צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 18:28 ,20 אפריל 2008, א' כותרת הודעה: שאלה בנוגע לOF |
|
|
שלום.
רציתי לדעת אם בגרסאות העתידיות של Open Falcon יהיה JDAM וIFF?
תודה,
אפיק. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
dorshoshani טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 05, 2007 הודעות: 1712
|
נשלח: 18:58 ,20 אפריל 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
אממ רוב הסיכווים שלא.
בגלל תביעה של LP (היוצאים של AF שקנו את הקוד של F4) OF הקודרים שלהם ירדו למחתרת מה שנקרא..
ולכן יש קהילה אחת globalfalcon שכל פאטצ משנה דברים אך לא בקוד.
אומנם יש שמועות בFW שOF החלו לעבוד על הקוד
לא סגור על זה
דור. |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
נשלח: 19:05 ,20 אפריל 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
ככל הנראה שלא יהיה בגלל שזה עריכה של הקוד ובינתים הקודרים באמת במחתרת (האמת שלא לגמרי מהסיבה שדור ציין, אלא בגלל שהדליפו גרסאת בטא וזה גרם להם להפסיק לעבוד על הגרסא באופן רשמי.)
בכל מקרה , אם הפיתוח יתחדש , אני מניח שאת ה IFF בטוח לא ישימו בגלל שהתפעול של המערכת הזו מאוד מסווגת מה שגורם לאי דיוקים בתפעול , הצוות ששואף למקסימום ריאליזם לא רצה (לפי מה שאני יודע לפחות) להכניס משהו שהוא חצי אמיתי .
אני חושב שאת ה JDAM הם כן יכניסו אם הפיתוח יתחדש.
ה JDAM קיימים היום , רק התפעול ממש חצי אפוי , ההנחיה , היא בעצם נעילה במכ"ם ושחרור הפצצה , בעצם הנעילה במכ"ם מכניסה את נ.צ. לפצצה ,אחרי שהכנסת את הנ.צ. אתה פשוט יכול לשבור נעילה ולשחרר את הפצצה מתי שנוח לך (כמובן שהשחרור חייב להיות בנתוני טיסה שיאפשרו לפצצה להגיע למטרה במסלול בליסטי , אין לפצצה רקטה...) וזהו ברמת העקרון.
אני משתמש בפצצה הזו רק ליופי , כי אין לה יותר מדי יתרונות על הפצצות הטפשות ב OF אלא אם יש רוחות מממשש חזקות.)
ביינתים הדברים היחידים שאפשר לפתח זה דברים מאוד בסיסיים ולא ממש להוסיף או לשנות שינויים משמעותיים.
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|