל 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
saarb97,
התמונות שאתה רואה פה בפורום של בן גוריון אלו תמונות של סינרי של בן גוריון.
מה זה סינרי? סינרי זה נוף/אובייקטים שמתלבשים על הסימולטור בכדי לעשות אותו יותר ריאלסטי ואמיתי כמו לדוגמא השרוולים שאתה מדבר עליהם, האנגר אלעל שישנו בקצה רחבת החניה "ג'ולייט" במציאות גם הוא נכלל בסינרי. ישנו סינרי וישנו לנדקלאס, אני לא רוצה לפוצץ אותך במילים גדולות אבל בגדול -
לנדקלאס זה תוואי שטח של אזור במדינה, לדוגמא - לנדקלאס צפון שנותן יותר אדמה ריאליסטית לצפון הארץ וכו' לאנדקלאס הוא מעין סינרי שמתלבש על אזור יותר ענק מסינרי ולא כולל אובייקטים פרטניים של ממש אלא יותר תוואי שטח שנראה יותר טוב לעין הטייס.
סינרי זה שטח קטן (יחסית ללנדקלאס) שמתלבש על שטח מוכר, לדומגא בן גוריון, שדה דוב, אילת, הרצליה ועוד ונותן 1 ל1 את כל האובייקטים שיש באזור לדוגמא שדה דוב מתאפיין בארובת רידינג שנמצאת בקצה מסלול הנחיתה 03 גם אותה אפשר למצוא בסינרי שדה דוב.
דור דור טל
מהירים כברק, עוקצים כעקרב |
|
חזור למעלה |
|
|
saarb97 טיסות סדירות
|
נשלח: 17:02 ,27 אפריל 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
א.תודה
ב.יש לך סינרי של בן גוריון? |
|
חזור למעלה |
|
|
bar_rodoy טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 22, 2006 הודעות: 788
|
|
חזור למעלה |
|
|
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
|
חזור למעלה |
|
|
saarb97 טיסות סדירות
|
נשלח: 18:17 ,27 אפריל 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
DOR אני טייס כללי גם קרב וגם אזרחי ואני הופך את 2 אלה לפעלולים...
והסינרי שלך מבקש משצמש וסיסמה
bar_rodoy אני לא יכול לדעת באתר הזה כלום אני בקושי יודע אנגלית |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|