נשלח: 18:18 ,3 אפריל 2008, ה' כותרת הודעה: עזרה|ACCESS
שלום
במסגרת הבגרות שלי אני צרילך להכין מסד נתונים ב ACCESS.
אני עובד על מסד נתונים לחנות דיסקים.
עכשיו עשיתי טופס כניסה שבו יש לחצןן שהוא מוביל לטופס אפשרויות מנהל.
השאלה שלי היא אם יש אפשרות ואם כן איך שאני אלחץ על אותו כפתור(אפשרויות למנהל) המחשב יבקש ממני להקליד סיסמא ורק אם הסיסמא נכונה הוא יוביל אותו לאותו חלון למנהל..
אם כן אשמח לשמוע..
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
נשלח: 19:10 ,3 אפריל 2008, ה' כותרת הודעה:
dorshoshani:
פקודת הגדרת סיסמת מסד נתונים (Set Database Password…):
פקודה זו יוצרת סיסמא עבור קובץ מסד הנתונים. לאחר הפעלתה, בכל פעם שמשתמש יפעיל את קובץ מסד הנתונים הוא יתבקש ע"י אקסס לרשום את הסיסמא ורק אז להכנס.
בכדי להפעיל פקודה זו בצע את הפעולות הבאות:
1. ראשית עליך לוודא כי בעת פתיחת הקובץ אפשרות פתח בלעדית (Open Exclusive) נבחרה.
2. במידה והינך בטוח, סגור את מסד הנתונים ופתח אותו שוב ע"י הפקודה פתח בלעדית (Open Exclusive) שבפקודת פתיחה (Open).
3. בחר מתפריט כלים (Tools) בפקודה אבטחה (Security) ומתפריט המשנה בחר בפקודה הגדרת סיסמת מסד נתונים (Set Database Password…).
4. בתיבת הדו-שיח קביעת סיסמת מסד נתונים (Set Database Password…), בשורת סיסמא (Password) עליך לכתוב את הסיסמא ובשורת אמת סיסמא (Verify Password) חזור על הסיסמא לאימות.
5. לסיום לחץ על אישור (Ok).
כאשר תפתח שוב את קובץ מסד הנתונים תתבקש להקיש את הסיסמא ורק אז להכנס.
תודה רבה אך אני מכיר זאת וזה לא מתאים.
הפעולה הנ"ל מגדירה סיסמא לכל המסד בעוד שאני צריך סיסמא אחת לטופס אחד ובודד כאשר בכל פעם שאני יפתח אותו אני יכניס סיסמא..
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה