הצטרף בתאריך: Dec 22, 2005 הודעות: 126 מיקום: חיל האוויר
נשלח: 16:20 ,28 דצמבר 2005, ד' כותרת הודעה: HL
יש לי בעיה עם UBISOFT
כשאני מנסה להתחבר למשתמש שלי אז... אני יביא תמונות יותר פשוט להסביר:
לאחר שאני לוחץ על האייקון של UBI זה חושב הרבה מאוד ואז רושם שזה מתחבר לאיזהשהו אתר - הדברים הרגילים שהוא עושה חוץ מזה שלוקח לו הרבה זמן ואז זה עושה כך:
אני לוחץ אוקיי וזה מביא אותי למסך הזה, אני רושם במדוייק את הפרטים שלי ולוחץ LOGIN
ואחרי כמה זמן, זה עושה לי את זה:
מישהו יודע למה זה עושה את זה? זה אף פעם לא עשה לי את זה ופתאום
בבקשה עזרה...
וכשנכנסתי לאתר הבית של UBI.COM היה רשום שיש בעיה, שמישהו יכנס לשם ויברר
הצטרף בתאריך: Dec 22, 2005 הודעות: 126 מיקום: חיל האוויר
נשלח: 17:14 ,28 דצמבר 2005, ד' כותרת הודעה:
FlamingEagle כתב:
לא יודע מה עם UBI.... גם לא יודע מה אנשים עושים בUBI.... יש לך דבר שהוא פי כמה וכמה יותר טוב.... נקרא hyperlobby תוריד את זה
יש לי HL אך יש לי בעיה שאני לא מבין אותה, אני נכנס ל-HL ואז זה רושם לי שזה מחפש את הסימולטור LO-MAC והתקנתי כמה פעמים את HL וגם את LO-MAC כמה פעמים התקנתי מחדש אבל הבעיה חוזרת על עצמה אז אני מטיס דרך UBI
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
נשלח: 4:00 ,29 דצמבר 2005, ה' כותרת הודעה:
SkyRaider כתב:
FlamingEagle כתב:
לא יודע מה עם UBI.... גם לא יודע מה אנשים עושים בUBI.... יש לך דבר שהוא פי כמה וכמה יותר טוב.... נקרא hyperlobby תוריד את זה
יש לי HL אך יש לי בעיה שאני לא מבין אותה, אני נכנס ל-HL ואז זה רושם לי שזה מחפש את הסימולטור LO-MAC והתקנתי כמה פעמים את HL וגם את LO-MAC כמה פעמים התקנתי מחדש אבל הבעיה חוזרת על עצמה אז אני מטיס דרך UBI
אל תתן לו לחפש את ההתקנה של לומאק. כאשר אתה מגיע למסך בו הוא מבקש את קובץ ההפעלה של המשחק: תכניס לו לינק ישיר לקובץ ההפעלה שלו. HL הכי טוב אם ברצונך לטוס אונליין עם אנשים שונים.
*בבקשה תערוך את ההודעה הראשונה ותכניס נושא שמוסר מידע אודות הדיון הנוכחי. תודה.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה