צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Maverik מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 1173 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 18:41 ,9 מרץ 2008, א' כותרת הודעה: פרוייקט "נקניקיות חמות"-Fin! קישור לסרט בעמ' 5 |
|
|
לפני מספר שבועות יצר קשר עם רמי סביר (IDF_Raam) עם טייס חיל האוויר לשעבר לו לנארט. לנארט שהטיס SBD ו-F4U-D עבור ה-USN ב-Okinawa ולאחר מכן עבר לטוס עבור חיל האוויר הישראלי (במסגרת טייסת 101) והיה הראשון שהטיס את האוויה.
רמי ראיין אותו ויצר קשר עם אלון ואיתי ולבסוף הבנו שהרעיון הוא שניצור סרטון אשר מדמה את התקיפה של ארבעת הטייסים: לנארט, כהן, אלון, וויצמן מכל נקודות המבט השונות בהשתמש בכלים שיש לנו היום- הסימולטור ותוכנות העריכה השונות.
סרטון זה יישלח ללנארט והוא יוסיף לו Voice Over ולבסוף (אם יאושר) יישלח הסרטון הזה לחיל האוויר והוא יוצג במסגרת אירוע גדול לכבוד שישים שנה לחיל האוויר. אירוע זה הוא סגור והחבר'ה שייצרו את הסרטון ביחד איתי יזכו לכבוד מאוד גדול ולהערכה על ידי כל החברים שם ואף יוזמנו לטקס זה (לפי מה שהבנתי מלנארט). האירוע ייערך ב-29/04 (אני ככל הנראה לא אהיה שם כי אני אהיה מחוייל) אך אני מאמין שאתם תשמחו לקחת חלק בפרוייקט הזה ולו אפילו רק כדי להעלות חיוך על פניו של לנארט .
כיוון שהזמן מתחיל לאזול ואני עוד מעט מתגייס, אני רוצה להריץ את הפרוייקט הזה בשבועות הקרובים כמה שיותר מהר כדי שנוכל לשלוח לו את זה ולקבל פידבק.
אני צריך :
-יוצר משימות- שייצור את המשימה שהתרחשה דאז
-ניצבים- טייסים שיגלמו את ארבעת הטייסים
-אנשים שמבינים בתוכנות לעריכת סרטים
-אנשים שיעזרו לאסוף מעט חומר על התקיפה הנ"ל.
אלו כרגע הדברים שעומדים לי בראש. הרעיון שלי שנהיה צוות של 10-12 אנשים שיוכלו להפיק את הסרטון הזה יחד איתי ולעשות אותו על הצד הטוב ביותר כדי שנוכל לשלוח אותו ללנארט במהרה.
כל מי שמעוניין- אנא שלחו את תגובתכם בפורום, או דברו איתי בפרטי (מסנג'ר, טימספיק וכו')
בברכה,
IAF.101~Maverik [img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
נערך בפעם אחרונה על-ידי Maverik בתאריך 16:20 ,25 אפריל 2008, ו', נערך בסך הכל 14 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
shay__silber טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/05/2005 הודעות: 628 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 21:43 ,9 מרץ 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
קראתי, ונדהמתי..פשוט כך...רעיון מעולה!
אם תרצו אני מוכן להתנדב בתור עורך הוידיאו, יש לי ידע יחסית רב בנושא, פירסמתי פה בעבר סרטונים רבים שלי. בכל מקרה בהצלחה! |
|
חזור למעלה |
|
|
69LSD טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 07, 2006 הודעות: 548 מיקום: צפון
|
נשלח: 23:02 ,9 מרץ 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
אם תצטרכו עזרה בתחום הסאונד, זה התחום שאני מתמצא בו. אשמח לעזור. |
|
חזור למעלה |
|
|
Dingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 30/09/2005 הודעות: 1093
|
נשלח: 0:42 ,10 מרץ 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני בפנים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 17:40 ,10 מרץ 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אוקיי חבר'ה,
ביום שבת ה-15.03.08 בשעה 18:00, אנו נערוך ישיבה בטימספיק של IFS. כל מי שמעוניין לקחת חלק בפרוייקט הזה מחוייב להגיע לישיבה זו ולהיות נוכח בה .
בישיבה זו אנו נתחיל לדסקס על התסריט ההתחלתי של המשימה ולאחריו אנו נתחיל לחלק אנשים לתפקידים כדי שיהיה לכולם ברור מי ומה עושה מה .
IAF.101~Maverik [img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 11:07 ,11 מרץ 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני מציע להתחיל את המשימה של חלוקת התפקידים עוד לפני כן שנוכל לראות מה צריך ואיפה יש חוסרים במידע, יכולות הסימולטור או בידע טכני watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
amix85 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 19, 2006 הודעות: 601 מיקום: פתח תקוה
|
|
חזור למעלה |
|
|
HeadCrab מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2006 הודעות: 146
|
נשלח: 14:10 ,11 מרץ 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני מתנדב ליצירת המשימה. התחלתי במלאכת חיפוש המידע באינטרנט.
יש בידי מספר מפות טופוגרפיות וצילומי אויר של התקופה. תיאור השטח ופריסת הכוחות עדיין לא ברורים אך מה שכן ברור, זה שהמידע על רגע התקיפה של הכוחות בידי חיל האויר הוא מזערי. כוחות גבעתי השמידו את הגשר שבועיים לפני הגעת הטור המצרי לכפר איסדוד. המצרים נאלצו להביא כוחות הנדסה ועסקו בבניית גשר חלופי מעל נחל לכיש (עליו מוצב הגשר). פיקוד גבעתי התריע בפני המטה הכללי שללא התערבות מיידית, המצרים יגיעו לת"א בתוך זמן קצר.
מרגע זה, שונתה מהות המשימה של גיחת התקיפה. המבנה של לו עבר לתקיפת הכוחות המצריים שבאיזור הגשר (צהריי היום ה-29 במאי), ואלו עברו למגננה והתחפרות סביבו.
המידע על השטח עצמו מפוזר בהרבה מקורות. וזכור לי שבמוזיאון חיל האויר מופיע דגם של התקיפה עצמה. אני אקפוץ לשם בהזדמנות ואקח כמה תמונות. אולי נוכל להיעזר בחומר.
בכל מקרה, אשמח להשתתף בבניית המשימה ולקחת חלק. כמו כן, כל חומר נוסף ועזרה מתקבלים בברכה.
בינתיים, אמשיך בחיפושים.
בתקווה שזה מקובל ומוסכם על כולם.
רז. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 20:07 ,13 מרץ 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
הי רז,
צור איתי קשר אני חושב שיש לי כמה דברים שיעזרו לך
בנוסף, אם יש לך משהו (אפילו ראשוני) תשלח לי, הייתי רוצה שביום שבת במפגש נעשה הרצת ניסיון
בנוסף אם יש שאלות של איזה ציוד להשתמש היה ואם מה אפשר להשתמש בסימולטור במקום וכדומה תעלה אותם וננסה למצוא את התשובות watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 19:21 ,15 מרץ 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
בישיבה שנערכה ביום שבת סיימנו כבר לעבור על התסריט ועל השאלות שנצטרך לשאול את לו לנארט.
לאחר שאיישנו כבר את עמדות הסקינרים ואת עמדות יוצרי המשימה. נותר לנו למלא את עמדות הטייסים (חלק כבר יש לנו). לאחר שאקבל אוקיי מלנארט על התסריט ותשובות לשאלות נוכל להמשיך הלאה.
במקביל אני רוצה ששי ודיל יעבדו על הסקינים ושתהיה סקיצה מוכנה ליום חמישי. כמו כן הייתי מעוניין שצוות יוצרי המשימה יתחיל לעבוד על המשימות במהלך השבוע.
ביום שבת הבא נערוך עוד ישיבה ובה נסכם את כל מה שיש לנו. לאחר מכן במהלך השבוע הבא (לא הקרוב) נתחיל לצלם את הסצינות הדרושות להכנת הסרט.
יום שבת הקרוב בשעה 18:00 ניפגש שוב בטימספיק של IFS לפגישה נוספת.
אפרסם בקרוב את השאלות שיופנו ללנארט על מנת שתוכלו להוסיף עוד שאלות.
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 19:37 ,15 מרץ 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|